Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o jedné zamilované záletné blondýně, dvou zdařilých klonech a třiceti miliónech dolarů, které by chtělo získat zpět newyorské podsvětí.
Aby Mike unikl ze spárů mafie, rozhodne se vydávat za svého dokonalého dvojníka - klon, který se občanským jménem nazývá Grigoris a žije toho času v Kardise, malé vesnici v Řecku, kde každý ví o každém úplně všechno. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

leneaqua 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem vlastně nic neočekávala, a proto jsem nebyla zklamaná. Našla jsem si ho díky Katerine Papoutsaki, kterou jsem již viděla v jiném řeckém snímku. Film byl svižný, nenudil a snažil se pobavit tou hloupou formou. A vlastně proč ne. Účel to splnilo. Samozřejmě, i když mě film bavil, nemůžu dát vyšší hodnocení než 2 hvězdy. Stále musíme hodnotit celkovou kvalitu a tu tento film samozřejmě nemá. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Chujovina na ntou, která by mohla fungovat, kdyby tam toho tvůrci nenapráskali tolik. Proč proboha klon nestačilo dvojče? Proč magorský vědec, šílenec s rozříznutou tlamou, a tak složitý způsob jak Grigorise vyměnit za Mika? Dalo se tam stavět na nevěře Marie, záměnách, obvinění z buzeranství, čemkoliv, ale nevyšlo to. ()

Reklama

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • V závěrečné scéně v klubu se objeví řecký zpěvák Onirama s písní Epanastatis. (leneaqua)

Reklama

Reklama