Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 1977 se frustrovaný vyjednavač FBI Holden Ford dává dohromady s tajným agentem Billem Tenchem a začne studovat novou třídu vrahů. (Netflix)

Recenze (46)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice zajímavě ztvárněný seriál, který se v tomto díle teprve rozvíjí. Agent Ford je skvělá postava, která mě zaujala hned prvním dílem. První dil je scenáristická, dialogová podívaná, bez absence jakékoli akce. Vím, že je seriál zaměřen na psychologickou rovinu a neduha prvních dílů je většinou jakési oťukávání diváka a seznámení s hlavními protagonisty, ale doufám, že se objeví i patřičná kriminální tématika. Jinak ale na čistě dialogové okénko se jedná o zajímavý úvod, který je navíc i skvěle zfilmován. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 1977 sa Holden Ford, frustrovaný psychológ, ktorý v FBI pracoval ako vyjednávač spoločne s Billom Tenchom snaží založiť nové oddelenie s novými vyšetrovacími postupmi, nakoľko sa čoraz častejšie objavujú prípady, ktoré sa vymykajú tým bežným a je si istý, že FBI bude potrebovať tým ľudí, ktorým sa podarí dostať hlbšie do myšlienok týchto nových páchateľov. Seriál sa pravdepodobne bude podobať na True Detective a bude skôr postavený na hlbších analýzach a rozhovoroch ako na akcii. Pilot bol ozaj iba priemerný, až bizarná vražda v závere dej trochu osviežila, potešili zábery zo starých miest činu a Manson, ktorý práve úraduje aj v našich kinách vo vynikajúcom Vtedy v Hollywoode. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze všech knih Johna Douglase a Marka Olshakera jsem četl zrovna Mindhuntera (Lovce duší), takže jsem tentokrát věděl, do čeho jdu. Tím pádem jsem neočekával žádnou akční smršť, a proto jsem nemohl být zklamán. Už z první epizody je mi jasné, že se seriál o knižní předlohu jen občas jemně otře, ale pokud bude pokračovat v podobném duchu, nebudu si stěžovat. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot legendárneho seriálu, ku ktorému sa dostávam s niekoľkoročným sklzom, je klasická, pomalšie ladená expozícia k celému projektu. Spoznávame hlavných protagonistov, trochu chaoticky sa musíme vyznať vo všetkých spomínaných prípadoch z minulosti, aby sme na konci zistili, akému prípadu sa budú (teda zrejme) vyšetrovatelia najbližšiu dobu zaoberať. Vzťahová línia sa zatiaľ zdá byť celkom zbytočná, ale na druhú stranu otázky priateľky smerom k zamestnaniu agenta a jeho prístupu k životu a práci majú hlavu a pätu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Byl jsem z mnoha směrů varován, že pilot stojí za hovno, ale poté se to údajně pořádně rozeběhne. Pilot z mého pohledu úplně za hovno nestál. Zřejmě mi jen chvíli potrvá než si na ústředního retarda trošku zvyknu. Na jednu stranu je fajn, že je naivním retardem, který vše teprve začíná zkoumat. Divák má tak příležitost nasednout do vlaku na první zastávce a zkoumat zároveň s ním. Neexistuje zde tedy žádný intelektuální rozdíl a divák bude všemu krásně rozumět a všechno postupně poodkrývat a nehrozí, že bude během sledování zmatený a tím pádem nasraný. Drtivá většina keců mi přišla vcelku zajímavá a určitě zde vidím obrovský potenciál a obrovskou šanci, že jsem narazil na další seriál, ze kterého budu nadšený. Zkoumat mysli lidí, jejichž pojetí a chápání světa se značně odlišuje od toho běžného, je vždy zábavné a zajímavé. Jediné, co mě na celém seriálu prozatím sere je to, že si ten borec našel tu nejméně sympatickou, maximálně otravnou a značně nehezkou dívku. Ať už si s ní povídá, nebo ji soustruží, tak v obou případech trpím. Doufám, že brzy zhyne. Na seznamovací díl, který měl být debilní to tedy rozhodně debilní nebylo. Při letmém nahlédnutí na percentuální diferenci ve zdejším hodnocení v rámci jednotlivých epizod, se bojím dát více než tři hvězdy, protože se obávám, že by mi 5hvězdičková škála nemusela u dalších dílů tak úplně postačovat. Takže hodně hezké tři kousky a těším se na další díl, který už by údajně debilní být neměl. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama