Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Holden s Billem se vrací k zamotanému pensylvánskému případu, jehož stopy vedou hned k celé řadě podezřelých. (Netflix)

Recenze (22)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tejto časti žiadny sériový vrah, "len" pokračujeme v riešení vraždy ženy z predchádzajúcej časti. Postavy dokonca premýšľajú nad tým, či majú v pátraní pokračovať, nakoľko podľa všetkého nejde o sériového (prepáčte, sekvenčného) vraha, ale o "obyčajnú" vraždu z vášne. Je to pôsobivé. Veľmi pôsobivé. A ak nebude Holt McCallany minimálne nominovaný na nejakú prestížnu televíznu cenu, bude to dosť nefér. A všimnite si, ako Holden pri vypočúvaní prvorodičky napodobňuje jej pohyby. tento seriál je naozaj o detailoch. A to si vážim. "Žena ani deti z muža hnev nedostanú." ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní venkovské krimi. Dobré výslechy, napětí, atmosféra a nepatrné zvláštní jiskření mezi FBI agentem a doktorkou. Díl nijak významný pro celek, ale jako jedna puzzle do celkové skládačky to dává smysl. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Navazujeme tam, kde jsme skončili. Projekt, ač je zatím stále v plenkách, má potenciál a oba pánové začínají věřit, že jejich práce má smysl a může mít jednou velký význam. Stále jsme nicméně u vraždy maloměstské dívky, která byla údajně milá a údajně zasnoubená. Ovšem jak už to tak bývá, láska je slepá a rodina musí držet při sobě. Pokud nejde do tuhého. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ asi najtypickejšia detektívna epizóda ako z klasickej minisérie, kde sa rieši jeden ústredný prípad. Začíname tam, kde sme skončili a končíme tam, kde nabudúce začneme. I keď väčšinu vecí súvisiacich s prípadom poznáme, niečo ešte očividne chýba. Niekomu môže tento prístup v Mindhuter pripadať ako neoriginálny, divákom napríklad Temného prípadu naopak dokonale vyhovovať. Ja som "len" skrátka opäť  spokojný. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je trošku škoda, že se tak dlouho vyšetřuje něco tak primitivního. Také mě trošku mrzí, že se celou polovinu série seriál drží těch divácky nejvděčnějších témat - tedy vraždění a znásilňování žen, případně kombinací obojího v libovolném pořadí. Také mě mrzí, že jsou prozatím všichni vrahové naprosto jednodušší maniaci, které k jejich činům vedou ty nejzákladnější lidské pudy. Strašně mi v tom celém schází někdo, kdo by byl s nebystrým duem vyšetřovatelů alespoň na stejné intelektuální úrovni a své vraždění bral jen jako volnočasovou aktivitu. Směr, kterým se seriál vydal je fajn. Jen si žádám určité zpestření. Buď posouvat hranice lidské bestiality stále dál a dál, nebo se pro oživení vydat trošku jiným směrem. Lepší tři kousky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U páté epizody jsem se vrátil k čtyřhvězdičkovému hodnocení, protože mi v dílu, který se celý věnoval Altoonské vraždě, něco chybělo. Později mi docvaklo, že jsem byl ochuzen o mrazení v zádech, protože jsem nedostal možnost nahlédnout do mysli některého sériového vraha. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak heslo rodina drží vždy při sobě tady nabírá úplně jiných rozměrů. Poslední scéna mi dala solidní husinu aspoň na pár hodin. :D Sice teda doufám, že se tahle vražda nebude vyšetřovat do konce série, ale budu tvůrcům věřit, že to zbytečně neprotáhnou. Ze začátku to tak pěkně rozjeli a vypadalo to, že každej díl bude jinej vrah, tak doufám, že je to neomrzelo. Každopádně atmosféra je úžasná, a na Holdena s Billem by mě pohled snad nikdy neomrzel (nemělo to znít tak gay, ale tak už se stalo), že by mě to bavilo, snad i kdyby celou dobu řešili, kam se poděla jehněčí omáčka. Hodnocení: 8/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holden a Bill sa racajú do Pensylvánie, kam ich zaviedli stopy pri pátraní po vrahovi Beverly. Do okruhu podozrivých sa zariadia jej snúbenec Benjamin jeho švagor Frank a Benjiho sestra Rose. Detektívovia stoja pred tvrdým orieškom, zdá sa však že vďaka pomoci miestneho policajta Marka sa odpovede kto bol vrahom dopátrajú...Paradoxne najlepšou epizódou v doterajšom priebehu nebolo vypočúvanie a analýza skutkov viacnásobných vrahov, ale práve táto časť napriek tomu, že jej podstatná časť sa odohrala v interiéri a v miestnosti na vypočúvanie. ()

janesX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ešte kým sa tu objavoval Kemper a ďalší psychopati, tak ma to ako tak bavilo, no posledné tri diely (hlavne tie dva posledné) mi pripadajú ako vata. Holden s Billom pomáhajú niekde v zapadákove vyriešiť jednu obyčajnú, zdanlivo zamotanú vraždu s presahom na tri epizódy, potom ale jedna postava začne spievať a prípad je vyšetrený a objasnený - čo to teda je, ak nie vata? Už by sa tu hodila jedna hlavná línia, ktorá by držala seriál pokope, trebárs jeden sériový vrah, no neverím, že niečo také začne až v šiestej epizóde. Ale skúsim ešte pokračovať, aj keď nadšený, ako vravím, nie som. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pevně jsem doufal, že Mindhunter nebude tím epizodním krimiserošem, kde se v každém díle vyřeší jeden případ a díky bohu tomu tak opravdu úplně není a ty zapeklitější se nám promítnou do delšího dění. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý díl se točí kolem zamotaného případu a dalo by se říct, že je samonosný. Což vůbec není na škodu! A navíc jsem se zamiloval do Anny Torv, takže první sérii určitě dokoukám. 75% ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejlepší díl. Tentokrát dvojice vyšetřuje vraždu dívky s uřezanými ňadry a epizoda se nese ve stylu silné kriminálky, což je naprostá paráda. Wendy dostane nabídku na managerku projektu Mindhunter. ()

Reklama

Reklama