Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wendy zvažuje nabídku. Holden s Billem se snaží v rámci soudního systému obhájit význam svých zjištění v záhadném altoonském případu. (Netflix)

Recenze (26)

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krátký (v porovnání s ostaními) díl, který má však ukázkovou úvodní sekvenci. Troufnu si říct, že nevidět v úvodních titulkách jméno Tobiase Lindholma, tipoval bych Finchera. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predsa len trošku slabšia časť, ktorá je jednak krátka (len cca 30 minút) a jednak sa v nej trocha prestupuje z nohy na nohu (stále sme pri prípade, ktorý riešime už niekoľko dielov a ktorý je síce zaujímavý, ale mohol byť EŠTE zaujímavejší). Veľmi kladne hodnotím ľudskú "návštevu", dojemnú i vtipnú zároveň. Na strane druhej, nedá sa povedať, že by to bola úplne vyložená stagnácia. Naopak, aj toto sklamanie z vlastnej práce resp. neschopnosť "predať" to bežnej porote, k tomu patrilo. Dej tejto epizódy je rozprávaný sčasti aj z pohľadu Wendy Carr. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upovídaná, rádoby sofistikovaná epizoda. Všichní mluví jakoby superchytře a distingovaně, ale nemá to žádné fluidum, chemii, či nějakou kulervoucí improvizaci v rámci interakce hlavních postav. Všechno je to jen chirurgicky přesně nalajnovaný scénář a dialogy, ale je to vcelku chladné a odosobněné ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brutální vraždu maloměstské dívky s uřezanými prsy nakonec ještě neopouštíme, nýbrž se víc pokoušíme píchat do pozůstalých. Pravda bude někde hluboko, náš tým (třetí posila na plný úvazek) má ovšem solidně našlápnuto. Nicméně vyvstávají pochybnosti, jaké to má celé význam, když naše trio nedokáže výsledky výzkumu tlumočit lidem, na kterých záleží? Konec první série se blíží, místy je to rozpačité a se všemi těmi superlativy bych byl přeci jenom opatrnější. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak prípad má nakoniec iné riešenie, než sa na prvý pohľad zdá. A asi aj to najlogickejšie. Ale vysvetlite to tým hore, ktorí chcú naopak riešenia čo najjednoduchšie. A do určitej miery majú aj pravdu, ale iba do určitej. Wendy sa stáva právoplatným členom tímu, pričom jej osobný život a maska, ktorú musí na verejnosti nosiť, myšlienkovo korešponduje s tým, ako sú vnímaní aj vrahovia. Hlavne im pripísať tie najjednoduchšie stereotypné motivácie. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Sice podstatně kratší díl, ale celkem se jej vydařilo naládovat zajímavou akcí. Strašně se mi líbí psychologické rozbory psychopatů. Je vidět, že s tvůrci čteme podobnou literaturu. Konečně jsem v tomto seriálu zaznamenal první neobyčejně sympatickou ženu (Anna Torv), a to dokonce natolik sympatickou, že jsem ji začal podezírat, že se jí v rozkroku houpe bimbásek. Skoro jsem měl pravdu, tuze ráda svačí z chlupatého talíře. Takže Holden bude muset hledat jinde. Žalostně si situace volá po výměně té nesympatické zrůdy, kterou má doma. Alespoň Sherlock použil agentku jako paní Hudsonovou a zkompletoval tak svoji sestavu. Neobyčejně se mi líbí, že tvůrci takřka každý díl zakončí parádní písní. Také mě těší, že zde vidím obrovský potenciál klidně i na pěkných pár sérií. Hodně dobrá práce. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem ve svých komentářích nejednou psal o svém kladném vztahu k lesbičkám, ale už mi fakt leze krkem to stupidní udržování politické korektnosti. Prostě tady musí být, protože kvóty. Navíc, to úžasné odhalení, které Dr. Carr předvedla, mě příliš neohromilo, poznámku o stříkající krvi jsem nepřehlédl už v páté epizodě, a taky mě zarazila, a to nejsem kriminalista ani psycholog. Za mě zatím nejslabší díl. No, ale Dennis Rader už si trénuje uzly... ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oni v tom byli všichni tři spolu? Cože?! Nevím jestli jsem jenom retard, ale zatím jsem Frankovi a jeho ženě celkem žrala, že je za vším Benji. A oni přitom jsou vraždící trojka. No to mě poserte. A i přesto, že si každej druhej psychologickej termín musím překládat do češtiny, takhle moc mě hodina psychologie ještě nebavila. Pak je tady Wendy, která o vás všechno ví na první pohled a je zatraceně sexy. Kvůli ní bych klidně změnila orientaci. Ale překvapuje mě, že Netflix ještě umí realisticky nenuceně zobrazit gay vztahy (Všichni, kdo viděli 13 Reasons Why a podobný odpadky, ví o čem mluvím. Kdo neviděl a chce trauma do konce života, doporučuji). (Taky vám přijde Holden jako trochu psychopat nebo?) Hodnocení: říkala jsem si, jak ta epizoda utekla, pak jsem zjistila, že měla jenom 30 minut/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holden a Bill v spolupráci s Wendy prednesú na základe svojich analýz prokurátorovi v meste Altoona popis udalostí, ktoré predchádzali vražde Beverly aj ako došlo k posmrtnému zohaveniu tela. Ten však staví na istotu a pristúpi na výpoveď Forda, ktorý za vraha označí Benjamina a označí aj miesto, kde si schoval "trofej" z Beverly. Tak Holden s Billom uvažujú, či má zmysel pokračovať v ich práci, ak nedokážu ani prokurátora presvedčiť že ich analýza by mohla stačiť na súde ako dôkaz. Wendy si nájde nové bývanie vo Virgínii...a dozvieme sa, že le lesba. Keď sa už už zdalo že budeme svedkami seriálu bez politickej korektnosti treba zapracovať do deja ženský homosexuálny pár. Úplne zbytočné a pokazilo to celkový dojem, tak ale v True Detective bol tiež jeden z detektívov homosexuál, tak prečo to nevopchať aj do....sem. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí části bylo nutné ihned pokračovat dál, jakmile jsem ale viděl stopáž, bylo mi jasné, že se tu toho nestihne příliš stát. O to víc se ale těším na zítra na pravděpodobně již finální rozuzlení altoonské vraždy. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Má naše práce smysl, když výsledky neumíme předat těm, na kterých záleží?" Zajímavý díl ve všech rovinách. Akorát jestli chtějí něco vymýšlet s tím divným chlápkem na začátku, tak by si už měli pospíšit. :D ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zase trošku zpomalení, navíc krátký díl, takže se toho fakt moc nestalo. Jediným silným bodem byl střet ideálů s realitou, tzv. kopanec do zadku. Tedy objasněný případ zdaleka neznamená veřejností přijatelný. A "ti nahoře" si stejně vše ohnou jak potřebují. ()

Reklama

Reklama