Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bill a Wendy mají pohovory s kandidáty na čtvrtého člena týmu. Holdena zaujmou stížnosti na podivný zvyk školního ředitele. (Netflix)

Recenze (25)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Je vidět, že seriál vsází na osvědčená a divácky prověřená témata. Po znásilňování žen si začíná pohrávat s pedofílií. Nutno podotknout, že poprvé jsou naši milí agenti na steči s člověkem, který není úplný debil, takže by se z toho cosi zajímavého mohlo narýsovat. Nejvíce mě ovšem potěšil závěr, kdy si hlavní hrdina konečně uvědomil, že jeho píča přítelkyně není jen píča, nýbrž i kurva. Doufám, že už se s ní do konce světa v tomto seriálu ani v ničem jiném nesetkáme. Lehce nepravděpodobným shledávám rekrutování těch největších dementů do řad FBI. Těším se na velkolepé finále. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm, zaváhanie a zakopnutie. Určite to bude mať v nasledujúcich dieloch nejaký zaujímavý dodatok, ale obávam sa, že sama osebe ôsma časť príliš neobstojí. Je pravdupovediac dosť, hm, nudná. Medzi oboma agentmi panuje citeľné ochladenie vzťahov, do toho nie príliš zaujímavé rekrútovanie nového člena tímu, jedna krátka návšteva sériového vraha za mrežami a hlavne veľmi veľa času venovaného jednak hrdinovmu vzťahu (nevera?) a hlavne zvláštnemu riaditeľovi základnej školy. A zasa sme nevideli mačku! O čo im ide??? ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná trochu zbytečná scéna ve škole, ale pro vývoj mladého detektiva zřejmě zásadní. To ještě záleží, jakým směrem se to nakonec posune. Každopádně osobní roviny hrdinů zvládají tvůrci vykreslovat a vypracovat s větší lehkostí a zápřahem diváka, nežli ty u "antihrdinů". Alespoň prozatím a pokud pomineme některé povedené momentky během výslechů. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po několika epizodách díl, který mě bavil nejen v jednotlivostech, ale coby celek. Pokračujeme s masovým vrahem, kterého vzrušují nejen dámské boty, a navazujeme na možné nevhodné chování „lehtače nohou“ ředitele základní školy. Takže návštěvy odsouzených vrahů za mřížemi a analýzy jejich chování se začínají aplikovat i v praxi. I když to zatím tak úplně neklapne. Dál se nicméně zajímavě noříme do myslí vrahů i jejich vyšetřovatelů. Rozjede se také zajímavá linie mladšího z agentů, naši dva hrdinové si navíc vymění pár uštěpačných poznámek, takže za mě dobré. Zatím asi nejlepší díl první série!! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prípad s osahávajúcim riaditeľom školy otvára otázky typu "stačí agentovi k zasiahnutiu intuícia?", "Prečo musíme riešiť až zločin a nie radšej prevenciu?", "Prečo má autorita automaticky akúsi nedotknuteľnú pravdu?" a tak podobne. No a ako by sme sa na Holdenovom mieste zachovali my a prečo majú Bill a Wendy svojim spôsobom pravdu, keď mu oponujú? Síce sa nerežú hlavy a nerobí sa na nich orál, ale mňa to možno práve preto bavilo ešte viac. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá epizoda mi tedy na náladě dvakrát nepřidala a nezachránila to ani další návštěva u Jerryho Brudose. Zatímco jiné díly u mě vyvolávaly mrazení v zádech, tady se řešilo placené lechtání, což byla sice záležitost krajně podivná, ale v závěru už to na mě působilo jako nějaká MěTakyLechtal akce. Místy jsem se docela nudil. Poprvé. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak do týmu přichází novej cápek, kterýho si tam dohodil vedoucí, aby měl přehled. Takže samozřejmě je to zatracená donašečská krysa. :D Holden je trochu podezíravý debílek, ale nemůžu mu to mít za zlý, jelikož jeho přítelkyně je píča a fakt ho provádí s nějakým chlápkem z temný místnosti kdesiv prdeli. To byl mimochodem fakt skvělej konec, i když absolutně nevím o co tam šlo, jestli to byl nějakej tajnej bar nebo hulící doupě, a jak o tom Holden vůbec věděl (on je vlastně z FBI, tak teď už to dává smysl), ale sakra že to byla pěkná scéna. No a ředitel vypadá přesně jako pedofil intelektuál, ale zase pořád je možný, že o nic nejde, ale v tomhle seriálu to vidím spíš na to, že má ve sklepě mražený dětský nohy. Hodnocení: už teď mě neskutečně sere ten krysí nováček/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bill a Wendy absolvujú pohovor s potencionálnym novým členom týmu. Holden sa po prednáške na základnej škole od jednej z učiteliek dozvie, že riaditeľ sa správa nevhodne a má záľubu v šteklení žiakov na nohách. Preto absolvuje sériu rozhovorov so samotným riaditeľom Rogerom a rodičmi detí, z čoho nie je jeho šéf nadšený. Okrem toho Holden ešte raz navštívi lodičkového vraha a presvedčí sa o nevere svojej priateľky...Ak sa neskôr tvorcovia k riaditeľovi Rogerovi vrátia tak epizóda dostane význam, inak bude úplne zbytočná. ()

janesX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne jedna epizóda, s ktorou som bol  spokojný od začiatku po koniec. Dosť psychologická časť, možno preto. Jeden z agentov, Holden, má ťažšie dni v práci a ešte aj v súkromí, očakávam, že v najbližších dieloch príde satisfakcia. Mohlo by to byť ešte zaujímavé, len škoda, že až teraz. Ešte včera (po šiestej časti) som musel sám seba presviedčať, že aspoň tú jednu sériu by som dopozerať mal, keď som došiel až sem. Tak ešte dva diely. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pojďme si přiznat, že Holden to prostě neutáhl a bez Billa to není ono. Zatím bezpochyby nejslabší díl. Pro mě. A ano, lehtat děti na nohách a dávat jim za to peníze je divný, ať už si to ospravedlňujete jakkoli. ()

Reklama

Reklama