Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (16)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od případu zavražděné rodiny bylo úplně upuštěno. Holden tentokrát jel vyslýchat sám další subjekty a místo původní vraždy se děj opírá o vraždu v Billově domě. Chápu, že je to sympatičtější, ale místo vyšetřování se spíš řeší vražda jen sporadicky a pouze se vyslýchá, což u těchto dvou zločinců byla spíše komedie. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z řady vydařených epizod. Nebyl to sice žádný top díl, ale šlo o poctivý standard tvůrců seriálu. Rozhovory s vězni byly jako obvykle podnětné, jen situace v Atlantě byla poněkud poplatná dnešní době. Trio spravedlivě rozhořčených černošek se marně dovolává spravedlnosti, fajn, to bych ještě v klidu překousl, ale syn, který uměl už ve čtyřech nazpaměť řeč Martina Luthera Kinga, to už bylo vážně otravné. No, alespoň se nevzpomínalo na předky na plantážích. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fincher je zpět. Ačkoli druhá série nepřichází absolutně s ničím novým, tak to co tak skvěle fungovalo v první sérii, to funguje i nyní. Skutečně parádní atmosféra podpořená naprosto luxusně zvolenou hudbou. Vrahounci jsou prozatím velmi sympatičtí, i když se jedná o poloretardátory. Samozřejmě, že z důvodů naplnění rasově-genderových standardů je zřejmé, že v této sérii bude zvýšený výskyt transek i negrů. Zatím je mi velice sympatické, že je to samý vrah dětí. Takřka slintám blahem. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Atlante pomáha holden pri vypočúvaní dvoch vrahov (Williama "Juniora" Piercea a Williama Henryho Hancea) kontaktujú ho tri matky, ktoré tvrdie že vraždám ich detí sa nik nevenuje lebo sú černošky. Tench sa dozvie, že v dome ktorý patrí Nancy bolo objavené telo batoľaťa ktoré bolo ukrižované.Bill tak ponúkne svoju pomoc pri vyšetrovaní, nakoľko povaha a brutalita zločina rozhádže verejnú mienku...Úvod v pohode, ale vypočúvanie oboch páchateľov neprinieslo očakávané dialógy a ani dej nijako výnimočne nenapredoval. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudák Holden, už si myslel, že sbalil takovou pěknou ženskou a ona to bylo jenom další vražda. Tak aspoň Wendy se podařilo zařídit rande s barmankou. Greg začíná bejt celkem sympatickej cápek, nenechte se ovšem zmást, pořád toho sviňáka za tu zradu nenávidím. Ale tak snad to bylo jenom poprvý a naposled, a už mu znova nebude jebat na kebulu. Každopádně vrazi jsou velký sympaťáci, většinou teda celkem retardi, ale mají takovou zvláštní auru.. radši to tady skončím, už tak to vypadám, že mám fetiš na vrahy. Hodnocení: vrahům zdar/10 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama