Reklama

Reklama

MINDHUNTER: Lovci myšlenek

(seriál)
  • USA Mindhunter
Trailer 2
USA, (2017–2019), 17 h 1 min (Minutáž: 34–74 min)

Tvůrci:

Joe Penhall

Předloha:

Mark Olshaker (kniha), John Douglas (kniha)

Hudba:

Jason Hill

Hrají:

Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Stacey Roca, Hannah Gross, Joe Tuttle, Cotter Smith, Albert Jones, Lauren Glazier, Michael Cerveris, June Carryl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

S oběma hlavními hrdiny, agenty FBI, se vracíme v čase do roku 1979. Společně s mladým agentem Holdenem Fordem (Jonathan Groff) a jeho zkušeným kolegou Billim Tenchem (Holt McCallany) se podíváme nejen do věznice, kde jsou vězněni ti nejhorší a nejbrutálnější sérioví vrazi, ale především do jejich hlav – s cílem dopadnout ty násilníky, kteří stále běhají po svobodě. (geklon)

(více)

Recenze uživatele Franc1s k tomuto seriálu (5)

MINDHUNTER: Lovci myšlenek (2017) 

Hustej brutus, co mi udělal pěknej mišmaš v palici.. :) Začátky psychologie, termilogie a vrtání se v hlavičkách sériových vrahů. Výborně zvolené hlavní duo, mladej Holden, co se tváří jako neviňátko, ale do jeho hlavy by jste vidět nechtěli a drsnej Bill, co byl v armádě a určité morání zásady má. A jejich souhra vy výslechu je radost pozorovat. Jasně začátek nemusí nikoho uchvátit, trošku déle to trvá, ale jak se do toho FBI opře, zvlášť tihle dva, nejde se odtrhnout. Na řadu pak přichází i vraždy, u kterých si tidve dva zkouší své nové postupy a ani todle není nuda. Konec výtečně otevřen, sériový vrah na obzoru, tým v prde**, no prostě to Fincher dokázal!! A soundtrack netřeba zdůrazňovat 9/10 ()

Série 2 (2019) (S02) 

Trošku jiné než první řada, ale stále to má své kouzlo.Občas bylo něco na víc (holčičí románek), ale není to něco co by sráželo hodnocení seriálu k nule, prostě to tam musí být, aby člověk poznal více postavy a vžil se do nich. Vsuvky s byrokracií, párty vedoucích tajných služeb...Klobouk dolů jak to vše zvládl poskládat Fincher dohromady. Doufám a moc si přeji ať aspoň ještě jedné série se dočkáme. 8/10 PS.: Jo a intro stále nemá chybu! ()

Epizoda 3 (2019) (S02E03) 

pohovor s Juniorem, sklep, švihadlo od okna, tři matky..rozjezd jako víno! ()

Epizoda 4 (2019) (S02E04) 

ty vole...jdu to rozdýchat...parádní díl. ()

Epizoda 9 (2019) (S02E09) 

Co dodat? Výborné finále, založené na skutečných reáliích co nechalo tu "správnou" pachuť na jazyku do další série, teda jestli vůbec bude... :/ Jak já hned pročítal wikipedii... ()

Související novinky

Seriálový Mindhunter je definitivně mrtvý

Seriálový Mindhunter je definitivně mrtvý

23.02.2023

Patříte mezi fanoušky seriálu Mindhunter od režiséra Davida Finchera? Pak pro vás má tvůrce špatné zprávy. Zdá se, že po pár let starých informacích, že herci byli uvolněni ze svých smluv a se třetí… (více)

David Fincher dotočil svůj nový film

David Fincher dotočil svůj nový film

31.03.2022

Tradičně si režisér David Fincher (Sedm, Zodiac) mezi svými filmy nechává pár let rozestup, oblíbený tvůrce teď ale naštěstí fanoušky na svůj další projekt po poněkud úzce zaměřeném Mankovi nenechá… (více)

David Fincher odhalil nový projekt

David Fincher odhalil nový projekt

14.10.2021

Tajemný tweet stránky Netflix Film tento týden nalákal filmové fanoušky na nové oznámení od režiséra Davida Finchera (Sedm, Zmizelá). Spekulovalo se o třetí řadě Mindhuntera, případně filmovém… (více)

Reklama

Reklama