Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doktorka Wendy Carr pomůže Holdenovi a Tenchovi k úspěšnému uzavření prvního případu, když jejich postřehy vedou k zatčení vraha. (Netflix)

Recenze (24)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja to beriem. Kto od tohto seriálu očakával v každej časti naháňanie sériového vraha, bude sklamaný. Ale to je jeho problém. A treba rýchlo dodať, že niečo na ten spôsob ponúkla zatiaľ každá z troch častí, keďže v každej sa hrdinovia aspoň na chvíľku dostali k novému vrahovi. Ale proste kto bude čakať Sedem, bude z Mindhunter sklamaný. Mne sa to však páči. Pripadá mi veľmi zaujímavé sledovať, ako sa v minulosti vyvíjal prístup k sériovým vrahom (ešte v dobách, kedy sa im takto nehovorilo). V neposlednom rade to má dobrý soundtrack a veľmi sympatické, zohraté ústredné duo. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zřejmě splněný sen všech skalních fanoušků Davida Finchera. Pro ostatní zatím OK, ale po druhé epizodě bych předpokládal, že tempo a atmosféra zůstanou zařazeny na druhý stupeň. Ve trojce však opět trochu zpomalujeme a hlavní hrdinové přešlapují tak trochu na místě, stejně jako divák, který čeká druhé Seven, ale Mindhunter bude mít zřejmě trochu jinou cílovku a ambice - působí daleko více dokumentaristicky, než-li filmově. Tedy alespoň zatím, kdy by bylo ještě trochu brzy na komplexnější hodnocení. Nejzajímavější je zatím prohlubování zvláštního buddy vztahu dvou FBI agentů. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

David Fincher je cítit a divák je za jeho další spojení s Netflixem rád. Poskytovatel filmů on-line začal úspěšně využívat vlastní produkci k tomu, aby měl opravdu exkluzivní nabídku. Co je potřeba k tomu někoho umlátit k smrti? Touha po kontrole, pocit vzrušení, pominutí mysli? Naši hrdinové začínají věřit tomu, že jejich projekt má potenciál a nemalý přesah. Usvědčování mladíka po dvou (přiznejme si) ospalejších dílech představuje konečně nějaké oživení. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scénu prichádza Anna Torv, kolegovia elegantne uzatvárajú prípad vraha starších žien a ich psov a nesmie chýbať ani návšteva psycháča orálne znásilňujúceho odrezané hlavy žien, na čele s jeho matkou. Čiže stále je to viac psychologické, než detektívne napínavé, čo je ale skôr dôvod k radosti, pretože na tak netradične rozprávaný seriál narazíte málokde. Dokonca sa tu ani non-stop nekávičkuje. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kecy dávají naprosto krásný smysl. Moc hezky se na seriál nejenom dívá, nýbrž se ho i hezky poslouchá. Tedy když se zrovna neproducíruje na scéně ta otravná přítelkyně hlavního hrdiny. Dlouho jsem neviděl ženu, ze které by mi bylo zle jen z toho, že vůbec existuje. Sere mě hned ze dvou důvodů. Jedním je debilní postava, kterou má ztvárňovat a druhým důvodem je absence hereckého talentu. Naopak mě velmi překvapilo, že drtivá většina vedlejších postav, které dostanou v roli vrahů možnost zazářit jen na pár okamžiků, si počínají podstatně lépe.Tudíž si zbývá položit otázku, který z režisérů převedl svůj obsah varlat do jejího žaludku. Jinak přece podobně neschopné slečny příležitost dostat nemohou. Díl o trošku horší než ten druhý, ale stále drží laťku dostatečně vysoko, abych si ho užíval. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Vážení a milí, všelijakí PSYCHOPATI a SOCIOPATI, majte sa vy všetci na velikánskom pozore, pred “uhrančivými detektívmi” : Holdenom Fordom a Billom Tenchom, ktorých jeden z kolegov pomenoval takto : „MODERNÍ SHERLOCK HOLMES a doktor WATSON” . SIR CONAN DOYLE by mal z tohto určite veľkú radosť, ako aj ja, ktorého to začalo poriadne interesovať. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tedy, jestli se tvůrcům něco od začátku daří na plný počet hvězdiček, je to určitě ta parádní atmosféra sedmdesátek. Sledovat Billa, jak si zapálí v letadle cigaretu, to byl fakt zážitek. Při tempu, ve kterém probíhá děj v jednotlivých epizodách, bych očekával, že si i zdřímnu, ale je to přesně naopak, vůbec se od toho nemůžu odtrhnout. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra tenhle seriál má tak skvělou atmosféru panebožee. A vím, že tohle nejspíš říkám pořád, ale Bill s Holdenem maj takovou divnou chemii mezi sebou, ta mě nikdy neomrzí. Holden sám někdy vypadá taky jako psychouš (když už jsme u toho jeho přítelkyně taky, viz. velice sexy psycho sex scéna v koupelně, kterou jsem si patřičně užila), jeho obličej je z 99% poker face jak svině, emoce tady nehledejte. Takže buď trpí zevnitř nebo no.. v další sérii bude vrah Holden. :D Mimochodem už jsem říkala, že ten větší brejlatej cápek (Kelper, Kelpen??) mi dává solidní husinu? A novej člen týmu vypadá jako sympatická ženština. Zkrátka tenhle seriál vypadá fakt dobře, věřím, že se to v budoucnu neposere. Hodnocení: fakt si musím zapamatovat ty jména ježiš/10 ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou letech bylo třeba dát znovu šanci jednomu ze silných koní samotného Netflixu a hned ze stále ještě pozvolného kraje musím říct, že druhý pokus už bude zároveň poslední. Teď nás to chytlo natolik, že už to stopro dojedeme. ()

Reklama

Reklama