Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doktorka Wendy Carr pomůže Holdenovi a Tenchovi k úspěšnému uzavření prvního případu, když jejich postřehy vedou k zatčení vraha. (Netflix)

Recenze (24)

jackalsc

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja si říkal, že tam pořád něco chybí. Podívejte se na Jonathana Groffa. Jako opravdu dlouho jsem už neviděl takovou hereckou antisnahu člověka v hlavní roli. Kdo mi najde alespoň jeden moment, kde projevil alespoň částečné emoce získává bod. Jeho přednes je jak by četl knihu, klidný, absolutně bez emocí, ideální na spaní. Více emocí snad vyzařuje i postava z nějaké pc hry. Vážně špatné. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zřejmě splněný sen všech skalních fanoušků Davida Finchera. Pro ostatní zatím OK, ale po druhé epizodě bych předpokládal, že tempo a atmosféra zůstanou zařazeny na druhý stupeň. Ve trojce však opět trochu zpomalujeme a hlavní hrdinové přešlapují tak trochu na místě, stejně jako divák, který čeká druhé Seven, ale Mindhunter bude mít zřejmě trochu jinou cílovku a ambice - působí daleko více dokumentaristicky, než-li filmově. Tedy alespoň zatím, kdy by bylo ještě trochu brzy na komplexnější hodnocení. Nejzajímavější je zatím prohlubování zvláštního buddy vztahu dvou FBI agentů. ()

Reklama

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Vážení a milí, všelijakí PSYCHOPATI a SOCIOPATI, majte sa vy všetci na velikánskom pozore, pred “uhrančivými detektívmi” : Holdenom Fordom a Billom Tenchom, ktorých jeden z kolegov pomenoval takto : „MODERNÍ SHERLOCK HOLMES a doktor WATSON” . SIR CONAN DOYLE by mal z tohto určite veľkú radosť, ako aj ja, ktorého to začalo poriadne interesovať. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scénu prichádza Anna Torv, kolegovia elegantne uzatvárajú prípad vraha starších žien a ich psov a nesmie chýbať ani návšteva psycháča orálne znásilňujúceho odrezané hlavy žien, na čele s jeho matkou. Čiže stále je to viac psychologické, než detektívne napínavé, čo je ale skôr dôvod k radosti, pretože na tak netradične rozprávaný seriál narazíte málokde. Dokonca sa tu ani non-stop nekávičkuje. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hold je jasné, ze tohle bude ukecaný seriál, ale ty kecy, tak ty jsou. Scénář tohoto seriálu je na velmi vysoké úrovni. Vyprávění a psychologický rozbor postav je skvělý. Sune se i příběh, který postupně vzniká. Duo dostalo zelenou, začíná se vzdělávat v oblasti psychiky vrahů a řeší případy. Zatím byl jen jeden, což byl vrah starších žen a jejich psů, ale počítám, že kriminální tématika začne přibývat. Nebo v to alespoň doufám. Atmosféra 70 je fajn a naše duo agentů to je naprostá paráda. Dvě skvělé postavy. Na scénu přichází i skvělá doktorka Wendy ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama