Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wendy riskuje kariéru, když se přestěhuje, aby se k týmu přidala natrvalo. Pro Holdena a Billa je stále těžší se vyrovnávat s emocionální intenzitou jejich práce. (Netflix)

Recenze (22)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobre, siedma časť z desiatich, už to môžem povedať natvrdo: ak sa niečo ku koncu vyložene nepokazí, pôjde o jeden z najlepších seriálov roka. Napriek vážnej téme je chytľavý a zábavným ho robí chémia medzi postavami (nielen ústredné duo, ale aj jeho partnerky + kolegyňa). Tentokrát navštívime nového sériového vraha a znova je to mrazivé a takmer dokonalé. A som zvedavý, ako to nakoniec bude s mačkou :-) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmička se dobře zaměruje na background hlavních hrdinů a jejich vlastní osobní problémy a nešvary. Divákovi tak dávají tvůrci nahlédnout pod pokličku životů "těch dobrých" a trochu vyrovnává jinak jednostranný drobnohled směrem k těm co jsou za mřížemi, tím pádem centralizuje celkový záběr na danou problematiku. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Charisma našeho mladšího z agentů, ambiciózního Holdena, se bohužel občas rovná osobnímu kouzlu nějakého průměrného českého seriálového herce. Ještě, že se tenhle díl zaměřuje víc na ostřílenějšího Billa. Díl hodně věnovaný masovému vrahovi, kterého vzrušovaly a měl doma několik párů dámských bot. Znovu s ním vedou zaujatější hovor než s vlastní přítelkyní/manželkou. A to je další ze zajímavých témat, které Fincher a jeho tým rozehrává. Vypovídá o osamělých/smutných mužích, kteří neumí komunikovat se svými nejbližšími. Začínám tak rozumět tomu, proč je velký prostor věnovaný i právě soukromí našeho tria. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre viacerých jedna z najlepších epizód mi paradoxne príliš nesadla. Množstvo súkromia, pričom to má síce svoje opodstatnenie, ako sa práca prejavuje v súkromných životoch hrdinov, ale radšej by som trávil viac času vo väzení, či na mieste činu. Scény s neviditeľnou mačkou sa zdajú byť zatiaľ tie najzbytočnejšie v sérii, ale možno iba prebieham udalostiam. No a vrah milujúci lodičky ma masturbáciou pred vyšetrovateľmi príliš neohúril, možno keby za tým všetkým nebola zase dominantná mamina... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Těžko říct, zda bylo nechutnější, kterak ošklivé stokilové zrzavé prasátko použilo botu k sebeuspokojení, nebo když se ta nechutně dominantní Holdenova zrůda pokusila chudáka pohlavně zneužít. Když se za ní zavřely dveře, tak jsem měl strach, že se vrátí s připínákem. Upravdu neskutečně mě její postava i ona jako herečka iritují. Její účast sráží kvalitu seriálu zbytečně dole. Také mě trošku sere, že se věnuje tolik času osobnímu životu obo detektivů. Těžko říct, který z nich je nezajímavější. Kdybych chtěl rozebírat rodinné trable, tak si pustím ten sofistikovaný pořad s nechutným homosexuálem Musilem. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že se tvůrci vrátili k tomu, čím mě seriál zaujal nejvíc. Rozhovory se sériovými vrahy mě totiž velice baví, zároveň umožňují náhled do jejich pokřivené mysli, což je vrcholně nepříjemný zážitek. Američani mě v mnoha ohledech ser... štvou, ale jednu věc jim musím přiznat- sledovat jejich auta ze sedmdesátek je čirá radost. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál má víc hororovou atmosféru, než ty nový rádoby horory, co poslední dobou vycházej. Jsem ráda, že předchozí vražda se dořešila, a kamenná tvář Holden, Bill děti traumatizující a sexy Wendy, pokračují s rozhovorama, protože ty si fakt užívám nejvíc. Ale nemůžu si pomoct, a potom, co jsem tady viděla tolik úchylek, si tu kočku ve sklepě, kterou Wendy krmí, představuju jako cápka s kočičím fetišem. I'll see myself out. Poslední věc - to zaměření na detaily je prostě úžasný, jak Holdenova přítelkyně vidí Holdena prohlížejícího si ty boty, a pak v nich jde na něj do postele. To mě velice pobavilo, pardon, ale ten Holdenův zmatenej výraz při aktu.. nešlo se aspoň nepousmát. Hodnocení: muže ojíždějícího botu jsem ještě neviděla/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wendy sa rozhodne naplno venovať práci v novim týme. Holden a Bill vypočúvajú v Saleme 4 násobného vraha žieň so záľubou v ženských lodičkách a obaja majú problém oddeliť osobný život od pracovného... Nie je to zlé, ale niečo tomu chýba.Náznaky príbehu v Park City v Kansase sú krátke a vyzdvihnúť možno hádam iba vykreslenie toho, ako rodina a blízky nechápu náročnú úlohu policajných vyšetrovateľov pri práci s odsúdenými väzňami a zo strany najbližších sa im nedostáva žiadnej podpory a pochopenia... ()

janesX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne sa odložilo vyšetrovanie nudného prípadu nabok a vrátili sme sa k tomu, o čom tento seriál má byť - k výskumu myslenia sériových vrahov. No aj tak, dve krátke stretnutia vo väznici s vrahom je stále len čosi exkluzívne a zvyšok vyplňuje vata, tentokrát je ňou rodinný život jedného z agentov. Dávam tri a pol. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svět zkrátka potřebuje takový divný, do věcí zapálený Holdeny, aby došlo k posunu. Staré (smýšlení) vystřídá nové. Ale já si zkrátka nemůžu pomoct... s Debbie na mě působí jako psycho pár, u kterýho bych se nevidila, kdyby nakonec měl na svědomí taky pár obětí. Osobní linka Billa - super. Baví mě i Wendy. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku intimnější díl. Tedy alespoň co se soukromých životů našich hrdinů týče. Ale "projekt" se rozjel naplno a není cesty zpět. Všichni chtějí více. "Lodičky" byly super. 75% ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto díle se vracíme k výslechům a pronikání do mysli dalšího vraha. Je to super, má to být deviza seriálu, ale mě se více líbí vyšetřování a hledání stop. Parádní je, že se to v tomhle seriálu krásně střídá. Sice výslech v tomto dílu nepřinese tížené ovoce, ale pronikneme trošku do mysli našeho týmu, který začíná být po emocionální stránce rozhozen. ()

Reklama

Reklama