Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wendy riskuje kariéru, když se přestěhuje, aby se k týmu přidala natrvalo. Pro Holdena a Billa je stále těžší se vyrovnávat s emocionální intenzitou jejich práce. (Netflix)

Recenze (22)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre viacerých jedna z najlepších epizód mi paradoxne príliš nesadla. Množstvo súkromia, pričom to má síce svoje opodstatnenie, ako sa práca prejavuje v súkromných životoch hrdinov, ale radšej by som trávil viac času vo väzení, či na mieste činu. Scény s neviditeľnou mačkou sa zdajú byť zatiaľ tie najzbytočnejšie v sérii, ale možno iba prebieham udalostiam. No a vrah milujúci lodičky ma masturbáciou pred vyšetrovateľmi príliš neohúril, možno keby za tým všetkým nebola zase dominantná mamina... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Těžko říct, zda bylo nechutnější, kterak ošklivé stokilové zrzavé prasátko použilo botu k sebeuspokojení, nebo když se ta nechutně dominantní Holdenova zrůda pokusila chudáka pohlavně zneužít. Když se za ní zavřely dveře, tak jsem měl strach, že se vrátí s připínákem. Upravdu neskutečně mě její postava i ona jako herečka iritují. Její účast sráží kvalitu seriálu zbytečně dole. Také mě trošku sere, že se věnuje tolik času osobnímu životu obo detektivů. Těžko říct, který z nich je nezajímavější. Kdybych chtěl rozebírat rodinné trable, tak si pustím ten sofistikovaný pořad s nechutným homosexuálem Musilem. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svět zkrátka potřebuje takový divný, do věcí zapálený Holdeny, aby došlo k posunu. Staré (smýšlení) vystřídá nové. Ale já si zkrátka nemůžu pomoct... s Debbie na mě působí jako psycho pár, u kterýho bych se nevidila, kdyby nakonec měl na svědomí taky pár obětí. Osobní linka Billa - super. Baví mě i Wendy. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál má víc hororovou atmosféru, než ty nový rádoby horory, co poslední dobou vycházej. Jsem ráda, že předchozí vražda se dořešila, a kamenná tvář Holden, Bill děti traumatizující a sexy Wendy, pokračují s rozhovorama, protože ty si fakt užívám nejvíc. Ale nemůžu si pomoct, a potom, co jsem tady viděla tolik úchylek, si tu kočku ve sklepě, kterou Wendy krmí, představuju jako cápka s kočičím fetišem. I'll see myself out. Poslední věc - to zaměření na detaily je prostě úžasný, jak Holdenova přítelkyně vidí Holdena prohlížejícího si ty boty, a pak v nich jde na něj do postele. To mě velice pobavilo, pardon, ale ten Holdenův zmatenej výraz při aktu.. nešlo se aspoň nepousmát. Hodnocení: muže ojíždějícího botu jsem ještě neviděla/10 ()

janesX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne sa odložilo vyšetrovanie nudného prípadu nabok a vrátili sme sa k tomu, o čom tento seriál má byť - k výskumu myslenia sériových vrahov. No aj tak, dve krátke stretnutia vo väznici s vrahom je stále len čosi exkluzívne a zvyšok vyplňuje vata, tentokrát je ňou rodinný život jedného z agentov. Dávam tri a pol. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Dr. Wendy Carr (Anna Torv) si po poslechu nahrávky sundá sluchátka a zeptá se: „Co je v krabici?“ Jde o možnou narážku na Fincherův film Sedm (1995). (Tomas_TM)

Reklama

Reklama