Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (23)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Opět vynikající epizoda. Žádný úsek zde není navíc, děj je našlapaný událostmi a nekrmí diváky nechutnou omáčkou. Události, které se třeba zpočátku zdají být bezvýznamné, tak se vždy v pravou chvíli propojí s dějem. Navíc srdce vždy zaplesá radostí, když narazíme na nějakého frajera, mezi jehož koníčky patří například zabíjení buzíků či černoušků. Co se týče rozhovorů s vrahy, tak mám pocit, že došlo v této sérii k mírnému poklesu co se týče brutality. Každopádně i přesto jsou veškeré dialogy pořádně zajímavé. Zvláštní ocenění si zaslouží i mrazivý soundtrack. Zatím naprostá spokojenost. Závěr byla obrovská třešnička na dortu, když došlo k odhalení zajímavých mimoškolních aktivit syna jednoho ze dvou hlavních hrdinů. Co se týče vyřešení negerské otázky, tak největší podezření budí v mých očích ten brejlatý negr. Uvidíme, jestli moje prudká genialita opět zapracovala a zkazím si tak seriál. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Billův syn je teda oficiálně psychopat. Nemůžu říct, že bych to nečekala, kluk byl podezřelej už od začátku, ale stejně jsem z toho dostala pěknou husinu (jestli to teda není korona). No představte si, že jste agent FBI, co vyšetřuje sériový vrahy a zjistíte, že váš vlastní syn se podílel na vraždě. To by se z toho jeden posral. Greg se konečně rozhoupal k nějakýmu činu, kromě donášení, a z interview s vrahem bude mít nejspíš trauma dokonce života. Hodnocení: Mindhunter neboli proč nemít děti/10 ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ťažko v Mindhunterovi hľadať slabé miesta, ale postupne predsa len začína vychádzať na povrch, že čiastočne Joe Tuttle, ale hlavne Jonathan Groff, majú ako herci isté rezervy. Prekvapený a vecou zaujatý výraz skrátka nemôžte používať pri každej scéne oboznamovania sa s novými informáciami. Ani keď ste sympaťák. McCallany je v tomto hodne napred. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holden vypracuje profil páchateľa, ktorý vyčíňa v Atlante. Keďže zistí, že v štvrti kde detí miznú by bol beloch prihovárajúci sa deťom podozrivý potvrdí starostovi Atlanty, že páchateľom a predátorom ktorý detí vraždí je černoch a je to politicky kontroverzné obvinenie, keďže starosta je černoch. Wendy a Gregg vypočujú vo väznici v Pasadene v štáte Texas Elmera Waynea Heynleyho juniora, ktorý bol od svojich 14 rokov milencom a spolupáchateľom vraha Deana Corlla, ktorý v rokoch 1970 až 73 zavraždil minimálne 28 mladých mužov a chlapcov vo veku od 13 do 20 rokov. Elmer nielen obete Deanovi zháňal, ale sám sa podieľal na ich znásilňovaní a mučení až napokon sám Deana zastrelil potom, ako mu spolu s poslednou obeťou priviezol aj jednu nesprávnu - dievča. Bill na naliehavý telefonát od manželky Nancy odlieta domov, kde sa od Nancy dozvie že ich syn Bill bol prítomný pri úmrtí batoľaťa v dome Nancy a sám navrhol, aby mŕtveho chlapca ukrižovali...Po dlhom čase by som udelil seriálovej epizóde šestku, iba Peaky Blinders, Hra o tróny, Dark a Batesov motel sa dokázali blysnúť rovnako famóznymi epizódami, ktorú nepokazilo ani lesbické rande Wendy. Aj so spoilermi, pretože pred treťou sériou si bude dobré zaspomínať na dej tej druhej aspoň vďaka aj takýmto rozsiahlejším komentárom, bude to jednoduchšie ako odznova pozerať celú sériu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda hezky předvedla, že politika neovlivňuje negativně jen sporty (např. krasobruslení), ale i nejedno vyšetřování vražd. Vyšetřování Wayna Williamse se potýkalo s nepřízní starosty a od chvíle, kdy se policie na základě profilu FBI zaměřila na černochy, ztratilo i podporu černošského obyvatelstva. Zajímavý námět k zamyšlení. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Scéna z bowlingu se natáčela v Beaver Valley Bowl v Rochesteru v Pennsylvánii. Tato lokace se objevila i ve filmu Kingpin (1996) nebo v seriálu I Am Not Okay With This (od r. 2020). (J.F.B.)

Reklama

Reklama