Reklama

Reklama

MINDHUNTER: Lovci myšlenek

(seriál)
  • USA Mindhunter
Trailer 1
USA, (2017–2019), 17 h 1 min (Minutáž: 34–74 min)

Tvůrci:

Joe Penhall

Předloha:

Mark Olshaker (kniha), John Douglas (kniha)

Hudba:

Jason Hill

Hrají:

Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Stacey Roca, Hannah Gross, Joe Tuttle, Cotter Smith, Albert Jones, Lauren Glazier, Michael Cerveris, June Carryl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

S oběma hlavními hrdiny, agenty FBI, se vracíme v čase do roku 1979. Společně s mladým agentem Holdenem Fordem (Jonathan Groff) a jeho zkušeným kolegou Billim Tenchem (Holt McCallany) se podíváme nejen do věznice, kde jsou vězněni ti nejhorší a nejbrutálnější sérioví vrazi, ale především do jejich hlav – s cílem dopadnout ty násilníky, kteří stále běhají po svobodě. (geklon)

(více)

Recenze (378)

godycz 

všechny recenze uživatele

S01 : Když se oženíš, podepíšeš smlouvu. Jsou tu děti, hypotéka dům, o který se staráš. Je to jako v podnikání. Jen nemůžeš dát výpověď. Akcie rostou, akcie klesají... Na tom nezáleží, jsi v pasti. Pokud do toho nechceš zatáhnout právníky a otevřít Pandořinu skříńku. Pohrdání na obou stranách roste. Tisíc malých ran.......................................vyborne napsany dialogy, vyborny casting, super atmosfera. S02 : prvni pulka fajn, druha plna leseb a cernochu. ach jo. ()

Saur.us 

všechny recenze uživatele

Mrazivá přehlídka dokonalých dialogů, která ztrácí hvězdičku za náhlý skon po druhé sérii. Vše příliš otevřené a nakousnuté. Každá jedna linka. Takový konec si od Netflixu nezasloužil a jeho diváci už vůbec ne! ()

TETŘEF 

všechny recenze uživatele

Jakkoliv to může být skvělé (a v některých momentech je) a vizuálně vypiplané (dobová atmosféra je ultimátní), tak...se tam na konci nic nestane. Vůbec nic. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jen první díl a přiznávám, že mě seriál vůbec neoslovil. Vidíme nadšeného mladíka (?), kterak se snaží přesvědčit své kolegy, že je potřeba se snažit pochopit motiv pachatele, a pak jej bude mnohem snazší identifikovat... pak zde je jeho starší kolega, který má stejný názor, ale ví, že prosadit jej nebude tak snadné. No a do třetice se tu přimotává mladíkova přítelkyně levicového smýšlení, naprosto nesympatická, která člověku leze akorát tak na nervy... Děj nebyl skoro žádný... možná že další díly jsou lepší, ale mě to prostě nezaujalo. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že jsme letos dostali osmnáct hodin Davida Lynche, byla by to jasná jednička. David Fincher, FBI a profilování sériových vrahů – tohle prostě nemohlo dopadnout jinak. Sem s druhou sezónou! ()

hEROic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přes pro mě vysloveně slabý rozjezd, první dva díly jsem trpěl, nakonec dobrý. Sice je to zdlouhavé, je tam naprostá absence akce, ale když přijde na rozhovory se sériovými vrahy, je to pecka. A o tom to přece je. Chtělo by to míň civilního života a víc případů a bude to super. Poslední díl první série byla lahůdka! 80% ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Seriál postavený téměř výhradně na rozhovorech, se snahou pochopit, co se děje v hlavách psychopatů. Pro mě to nebylo až tak bezchybné, ve vší té prkennosti a strojenosti bych kapku napětí a akce uvítal, ale chápu, že tým režisérů chtěl pracovat hlavně s myšlenkami. Ovšem jako studie charakterů je Mindhunter velmi zajímavý, a to nejen mezi usvědčenými magory, ale i mezi zúčastněnými agenty FBI. Až se dostanu do druhé série, věřím, že tu hvězdu přihodím. Není to seriálem, je to ve mně. Edit 7.10.2019, skutečně hvězdu navíc přidávám, seriál začíná mít ty správné koule :-) ()

solid 

všechny recenze uživatele

Nedá se to vypnout. Stále hledám možnost, jak se vrátit do té atmosféry a stylu, který tento seriál produkuje a nejde to. Jedinečná záležitost. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

... nezaujalo ... spoustu keců a ničem ... nuda ... uspávací ... hlavní duo mi nebylo sympatické natož ten mlaďas - lezl mi akorát na nervy ... dva díly stačily ... nedám tomu šanci ... ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Serialová událost možná posledních 5-ti let. Zodiaca si pouštím jednou za čas a tohle je naprosto stejný level. Ze slavného Temného případu /který se mi mimochodem líbil/ tohle dělá afektovanou pseudomystickou břečku. Tam , kde si ostatní vypomáhají hloupě efektními zvraty, brutalitou, černou magií a pixelbordelem např., si Fincher a spol. vystačí s talentem, který jim umožňuje vytvořit neuvěřitelné postavy, dialogy, atmosféru a přitom máte pocit že sledujete velmi civilně vyprávěné proceduární "historické" krimi, mapující zrod profilování v USA. Můj šálek kávy a spokojenost na 110%. Snad jen ten lízací sex v každém z prvních třech dílů mi přišel trochu samoúčel. ()

shereen 

všechny recenze uživatele

Hluboka sonda? To tedy nevim. Ale zabavne to je pekelne. Atmo, spad, herci, ujeti maniaci i agenti ... co vic si kvalitni televizni pop kultura muze prat? ()

Lmslaver 

všechny recenze uživatele

Seriál se odehrává na konci sedmdesátých let, kdy FBI začínala se sbíráním poznatků o sériových vrazích, aby mohla sestavovat jejich profily. ()

Související novinky

Seriálový Mindhunter je definitivně mrtvý

Seriálový Mindhunter je definitivně mrtvý

23.02.2023

Patříte mezi fanoušky seriálu Mindhunter od režiséra Davida Finchera? Pak pro vás má tvůrce špatné zprávy. Zdá se, že po pár let starých informacích, že herci byli uvolněni ze svých smluv a se třetí… (více)

David Fincher dotočil svůj nový film

David Fincher dotočil svůj nový film

31.03.2022

Tradičně si režisér David Fincher (Sedm, Zodiac) mezi svými filmy nechává pár let rozestup, oblíbený tvůrce teď ale naštěstí fanoušky na svůj další projekt po poněkud úzce zaměřeném Mankovi nenechá… (více)

David Fincher odhalil nový projekt

David Fincher odhalil nový projekt

14.10.2021

Tajemný tweet stránky Netflix Film tento týden nalákal filmové fanoušky na nové oznámení od režiséra Davida Finchera (Sedm, Zmizelá). Spekulovalo se o třetí řadě Mindhuntera, případně filmovém… (více)

Reklama

Reklama