Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Desaťtisíce rokov bol pochovaný v ľadovom hrobe, teraz ho však zemetrasenie vymanilo z ľadového väzenia a on ožil. V roku 1999 skupina vedcov dosiahla historický úspech, objavila prazvláštneho živočícha. Stálo ich to však ich životy. Teraz, po dvanástich rokoch, sa profesor Jonathan Hoffman (Michael O'Hear) pri pátraní po pôvodcovi útokov na obyvateľov mestečka New Yorktown dostáva tomuto tvorovi opäť na stopu. Skupina kryptozoológov (Andrew Elias, Kathy Murphy, Andy Taylor), za asistencie lovca žralokov, dostane za úlohu snežného žraloka nájsť a spacifikovať. Nie sú však jediní, kto sa za ním vyberá. Mike Evans, ktorý pred časom útok beštie okúsil na vlastnej koži, má s drsnokožcom svoje vlastné plány. (beso74)

(více)

Recenze (9)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle kus jsem se docela těšil, čekal jsem totiž stejné zábavné béčko, jako byli Píseční žraloci... A přitom řekněme první polovina filmu není zase úplně špatná... Útoky žraloka sice divák moc neviděl, ale i tak krev stříkala na všechny strany, žraločí ploutev si to brázdila sněhem a já jsme se více než dobře bavil... Jenže pak přišla druhá polovina filmu, kde tvůrci místo toho aby řádně přitvrdili, nechali herce pronášet rádoby bolestné projevy a já začal chcípat nudou a opravdu jsem uvažoval, že film vypnu a nedodívám se... Nakonec jsem to tedy vydržel, ale nasraný a s pachutí opravdu promarněné šance na ultra-zábavné béčko... Škoda... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak už tu máme Sandshark, Ghost shark a bůh ví kolik "sharků" ještě. Tak proč ne Snow shark? Je to tupé céčko od kterýho jsem ale čekal přesně to co jsem čekal, už jen když jsem četl jméno Brett Piper bylo mi jasné co to bude. žraloci ve sněhu je celkem neobvyklé. Bohužel tu tvůrci občas vynechaly a nechaly tu lidi kecat což je dost nuda, ale jakmile se objevý žraloci je to celkem prča. Do tohohle filmu jít pouze s tím že víte do čeho jdete jako já. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Námět vypadal zprvu docela zajímavě. Tedy alespoň pro mou maličkost, protože podobně ujeté filmy mě prostě přitahují jako magnet. Sice většina z nich za moc nestojí, ale občas natrefím i na něco zajímavého. Už jsme tu měli opravdu všehochuť, co se nejrůzněji zmutovaných žraloků týče, dokonce i ducha, písečné žraloky, tornáda, nebo zombie. Tak proč ne sněžného. Mnozí si sice řeknou, že je to neskutečná blbost, ale já jsem tuto myšlenku zprvu nezatracoval. To jsem ovšem ještě netušil, co mě čeká za amatérský céčkový paskvil. Takhle nějak to dopadá, když se nepříliš úspěšný herec, rozhodne pozvat partičku známých a společně s místními ochotníky se vrhnou na točení filmu. Nějakou kvalitu tady nečekejte ani omylem a už vůbec ne hororovou atmosféru či solidní efekty. Zpočátku jsem dokázal tolerovat, že samotného žraloka při většině útoků ani nezahlédneme (maximálně tak ploutev, nebo kousek čelistí), ale největší slabinou filmu jsou zdlouhavé a hlavně neuvěřitelně dlouhé dialogy. Těchto pasáží kdy se jen kecá je tu opravdu spousta. Přitom když žralok útočil, nebylo to zas tak špatné. Ano, někteří budou namítat, že křik oběti a stříkance umělé krve nikoho nevyděsí, ale občas jsme se dočkali i laciného gore a zábavných úmrtí. Byla velká škoda, že se v tomto duchu nevedl celý film.20% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ne, nebudete od filmu pravděpodobně odcházet spokojení, ten název „Snow Shark: Ancient Snow Beast“ zní mnohem lépe, než jak to nakonec dopadne, ale pořád si říkám, že je fajn, že tu jsou takoví nadšenci, kteří se do podobného úkolu pustí. Sami od začátku musí vědět, jak to dopadne, ale neodradí je to. Mimochodem když už nic jiného, snímek má celkem dobrou zvukovou a hudební stránku. ()

MsUtahraptor odpad!

všechny recenze uživatele

Domnívala jsem se, že to je jeden z těch filmů, co jsou tak stupidní, až se zdají ohromně zábavné. Bohužel je to ta kategorie, která je natolik stupidní, až to nudí. ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Správně oldschoolové krvavé efekty potěší a minimálně na některých zúčastněných hercích (povětšinou asi kámošů režiséra) je vidět, že si při stvárňování svých postav užívají jakousi zábavu, ale celkově je tenhle polo-amatérský pokus o sharksploitation křečovitý ve snaze dávat najevo sebeuvědomělou nadsázku, k jejímuž patřičnému vyznění zde chybí kreativita a odvázanost. Dominuje zde nuda a zdlouhavé diagolové pasáže, což je u takovéhoto druhu filmu to úplně nejhorší. Odpad! to není, zábava většinou taky ne. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Hroza a des, co vyslo z tohoto filmu. Snezny zralok, ktory zabija ludi pri prvom kontakte s nimi. Skoda bolo, ze vobec neukazovali, ako ich zabijal. Striekajuca krv a pohyb zralocej plutvy na snehu je moc malo na horor. Skor to vyzeralo trapne a v druhej polovici filmu aj nudne, pretoze tam sa uz to vacsinou uberalo v dialogoch, ktore ma nudili. Koniec filmu naznacil, ze vsetkemu neni koniec, Ze by bolo na plane aj pokracovanie? To dufam nie, lebo to by bola velka chyba, znova stupit nohou do smradlaveho hovna, ako je tento film. ()

AmunRa odpad!

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na další z mnoha "shark" nechtěných (a často i chtěných) komedií a dostal jsem nudnou a po technické stránce naprosto zoufalou podívanou. Obzvlášť vyniká špatná režie a příšerné digitální triky, což je oproti mizérii zbytku filmu co říct. ()

Reklama

Reklama