Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vstupte do strašidelného zámku Doktora Diabola. Budete křičet, budete ječet, budete se třást jako osika a krev se vám rozproudí v žilách jako nikdy před tím. Pouhé půl koruny za vstupenku! Ti nejodvážnější mohou po skončení běžného představení a zaplacení pěti liber vstoupit do další místnosti. To, co tam mezi rozevřenými nůžkami bohyně Atropos jeden po druhém uzří, může být zhmotněním nejskrytějších obav, pouhým varováním před budoucností či skutečným výjevem jejich osudu. (dopitak)

(více)

Recenze (10)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Pouze poslední příběh dokázal víc zaujmout a nenudit. Navíc Peter Cushing je vždycky záruka kvality a když se do toho připlete ještě Edgar Allan Poe je na co se dívat. První tři povídky se pohybovaly mezi těžkou nudou a průměrem. Snad jenom ten druhý hozený trochu do sci-fi byl trochu napínavý a já opravdu čekal, co že se to z toho vyvrbí. Za poslední povídku jako celek, zajímavý námět druhé povídky a celkově vtipný závěr dávám tři hvězdičky. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z každou ďalšou poviedkou stúpa aj ich kvalita a úroveň. Začne to dosť nezaujímavo a nudne a skonči s pomerne strašidelným posledným príbehom. Celým snímkom sa popri tom nesie akýsi motív posadnutosti, ktorý badať v menšom či väčšom množstve v každej z poviedok. Ako celok je to určite stráviteľné a pre hororového fanúšika jednoznačne povinné. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé příběhy jsou prostě slabé a ten trochu bizarní rámec je pohromadě moc nedrží. Konec se pak jeví celkem banální a já jsem si z něho příliš dobré pocity nedonesl. Je fajn vidět známé tváře hororových legend, případně dalších herců, kteří se v hororu také mihli, ale tady to nebylo dost na to, aby mě snímek skutečně bavil a abych si z něj odnesl něco víc než jen pocit, že jsem to prostě viděl. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu mi připomínal většinou diváků nenáviděný(mě se líbil) a dle zdejšího hodnocení 475. Nejhorší film. Nejde o nic jinýho než o jeden z nejzakazovanějších filmů Bloodsucking Freaks(1976). Jen na místo mistra Sardu tady máme Doktora Diabola. A pokud bych tyhle dva snímky měl srovnávat(ikdyž vím, že srovnávám nesrovnatelný) jasně u mě vítězí krvavější a černým humorem nasáklý Bloodsucking Freaks. Né, že by tahle antologie byla až tak špatná ale povídky až tak neoslní. Nejlepší povídkou pro mě byla ta poslední, která se točí kolem života a smrti mého oblíbence E. A. Poea. Torture Garden to u mě má za slabší 3 hvězdy. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

A když už mam rád ty hororové antologie, tak aspoň jednu jsem musel dát. Kdo už pár podobných filmů viděl, tak pointou nebude příliš překvapen. V rámci žánru spíš podprůměr. Ani jedna povídka, která by nějakým způsobem vynikala, pouze pobavila třetí (SPOILER), aneb zlomyslný klavír schovaný za skleněnými dveřmi. 50% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama