Reklama

Reklama

Legenda o Enyovi

(seriál)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Ve vzdáleném světě se kočovný kmen Doodjiů vydává na dalekou cestu. S nimi putuje osiřelý chlapec jménem Enyo, jehož lidé z kmene přijali mezi sebe. Jediným chlapcovým přáním je stát se udatným lovcem. Osud mu však předurčil jiné poslání: musí se stát šamanem a musí nalézt cestu do bájného Skrytého údolí, aby zachránil nejenom svůj kmen. Na své strastiplné pouti zažívají Enyo a jeho lid nebývalá dobrodružství, která jim nachystal sám život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Já nevím, ale mně to přijde docela originální. Není to sice klasická pohádka ala "Ferda" nebo "Včelka Mája", ale dětem odkojeným na počítačích se bude animace jako vystřižená ze hry určitě líbit. Mně osobně "Legenda o Enyovi" nevadí.;-) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Nalezenec Enyo a jeho cesta k nalezení Skrytého údolí. Bude muset překonat mnohé nebezpečí a každé bude větší, než to předchozí. Mě to nenadchlo. Divný dialog, málo hudby a divná animace. ()

sarfian 

všechny recenze uživatele

Slabá animácia a slabé príbehy jednotlivých dielov sa líšia snáď len inými stratenými predmetmi a vždy sa tu zachraňuje náčelník ich kmeňa. VIDENÉ 8 dielov. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Docela slušné. Příběhy moc originální nejsou, ale prostředí ano. Navíc mají celkem silné ekologické poselství, podané ne moc násilně. ()

IsaacClarke 

všechny recenze uživatele

No pokud je to jenom dodatek jak je te'd v módě ke hře "From Dust" vezmu to na milost, ale vzhledem k tomu že není, může být rád že nekoupil odpad. Tupé, repetitivní a špatně naanimované. ()

Manarit 

všechny recenze uživatele

Příběh je poměrně originální a i když je prakticky každý díl ve stylu 'jdeme a jdeme a něco se stane, vyřeší to amulet,' nepůsobí dojmem, že se vše točí dokolečka. Každopádně to zabila animace. Na to, že seriál je starý 2 roky ta animace vypadá jak 20 let stará, navíc velmi nelíbivá, absolutně nedetailní. ()

Reklama

Reklama