Reklama

Reklama

Robbie Williams: Live at the Albert

(koncert)
Hudební / Dokumentární
USA, 2001, 73 min

Hrají:

Robbie Williams

Obsahy(1)

Jedná se o show z jediného koncertu Robbieho Williamse v Royal Albert Hall se swingovým repertoárem ze dne 10. října 2001. Robbie si přizval jako hosty i pár kolegů ze swingové branže.
Seznam skladem:
1. Mack The Knife
2. Straighten Up And Fly Right
3. Let's Face The Music And Dance
4. Well, Did You Evah
5. Well, Did You Evah (Reprise)
6. The Lady Is A Tramp
7. Things
8. One For My Baby
9. Mr Bojangles
10. I Will Talk And Hollywood Will Listen
11. Do Nothin' Till You Hear From Me
12. Beyond The Sea
13. Me And My Shadow (As Performed By Sammy Davis, Jr And Frank Sinatra)
14. Me And My Shadow (Reprise) (As Performed By Sammy Davis, Jr And Frank Sinatra)
15. Let Me Entertain You (Orchestral Version)
16. Ain't That A Kick In The Head
17. It Was A Very Good Year
18. My Way
19. My Way (Reprise) (huth)

(více)

Recenze (6)

Lima 

všechny recenze uživatele

V hudbě jsem strávník všežravý, nikoliv však nekritický. Nejvíc miluju 60. a 70. léta, mé miláčky PINK FLOYD a The BEATLES, kteří posunuli hudbu o několik dekád dopředu, ale oslovuje mě i tvorba IRON MAIDEN či první čtyři alba METALLICY, z opačného pólu třeba DEPECHE MODE, nebo BJORK. Popová tvorba Robbieho Williamse jde tak trochu mimo mě, ale jedno mu upřít nemohu – aspoň na krátký čas zpopularizoval širším masám úžasné hudební období, kdy světu kraloval swing. V tomhle koncertě si to neskutečně dává – bezchybně intonuje, klouže po oktávách s obrovskou suverenitou, jako snad Sinatra samotný, až člověk lituje, že u toho swingu Williams nezůstal a zahazuje se průměrnou popinou (snad 10 roků nevydal pořádné album, je vidět, že jeho skladatelský guru Guy Chambers hodně chybí). Vedle těchhle swingových nesmrtelných pecek se dnes jako nahý král odhaluje bezpohlavnost a neinvečnost a – nebojím se říct sračkovitost – současných hudebních „idolů“ typu Justin Bieber či One Direction. Nu což, každému co jeho jest….. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Réžia: Hamish Hamilton | Hudba: Sammy Davis, Jr., Dean Martin, Frank Sinatra, Robbie Williams | Produkcia: Leo Lodge | Distribúcia: Emi, Capitol | Štúdio: Royal Albert Hall || Vynikajúci pop-jazzový koncert okorenený autorskými pesníčkami Robbieho a jazzovými štandardmi Davisa, Marina a Sinatry. Ako rušivými elementmi by som označil herecké hosťovanie Jonathan Wilkesa a Jon Lovitza. Emočne i inštrumentálne bol pre mňa najsilnejším číslom "I will talk and Hollywood will listen". Dodnes sa mi pesníčka vracia do ucha podľa tohto prevedenia. Mr Bojangles samozrejmosť ako Robbieho najobľúbenejšia pesníčka vytuningovaná steparským číslom - no nie Robbieho :) ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Vynikající koncert ve swingovém duchu Robbieho Williamse v londýnské Royal Albert Hall. Potěší duety známých písní s hosty, které si Robbie pozval na pódium. Dokonalý zážitek. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Přezpívané písně v podání Robbieho Williamse nedosahují kvalit originálu, nicméně originální a zábavnou show se mu podařilo udělat na jedničku s hvězdičkou. Krom toho celý koncert doplňuje senzační swingový orchestr, který má velmi velký podíl na tom jak výsledný koncert vypadá. Swing it! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama