Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro Marcella a Marinu (párek moderních padesátníků) to měl být relaxační víkend na venkově. On je architekt, ona psycholožka a dohromady tvoří milý, moderní párek osvícených padesátníků. Jenže jejich rozmazlená a vzpurná dcerka Rosa (16) se rozhodla si domů přivést svého nového přítele. Marcello s Marinou jsou připraveni na to, že jim Rosa představí svou novou lásku, jenže nemají tušení co (a kdo) na ně doma čeká... Během víkendu plného mimořádného šílenství, v obležení přátel a na pokraji nervového zhroucení Marcello a Marina vidí jak se jejich nekonformní přesvědčení hroutí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

markotter 

všechny recenze uživatele

Je to občas vtipné, občas z toho mrazí, ale celkový dojem silně degraduje naprosto nevhodně zvolená postava (klíčová) milence dcery. Ten chlap neměl vůbec žádné charizma, měl pravděpodobně působit jako katalyzátor vztahů a přitom za celou dobu neřekl nic zajímavého, nebylo jasné, co si myslí a jak se objevil, tak zase zmizel. To jsem si oddechl, ale bohužel to byl taky konec filmu. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Našli se scény nebo dialogy, který nastartovaly smíchovody, ale obecně, dcera byla na facku, dědek byl na facku, panic byl na facku, manžel byl na facku, ta mimoňka byla na facku, jako já nevím, mě to přijde jak kdyby casting probíhal mezi bodohoniči na csfd, co postava, to debil. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neskutečně uřvaní Italové a sem tam nějaká ta vcelku vtipná scéna. Mám takový tušení, že takové komedie zvládne akorát Ital. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama