Reklama

Reklama

Když Gregův otec (Steve Zahn) synkovi pohrozí, že ho pošle do vojenské školy, pokud nepřestane tropit hlouposti, vypadá to na prázdniny pod psa! Neslavný je pro Grega hned úvod, když předstírá, že pracuje v nóbl společenském klubu, jehož členy jsou i Rowleyovi. Kempování s otcem mu na náladě také nepřidá, a aby toho nebylo málo, na scéně se objevuje nový čtyřnohý člen rodiny Heffleyových, který Gregovi v tomto zábavném filmu pro celou rodinu přichystá nejednu potíž! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $49,008,662Tržby Celosvetovo $77,112,176Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,572,369Tržby za predaj DVD v USA $16,474,500║ Jednoznačne tomu chýba lepšia razancia, spád, v niektorých úsekoch dobré nápady, aj keď nie také čo by dostali do kolien ako celok to zas až tak moc nepobaví zatiaľ najslabší diel zo série. /40%/ ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Malý Greg se k nám vrátil s dalšími více či méně důležitými střípky z jeho života, jejichž středobodem je strach z toho, že ho otec pošle do vojenské přípravky. A stejně jako v předchozích dílech, i zde je Greg tak nějak rošťácky roztomilý, a když se k němu přidá jeho nepostradatelný parťák z předchozích dílů, tak je o solidní zábavu postaráno. Já prostě mám tenhle druh rodinných filmů rád a miluju, když děti svojí naivní optikou vidí některé věci složitější a vážnější než opravdu jsou. Navíc tahle série má tu výhodu, že v hlavní roli zde účinkuje velký sympaťák Zachary Gordon, kterého prostě musí člověk milovat, i když jeho postava dělá jednu botu za druhou. Stejně tak jsem si oblíbil i bratra hlavního hrdiny, který je takovým přerostlým puberťákem a celému příběhu dodává šťávu. A upřímně jsem i Gregovi trochu záviděl ta jeho prázdninová dopoledne v klubu s bazénem, kde se dá dělat tolik věcí, ale na druhou stranu já jako dítě jsem míval taky pohodově prázdniny, takže každý má něco. Ve výsledku jsem spokojený s tím, že si série udržela tu svou pohodovou kvalitní rodinnou atmosféru, a stejně jako u předchozího dílu, i nyní uděluji čtyři hvězdy. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Možná třetí díl není tak vtipný a dětský, jako předešlé dva díly, ale je spíše takový ucelenější, dává větší smysl a i tady jsou situace, kterým se dá zasmát naplno. Vedlejší postavy tu byly také, ale nijak výrazně do děje nezasáhly, což byla škoda, která se dala překousnout díky hlavním aktérům, kteří za ně tu práci odvedli výborně. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

První dva díly se nesly v hodně rodinném duchu, třetí díl není vyjímkou, příjemné spestření filmového jídelníčku pro celou rodinu, hlavně pro ty mladší. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nie často sa mi stáva, že by niečo rozdelené na diely, malo kvalitatívny vývoj smerom nahor. Možno infantilné, no zároveň prijateľné i pre dospelého. Takto nejako si predstavujem rodinnú komédiu s námetom problémy v dospievaní. Nadpriemer. 75/100 ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No na předchozí dva díly to asi nemá.. postrádal jsem tu ten vtip co byl v předchozích dílech ale pár "vtípků" se tu našlo. ()

FTP 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem narazil cistou nahodou a podivil jsem se, co dela mezi cervenymi (v dobe zhlednuti 76%). Rekl jsem si, ze za zkousku nic nedam a s ocekavanim obcasneho smichu jsem jej pustil. Za hodinu a pul mi prisla vtipna snad jen scena z lunaparku s kartackem na zuby. Bezduchy a zbytecny film. Vhodny pro publikum u-11. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Je to trochu z jiného soudku, ale stále je to jen Poseroutka. Nic pro dospělé, hledající akční trhák. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Když už člověk si dá tu námahu a shlédne první dva díly, tak už i na tohle se dá obětovat pár chvil času. Jednička byla bych řekla taková spíš samostatná, ale bylo vidět, že druhý díl (ačkoliv měl normální konec, žádné to be continued) počítal s tím, že na něj naváže třetí díl. A je to pořád dokola to stejný. Ale líbí se mi ten nápad, že to má pokračování. Některé momenty byly fajn, ale většina byla jen klišé. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

To jsem vám jedno srpnové nedělní odpoledne trávil před televizí. Bůhvíproč (to já tak už mívám, že některým svým motivacím čas od času nerozumím) jsem měl zapnutou Primu Max. Co vysílali? Asi od jedné, nebo od dvou (ne že by to bylo důležité; to však víte, když jste placeni od každého slova...) běžel Hon na myš, a hned po pak právě právě (to není chyba; to víte, když jste placeni od každého slova...) komentovaný Deník malého poseroutky 3. Obvykle bych film podobného názvu obešel, ale zrovna tehdy (samozřejmě však že nejen tehdy...) jsem měl chuť kouknout na něco, na co bych se za normálních okolností nekoukl. Jak že to dopadlo? Jak se můžete přesvědčit, stále dýchám! K samotnému filmu asi dvě poznámky o jeho nepřekvapivosti: nepřekvapivě, přestože jsem neviděl Deník malého poseroutky 1 ni Deník malého poseroutky 2, mě nečinilo problém ihned se zorientovat v postavách a ve vztazích, jež vůči sobě zaujímají. Jak by taky ne, že? Nezačetl jsem se taky do Hledání ztraceného času od Prousta od třetí knihy, nýbrž sledoval jsem prachobyčejný dětský film. Jaký to konkrétně dětský film? Konkrétně dětský film, jehož hlavní hrdinou je lapač na trapasy. Či jinak, film, jehož hlavním hrdinou je chlapec, který si chce jen užít letní prázdniny, který chce, aby si ho všimla ta nejpěknější holka, již zná, který potřebuje, aby mu otec dal konečně svátek, ale z různých důvodů se mu to ne zrovna dvakrát daří. Vskutku nic složitého! To složitější je složit Rubikovou kostku, nebo - a to je "předmětnější" - zasmát se u scény, jež v Deníku malého poseroutky 3 nepřekvapivě nechybí a jež je postavena na tom, že si rodinka pochutnává na kusu flákoty, kteroužto ve chvilce nepozornosti oslintal nejlepší přítel člověka, totiž ten čtyřnohý ve vaši rodině. Dovolte mně už jen závěrem jedno toužebné, mé hodnocení zpola vysvětlující zvolání: "Království za rodinný film, jež je prost zvratků, hoven, chcánek a slin!" 55% ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první dva, tak proč si neokořenit nudné nedělní dopoledne třetím dílem? No nakonec byla ta chuť nemastná, neslaná, ba ani moc cukru nebylo. Je to prostě postaveno na vnímání dětí 8-13let. Takže dospělého to nenadchne. Ale na druhou stranu, lepší než čumět do blba. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

o dost lepsie ako dvojka i ked od isteho rezisera a to hlavne vdaka lepsiemu scenaru (stale ide vsak len o mozstvo viac menej zabavnych scenok), miera vtipnosti je na urovni jednotky i ked je to tento raz pre starsich (rovnako ako su hrdinovia). hlavna postava gregg je stale totalny hajzlik a rowley s rodinkou su opat najvtipnejsou castou filmu... ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem Deník malého poseroutky 2 viděl někdy před sedmi lety, moc si z něj, ani pilotního filmu již nepamatuji. Z recenzí vím, že šlo o průměrná díla a tomu odpovídá i můj stav paměti k ději daných snímků. Trojka bude patřit do stejných vod. Jelikož jsem předtím viděl i Mikulášovy patálie (francouzská produkce), musím výsledné hodnocení ještě více snížit, protože humor zde je o třídu infantilní, záchodový a ne tak propracovaný a k charakterům a ději vhodný, jako v Mikulášově patáliích (2009). Nicméně jednohubka - letní komedie na sychravé odpoledne to funguje na výbornou. Odpad si to tedy rozhodně nezaslouží, byť některé herecké výkony do těchto vod směřovaly. Tři hvězdy a hurá na to vše opět brzy zapomenout. 60% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Denník slabocha je späť s tretím dielom a tento bol roztomilý rovnako ako ostatné. Zdalo sa mi že je to celkovo ešte vtipnejšie ako predchádzajúce dve časti. 6/10 ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Jednoduché a přímočaré, vhodné už spíš pro mladší diváky než šestadvacetileté kořeny jako jsem já. Ničím jsem nebyl uchvácen, ale ani mě nic neurazilo, párkrát jsem se zasmál a po shlédnutí ukládám s klidným srdcem do přihrádky označené průměr. Ani parádní Zahn nepomůže k lepšímu hodnocení. 50 % Oblíbená část- osvícení Grega sluncem po roztažení závěsu při hraní videoher ()

Reklama

Reklama