Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Střihový archivní pořad je sestavený se skvostů zábavy a nabízí osobnosti, jejichž umění nezestárlo a humor nevyčpěl. A proč se jmenuje "Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes" - co jiného si přát v dnešním rozhádaném světě. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

kingik 

všechny recenze uživatele

Je hezké, když se z televizního archivu vytáhne pásmo humorných scének a písniček, které mají zaplátovat nižší atraktivnost vysílaných pořadů ČT1. Jistě je fajn zase potkat staré dobré umělce, jejichž kvality jsou nepopíratelně vysoko, ale donekonečna se nedá vyžít ze stále stejných jmen jedné umělecké generace. Prostor tedy opět dostávají silně vyčpělé (h)umorné scénky, které děsí svojí naivitou a vyvanulé songy, které ohromují svým (totalitním) nevkusem. Byla to typická zábava na povolení. Ano, nyní máte povoleno dýchat, nyní máte povoleno se smát a mít dobrou náladu. Dělat něco na povel se mně příčí a tohle je ten druh pořadu, který si něco takového stanovil. Spousty herců a jejich talentu v těch slabých scénkách mně bylo až líto. Lidé se např. vůbec nesmáli u scénky s paní Medřickou a panem Kopeckým(!), což tihle mistři opravdu neměli zapotřebí a jejich kvality byly zcela jinde než u laciného a špatně napsaného humoru. Spousta songů neodezněla ani celých (vzhledem k jejich neposlouchatelnosti to většinou ani tak nevadilo) a ani nebyla původních a jen se k nim dodal nějaký otřesný český text, kdy se překladem trefilo jedno anglické slovíčko a zbytek se tam nějak neškodně naflákal (viz převzaté duety Korn & Vondráčková), což se tenkrát běžně dělalo a nějaká autorská práva se neřešila. Nejméně mě v pásmu bavili milionkrát ohrané scénky dvojice Bohdalová & Menšík a do toho zbytečný pan Kostelka, který byl asi tak vtipný, jak tehdejší měsíční platy občanů. Ty byly přece jen o něco vtipnější. To už méně ohraně působilo vystoupení Bohdalové s oběma Dvořáky, zvláště s Josefem to byla rarita. Jen hrstka umělců si dokázala v tom marasmu zachovat nadhled. A jedním z nich byla perfektní a nepřekonatelná dvojice Holzmann & Budín. Ti jako jediní za tu hodinu dokázali (nadčasově) pobavit. Sestřih z tehdejších úspěšných, populárních a já nevím jakých ještě pořadů a dokonce i z nějaké televizní komedie (úvod obstarala osvědčená dvojice Šafránková & Abrhám) tedy u mě příliš velké pobavení nevyloudil. V podstatě jsem se nudil a vtipnost zůstala uvězněná v časoprostoru. Jedno pozitivum to však přece jen má - lidé se měli více rádi než dnes. Mé hodnocení: 20% ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Dost zběsilá směsice toho lepšího i toho velmi průměrného z pokladničky televizních archivů. Už bude jen hůř ()

otík 

všechny recenze uživatele

Jde o naprosto tradiční střihový zábavný pořad složený ze spousty rozsekaných scének ze zábavných pořadů a nepřeberného množství písniček. Průřez je poměrně svižný, ale celé to trpí právě oním stylem pořadu - hraje si to na zábavný pořad, ale kromě scének vlastně nic zábavné není. Pořad sám o sobě tedy průměr, ale ta znělka na úvod i závěr je fakt příšerná. To mohl vymyslet jen blbec. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Až na tu velikou spoustu hereckých osobností nenabízí pořad skutečně nic. Ale někdo může mít opačný názor. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Vím, že se opakuji při komentování každého čétéčkářského střihového pořadu - ty archívy jsou bezesporu skvosty naší televizní zábavy, ale nemůžu jinak, než si povzdechnout „ať lidi napíšou novou kvalitní scénku……aspoň zítra“. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Sestřih několika tzv. televizních písniček ze šedesátek a sedmdesátek a několika scének z různých estrád, za zmínku stojí scénka Libušky Šafránkové s Josefem Abrahámem. Celkově tak 45% ()

BigJohn02 

všechny recenze uživatele

Směsice starých scének, občas i vcelku dobrých, ale chaoticky proložená úryvky písniček. Nedá se na to koukat - autor by se měl nechat vyšetřit. ()

Reklama

Reklama