Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při pátrání po novém zdroji energie, se Rusku podaří nechtěně oživit obrovského robota, pozůstatek z dob studené války, který se jmenuje Kolossus. Ve stejnou dobu se objevuje nový mega žralok, který může ohrozit celosvětovou bezpečnost. (Universal Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ještě jsem se nestačil pořádně vzpamatovat z minulého dílu, který už byl jen čirým zoufalstvím a společnost Asylum přichází s další céčkovou podívanou. Už vlastně ani nevím, jestli se mám smát, nebo rovnou brečet. Dříve jsem si dokázal podobné filmy v rámci možností alespoň trochu užít, ale pomalu na ně začínám být doslova alergický. Vím, řeknete si: tak se na tyhle braky nedívej, ale mě to prostě nedá. Christopher Ray by měl jít už konečně do sebe a přestat točit brakové filmy se žraločí tématikou. Tedy pokud má vůbec zájem, se ve své dosud dost bídné režisérské kariéře vůbec někam posunout. No a co si tedy pro nás připravil tentokrát? O hororovou atmosféru tu nezavadíte ani omylem, ale už snad nikoho nemůže překvapit. Místo toho tu tentokrát žralok místo sfingy zničí sochu Krista, několik lodí, sestřelí torpédem letadlo, sežere stíhačku a dokonce se proletí i do vesmíru. Ne, opravdu si nedělám srandu. Tentokrát dostal mnohem více prostoru, než tomu bylo v minulém díle, ovšem netroufám si tvrdit, že to bylo dobře. Podobně na tom byl i jeho ruský kolega. Ten sice taky ničil, co mu přišlo pod ruky, ale k dobru mu musím přičíst jeho minulost, na které si dal scénárista alespoň trochu záležet. Tedy na příběhu o jeho stvoření. Tím však veškerá pozitiva končí! 20% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bolo moje tretie stretnutie s megažralokom. Pred tým som videl jeho duely s obriou chobotnicou (Mega Shark vs. Giant Octopus) a s krokosaurom (Mega Shark vs. Crocosaurus). No a teraz si to tento morský mega dravec rozdal s kolossusom (Mega Shark vs. Kolossus). Všeky tieto filmy majú hlúpy scénar, hrajú v nich príšerní herci a digitálne triky sú viac ako úbohé. A predsa si to raz za čas rád pozriem. Začínam už byť veru zvedavý ako dopadne súboj megažraloka s mechanickým žralokom (Mega Shark vs. Mecha Shark). * ()

Reklama

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud si dobře pamatuji, ani jeden z dosud natočených Mega žraloků mě vůbec nebavil a to důvodu absence jakýchkoliv vtipných hlášek či odlehčených scén... A nejinak je to i v tomto kusu... Mizerný děj, scénář, herci a triky v kombinaci se zcela vážně pojatým filmem je prostě vražedná kombinace... I závěrečný fight mezi Mega Sharkem a Kolossem je slabota... Ray opět nepřekvapil a natočil úplně zbytečnou sračku... ()

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Hustýýý! Já si tuhle megavolovinu schválně pustila a teď jsem na pochybách. Vůbec netuším, jak tohle ohodnotit. Jestli dát pětku za to, jak jsem se nasmála. (po vínku a zvlášť u mě, to jde snadno) a nebo dát objektivní odpad za to, jaká to je scénáristická a režijní katastrofa. Normálně fakt nevím! Na začátku mě rozsekala posádka hlubinné, bojové ponorky, tvořená několika super modelkami, která zcela vážně a důležitě bojovala s megažralokem, pokračujíc dalšími šílenými akcemi a drsňáckými neherckými výkony všech zúčastněných. No, řeknu vám cypuškovina na entou. :-) ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Až tak stupidní, až je to zábavné. Dobře, že si tady nikdo na nic nehraje. Herci/čky si odříkají toporně to své a vědí, že je to brak. Tak trochu to paroduje samo sebe a i jiné snímky, a já mám pocit, že se s tím počítá, a že je to účel. Třeba mě pověste, ale je to rozdíl třeba od Pacific Rim, kde se to bere vážně až strašně moc, a přitom to je snad ještě větší hovadina než toto. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama