Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při pátrání po novém zdroji energie, se Rusku podaří nechtěně oživit obrovského robota, pozůstatek z dob studené války, který se jmenuje Kolossus. Ve stejnou dobu se objevuje nový mega žralok, který může ohrozit celosvětovou bezpečnost. (Universal Channel)

Recenze (38)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo minulý rok nedokázal Mega Sharka zastaviť ani Mecha Shark, sa Megalodon vracia silnejší ako predtým. V Černobyle sa ale prebudí obrovský robot Kolossus a ludí napadne, že by mohol byť perfektnou zbraňou proti Mega Sharkovi, ktorý ničí našu planétu. - Po tom, čo bolo minulý rok zničené Sydney a Egyptské pyramídy prichádza rada na sochu v Rio de Janeiro a Černobyl. Príbeh je ako vždy katastrofálny, postavy vo väčšine prípadov nesympatické a efekty docela vtipné. Bola škoda, že latexové krásky zo začiatku prežili len pár minút. Lode a žraloci znova lietajú až do vesmíru a nikto na svete ich nedokáže zastaviť. Dokonca sa ukáže aj prefíkaný boháč, ktorý si chce z Mega Sharka urobiť domáce zvieratko. Záver opäť predpovedá, že za pár mesiacov, alebo u Asylum možno aj týždňov, tu bude ďalšie pokračovanie. + herec z The Lords of Salem + žena Adama Greena ()

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Hustýýý! Já si tuhle megavolovinu schválně pustila a teď jsem na pochybách. Vůbec netuším, jak tohle ohodnotit. Jestli dát pětku za to, jak jsem se nasmála. (po vínku a zvlášť u mě, to jde snadno) a nebo dát objektivní odpad za to, jaká to je scénáristická a režijní katastrofa. Normálně fakt nevím! Na začátku mě rozsekala posádka hlubinné, bojové ponorky, tvořená několika super modelkami, která zcela vážně a důležitě bojovala s megažralokem, pokračujíc dalšími šílenými akcemi a drsňáckými neherckými výkony všech zúčastněných. No, řeknu vám cypuškovina na entou. :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bolo moje tretie stretnutie s megažralokom. Pred tým som videl jeho duely s obriou chobotnicou (Mega Shark vs. Giant Octopus) a s krokosaurom (Mega Shark vs. Crocosaurus). No a teraz si to tento morský mega dravec rozdal s kolossusom (Mega Shark vs. Kolossus). Všeky tieto filmy majú hlúpy scénar, hrajú v nich príšerní herci a digitálne triky sú viac ako úbohé. A predsa si to raz za čas rád pozriem. Začínam už byť veru zvedavý ako dopadne súboj megažraloka s mechanickým žralokom (Mega Shark vs. Mecha Shark). * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tentokrát mě Rayův synek trochu zklamal. Měl by se sebrat a jít radši natočit pokračování Mercenaries! Tyhle provařený mega souboje nejrůznějších mega potvor už mě moc neinteresují.15% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Náhodou, nejlepší komedie, co jsem v posledních letech viděla! Je to tak příšerně blbé a neskutečně amatérsky natočené, že se divák musí řezat po celou stopáž. Bránice dostává těžce zabrat - nonstop jedna 3,14čovina za druhou, takový scénář by člověk s IQ nad 70 nedal dohromady ani při hodně špatné kombinaci chlastu s drogami. Už podle názvu jsem očekávala veledílo a opravdu mě to v nejmenším nezklamalo. Nesnáším, když se duševně připravím na divoký surfing vlnami sraček a pak se jen vlažně kolébám v kalných vodách nudného podprůměru. Ovšem "Megažralok versus Kolossus" je ve škatulce absurdně špatných filmů hrdým vlajkonošem, divákům s úchylným smyslem pro humor vřele doporučuji! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Ať pálí!" „Pane, jsou tam civilisti!" „Ti se utopí nebo je sežere, tohle je lepší." „Cíl zničen. Po žralokovi ani stopa....uááááá!" Opět královská zábava! Mizerné efekty, otřesní herci, vtipné dialogy a humorná akce. Žralok s americkou vlajkou na hlavě? Proč ne! Ať vidí, tedy, ať nevidí. A samozřejmě zlatým hřebem je hod žralokem. Ano, tvůrci nezamýšleli natočit komedii, leč podařilo se jim to. A kdo by se chtěl dívat vážným okem, tak ať to raději ani nezkouší. Spíše 2,5*, ale vzhledem k zdejšímu hodnocení zaokrouhlím nahoru. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud si dobře pamatuji, ani jeden z dosud natočených Mega žraloků mě vůbec nebavil a to důvodu absence jakýchkoliv vtipných hlášek či odlehčených scén... A nejinak je to i v tomto kusu... Mizerný děj, scénář, herci a triky v kombinaci se zcela vážně pojatým filmem je prostě vražedná kombinace... I závěrečný fight mezi Mega Sharkem a Kolossem je slabota... Ray opět nepřekvapil a natočil úplně zbytečnou sračku... ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

To bylo tak záživný. Normálně nevim, co bych si bez těch Asylumáckých hoven moje odpady počaly? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ještě jsem se nestačil pořádně vzpamatovat z minulého dílu, který už byl jen čirým zoufalstvím a společnost Asylum přichází s další céčkovou podívanou. Už vlastně ani nevím, jestli se mám smát, nebo rovnou brečet. Dříve jsem si dokázal podobné filmy v rámci možností alespoň trochu užít, ale pomalu na ně začínám být doslova alergický. Vím, řeknete si: tak se na tyhle braky nedívej, ale mě to prostě nedá. Christopher Ray by měl jít už konečně do sebe a přestat točit brakové filmy se žraločí tématikou. Tedy pokud má vůbec zájem, se ve své dosud dost bídné režisérské kariéře vůbec někam posunout. No a co si tedy pro nás připravil tentokrát? O hororovou atmosféru tu nezavadíte ani omylem, ale už snad nikoho nemůže překvapit. Místo toho tu tentokrát žralok místo sfingy zničí sochu Krista, několik lodí, sestřelí torpédem letadlo, sežere stíhačku a dokonce se proletí i do vesmíru. Ne, opravdu si nedělám srandu. Tentokrát dostal mnohem více prostoru, než tomu bylo v minulém díle, ovšem netroufám si tvrdit, že to bylo dobře. Podobně na tom byl i jeho ruský kolega. Ten sice taky ničil, co mu přišlo pod ruky, ale k dobru mu musím přičíst jeho minulost, na které si dal scénárista alespoň trochu záležet. Tedy na příběhu o jeho stvoření. Tím však veškerá pozitiva končí! 20% ()

kajda.l odpad!

všechny recenze uživatele

Megašark zabalený v obřím americkém flegu. No k popukání! Jen moje íkvé tomu nestačí. Moc keců na devadesát minut, trailer na plnou palbu. [1. Kladenský festiválek] ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi co vše se zkouší natočit a proto je moje zvědavost na tyhle propadáky velká, někdy se pobavím někdy fakt nadávám ale když je to baví točit nebudu jim bránit. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Tu som mierne bez slov. MegaŽralok sa nám opäť ( a určite nie naposledy ) vrátil a opäť ničí svet, aby ho mohol v závere ( určite nevedomky ) zachrániť. To všetko v príbehu plného zvrat(k)ov, ako z nemeckých kriminálnych seriálov. Réžiu som spomínal? Takže potom radšej nič. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Megažralok versus Kolossus“ je ukázkou toho, jak vypadá americký film s příšerami dnes. Je to nesmírně levné a vůbec zde není potřeba se zabývat příběhem, stejně jako nějakými promyšlenějšími klasickými triky, protože ono se všechno zvládne špatnými počítačovými efekty. Ale tak tohle je prostě už tak specifický druh filmu, že to, co dostanete, musíte očekávat. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná kravina, to snad nebylo ani "béčko" , ale tak "céčko". Tam není snad jediná pozitivní věc na celým filmu, od blbých herců až po naprosto děsný triky a ještě blbější scénář. Kde nic není ani smrt nebere. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Myslím, že z tohoto dílu šlo vytřískat více, tak na **. Film měl místy zbytečně vysoké tempo, pomalejší by mu určitě prospělo. Uvidíme kdo se Megažralokovi postaví příště. ()

pursulus odpad!

všechny recenze uživatele

S.O.O.S.O.O.S...¬         Skvělá oddechová odpadovka; o konci světa a jeho záchraně; o žraloku Megažraloku s ocasní silou 100krát větší než lodní šroub jaderné ponorky; o ruského inžinýra robotu Kolossu velkého jako Socha svobody v N.Y. poháněného rudou energií, ekologicky naprogramovaného (jednotlivce ničí pouhým zašlápnutím, bez použití bojových arsenálů); o těchto monster souboji zasahujícímu až do vesmíru (ničení válečných družic kousnutím žralokovým); a tím vším prolíná se chlapská povaha ženy-špionky (připomíná houžev a čínskou prodavačku ryb tvrdě se obouvající do manžela neulovivšího dosti ryb k obživě rodiny), něžná povaha ženy-biologa (připomíná učitelku a školní houbu na utírání tabule v nejlepších letech, ana chce býti vyždímána), dělání si srandy z tuposti byrokracie vojenské i vládní, oživované příjemným odlehčujícím závažnou themathiku humorna scénka.¬                 Inteligentnější rozhodně, nežli Transformers režírované M. Bayem, se speciálními efekty se zničujícím účinkem. Pozor, nedoporučuji lidem trpícím depresemi, syndromem vyhoření a sebevražedných sklonů (dědí prý se to všecko po předcích, snad po opicích?); před shlédnutím doporučuji návštěvu lékaře a odbornou konsultaci s ním.¬                 Zajímavost: Snímek byl navržený IOPP (Mezinárodní organizací psychologů a psychiatrů) jako léčebný doplněk terapie slabomyslných a blbců s cílem podnítiti dementní mysl vhodnými podněty a jako vhodný doplněk firemních večírků a brainstormingových sezení je doporučován IAEAI (Mezinárodní asociací zaměstnavatelů v automobilovém průmyslu). ()

SG-1 odpad!

všechny recenze uživatele

"Jestli je to tak zlý, jak říkáš, je jedno, kam se schováš. Takže můžeš umřít při záchraně světa nebo pod stolem při hledání vlastních koulí." -agentka Kingová- ()

Reklama

Reklama