Reklama

Reklama

Učíme se s Noddym

(seriál)
  • Velká Británie Say It with Noddy

Obsahy(1)

Noddy je oblíbený ve všech zemích světa, protože vytváří pro děti předškolního věku úchvatný svět, a navíc je svým způsobem seznamuje s hodnotami, jež vyznává naše společnost. V nynějších epizodách se malá dřevěná loutka učí s pomocí robota jménem Whizz různá cizojazyčná slova. Přidejte se k nim, abyste také prožili jejich radost z učení! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to je síla, malá dneska koukala na Minimax a byly tam asi 3 díly téhle slátaniny. Já slyším dobře, ale výslovnost slovíček, kdy to říkají tři dětský hlasy dohromady je naprosto nesrozumitelná. To se děcka dřív naučej hebrejsky podle slovníku... ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Celkový dojem: Ak chcete vaše malé dieťa, ktoré práve nastupuje do škôlky / školy naučiť trochu tej angličtiny - jazyka, ktorý je najrozsiahlejší a najpoužívanejší v celom kúte sveta, a trúfate si siahnuť po Say it with Noddy , radšej sa uistite či nespravite chybu. Nemali by ste potom výčitky svedomia, že by sa z vašeho dieťaťa po rokoch v triede vysmievali z toho aké je detinské a čože sa mu to za vec nachádza v hlave? Áno, už teraz je snáď z môjho komentára viac než zrejmé, že tento absolutne nesympatický seriál je nevhodný pre výuku a doučenie vášho dieťaťa. Výslovnosť slovíčok je nesprávna, miestami až veľmi nepríjemná, dokonca to je nakreslené a zanimované doslova nechutným štýlom, ktoré aj mňa znechucovali a jednoducho.. toto je náučný seriál pre tie najmenšie deti? Alebo skôr hardcore animák, ktorého jediný zmysel je znechutiť celé divákovo zdravé myslenie? To je už ale otázka názorov a ja jednoducho tejto neodpustiteľnej blbosti nemôžem dať väčšie hodnotenie, akým je odpad! Ešte stále to chcete pustiť vašmu dieťaťu? ()

Reklama

Pajela odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to melo aspon nejakou stavbu dilu. A ne ze jednou se nauci "pes" a pak "zavri dveře"... Je to příšernost příšerná... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama