Reklama

Reklama

Leon

(seriál)

Epizody(52)

Obsahy(1)

Krátké animované epizody, ve kterých vystupuje nemotorný lev Leon, který se s ostatními zvířaty dostává do různých dobrodružství v africké savaně. (AAnubis)

Recenze (3)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Neškodná někdy i dost drsná zábava krátká zábava, jako 2 minutové skeče... je to hodně povedený..... Udělat 20 minutovou nebo 5 minutovou epizodu umí každej pixar, ale 2minutovejk Skeč o Xset dílech... to už musí být um! Animace, příběhy, humor, ten černý jakbysmet... no Prsatá 18 letá Elza to není... vy dva chlíváci. B) Takže na váš hrob.. jedno procento přidám... :P Jestli teda chcete z něčím srovnávat tak doporučuji, Larvu a nebo třeba Mrňousky... Je to francouzské jak píšete a né Amícké, jako 5minutový Ogy aspol... ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Nabízí se srovnání s Oggym, bo je to také francouzské, vysílají to ráno a v práci u toho snídáme. Je to takové dementní a z x dílů mě bavil pouze jeden (!) a pak sem tam nějaká scéna, chybí tomu nějaká pointa, vždycky to skončí divně s "destrukcí" Leona. Je to slabé a kolega z práce řekl, že napíšeme do televize, že chceme Oggyho :-D. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Další groteska, začínám si myslet, že poslední dobou se ve Francii dělají seriály typu Tom a Jerry nebo Jen počkej. Nelíbí se mi na tom seriálu to, že se tam opakuje - a to i za sebou - stejná zápletka: Lev je obtěžován nějakým zvířátkem, které chce být se lvem, lev utíká, snaží se vyhnout se tomu zvířeti a nakonec je lev uvízlý v něčem tak, že to druhé zvíře má šanci být se lvem. A ty dvaminutové díly nejsou tak těžké, to jsou vlastně jako několikastránkové komiksy. ()

Reklama

Reklama