Reklama

Reklama

Kdo přežije - Guatemala

(série)
  • USA Guatemala (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Diskuze

O.Peta

O.Peta (hodnocení, recenze)

No když budu diskutovat k tématu, tak bych řekl (abych nic neprozradil), že s vítězem jsem spokojenej. Po spojení obou kmenů to byly fakt dobrý šachy. Někomu jsem fandil, vypadnul, nemůžu bohužel říct komu, jelikož by to byl spoiler :D Ok, byl to...pozor SPOILER!!! wait for it.... Gary. Snad jsem dodržel všechna nepsaná pravidla diskuze :)

tom.cube

tom.cube (hodnocení, recenze)

O.Peta: Ok, sorry za vyjetí :) Ono stačí hodně spoileroidní příspěvek prostě označit, pak nikdo nemůže říct ani popel...

O.Peta

O.Peta (hodnocení, recenze)

tom.cube: ok, mažu to. Chtěl jsem odpovědět a neuvědomil jsem si to, pardon. A ty na mě zase hned takhle nevyjížděj :) Stejně si myslím, že spoilery by neměly být v komentářích, ale v diskuzi bych je povolil a každý ať vstoupí na vlastní riziko. O čem potom diskutovat, když musím mít na půl zavřenou hubu :)

tom.cube

tom.cube (hodnocení, recenze)

O.Peta: Děláš si prdel? Takhle brutálně tu spoilerovat.... (nejde o mě, ale dokážu si představit, že spoustě lidem, který náhodou kouknout do diskuze, pěkně zkazíš den...)

Reklama

Reklama