Reklama

Reklama

Kdo přežije - Guatemala

(série)
  • USA Guatemala (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (78)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Co do podmínek dodnes jedna z nejdrsnějších sezón, navrch se skvělým castem (jedna z nejsympatičtějších final 5 vůbec), a zajímavým twistem dvou navrátilců z Palau, Guatemala nabízí první i poslední, je to prakticky vlhký sen každého správného Survivorovského fandy. Vítěz: 4* - další underdog, další vymlouvání se a ukecávání o život, sympatická osobnost... osobně bych to ale přál druhému finalistovi. Top 20: Stephenie LaGrossa, Rafe Judkins. Oblíbenci: Danni Boatwright, Lydia Morales, Judd Sergeant ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No super, nakonec to vyhrála jedna z těch nemnoha sympatických osob, který sem v posledních pár dílech regulérně fandila - to bylo skoro jak za starejch časů u Her bez hranic, nofakt! ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Guatemala stojí a padá na úchvatném prostředí, z kterého je pořád cítit kouzlo Mayů a účasti dvou hvězdných hráčů. Zatímco Bobby Jon mě příliš neoslovil, tak Stephenie si mě získala hned od začátku. Tuto sérii trošku sráží nesympatičtí soutěžící, kteří jsou sice schopni značně vyhrotit situaci, ale potřebu fandit jim tedy rozhodně nemáte. Buran Judd a paranoidní Jamie byli fakt na pěst, ale hlavně díky nim se pořád něco dělo. Úvodní pochod byl doslova masakrem a jen potvrzuje to, že se jedná o možná nejnáročnější Survivor. Série mě tak bavila hlavně díky Steph, s kterou jsem si prošel všemi těžkými zkouškami, ale na konci mi bohužel zbyly oči pro pláč. Vítězství jsem jí strašně přál. Nic proti Danni, ale Steph si to prostě zasloužila víc. Favorit: Stephenie, Oblíbenci: Gary, Brandon, Cindy. ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem se dočkal a tahle soutěž se opět objevuje na televizních obrazovkách. Od začátku jsem si víc oblíbil kmen Yaxhá, protože já se klaním vždy spíše ke straně těch slabších. Došlo tam k zajimavým zvratům. V téhle sérii jsem si postupem času oblíbil Brandona, který mi přišel jako fajn kluk, zajistil mnohá vítězství svému týmu a byl jedním z nejužitečnějších hráčů ze všech. Tato série se mi moc líbila. Sice za vítěze bych si zvolil někoho jiného, ale i ten člověk, který vyhrál se mi za celou dobu soutěže nezhnusil. Takže jsem spokojený. ()

burina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po výbornom Palau celkom nudná sezóna bez nejakým výrazných hráčov ale aspoň s pár podrazmi na záver. Dokonca som si nenašla ani žiadneho konkrétneho obľúbenca. Final 2 zaslúžená. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY!!! TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 9/10/// +Nejoblíbenější postavy: Rafe, Gary, Brooke. Koho bych napsal ve finále: Stephenie. Proč? Protože Danni ve finále zradila Rafea a navíc Stephenie je v soutěži už podruhé. Koho jsem chtěl víc poznat: Morgan, Jim. -Koho bych vyřadil: Judd, Brian, Bobby Jon./// Nejvíce mě těší, že se tato moje nejoblíbenější reality show vrátila na naše obrazovky. Velice dobře si ještě dnes pamatuji jak jsem sledoval třetí epizodu odehrávající se v Africe. Je to už nějakých 9 let a od té doby jsem další epizody neviděl. Této dám zatím střízlivých 80% procent, protože věřím tomu že přijdou ještě lepší epizody. Přesto tato nebyla vůbec špatná. Zaujme už úvodní pochod džunglí a nejvíce se pobavíte nad hláškama který vypouští Judd "Já jsem nikdy nelhal". Jsem rád že vypadl. Více k postavám viz. výše./// Celkem 80%/// ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle reality show mě dostala, je pro mě mnohem zajímavější než jakékoliv zpívající a talentové soutěže. Asi těžko mohli najít krásnější a magičtější místo. Velké mínus téhle řady byli značně nesympatičtí soutěžící. Nakonec to ale vyhrál/a ještě podle mě ta lepší varianta z těch co se dostali do finále. Naprosto jsem nechápala, proč se Judd a Lydie dostali tak daleko. Lydie byla úplně k ničemu a Judd se hodil jen do těch soutěží, kde hrál celý kmen o odměnu, jakmile začal každý hrát o svou vlastní imunitu, okamžitě bych ho vyhodila, tak nesnesitelného chlapa jsem snad ještě neviděla. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chybi mi serial Ztraceni a tohle je vcelku slusna nahrada :). Ale ted vazne... tohle je prvni rada, kterou jsem videla, a uplne me to nadchlo. To uzasne prostredi, lidi, napady, zabava i nesnaze. Musi byt skvele neco takoveho zazit, ale ja bych do toho nesla :). ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková typická americká Reality-show. A vzhledem k tomu, že kde je amerika, tam jsou peníze, tak se na to dalo i docela dobře koukat. Zajímavé prostředí. Rozmanité soutěže. A obrovské množství hrdých američanů, kteří by pro vítězství zašli kamkoli. Na každodenní podvečery optimální volba. * * * a nebojím se podívat na další série. Je to příšerně návykové. ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek byl výbornej. Konečně dostali soutěžící pořádně do těla v podobě 18 km pochodu gutemalskou junglí s pytlema zrní na zádech, dehydratace, zvracení - přesně o tom to je. Bohužel postupem času sem postrádal nějaké větší zvraty a na konci jsem byl trošku zklamanej z vítězky. Steph forever! :-) ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejhorší Survivor. V úžasném prostředí se nacházejí ty nejnesympatičtější charaktery, naprosto trapné odměny ze soutěží a naprostá absence zvratů. Další série, která navíc dokazuje, že proházení členů mezi kmeny nakonec vede k přečíslování a vyhazování "těch druhých". Divím se, že se Judd a Stephanie dostali tak daleko, jeden hádavý a uřvaný zmetek a druhá nenažraná, smůlou prokletá blbka. Poprvé se objevuje skrytá imunita. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen málo sérií je vysloveně tématických k dané oblasti a nutno říct, že Guatelmala v tomto bodovala na jedničku. A to nebylo všechno. V Survivoru mám rád plno drobných twistů produkce a tu jsme si je opravdu vrchovatě užíval. Ať už příchodem úžasně hrající Steph a dost jalového Bobby Jona, hlasováním o imunitě či představení tajné imunity. Hráčský výběr povedený, takže v přítomnosti "hvězd" nikterak nezaostávali, i když přiznávám že mužské osazenstvo jsme měl torchu problém od sebe rozeznat. Jinak série zajímavých strategií, podivných rozhodnutí a několika pěkných blindsidů. Oblíbení hráči: Steph, Brian ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je nemyslitelné čeho jsou lidé schopni.. Neumím si představit, že bych se do téhle soutěže někdy přihlásila, protože takového člověka, který to zkusí, si představuji jako zdravý úsudek postrádajícího, avšak velmi fyzicky i psychicky odolného jedince. Naskakuje mi z této reality show husí kůže. Ale natočené je to dobře :) ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi můj nejoblíbenější Survivor :-) Škoda, od 7. dne jsem fandil Rafeovi.. :) Jen je škoda, že jsou tam místy náznaky toho, že nežijou až tak špatně.. Počítám, že mají na sobě jen jedno a to samé oblečení, ale že by extra hladověli, to ne.. Navíc... kdo to točí..? Stromy a opice..?... PS: pokud se podíváte na Danni Boatwright ( Hrají: Jeff Probst, Danni Boatwright..) Tak je tam na obrázku Stephanie :D ()

katuska138 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá řada. Prostředí mi přišlo nejzajímavější ze všech, které jsem zatím viděla. Obsazení bylo až na pár výjimek velice sympatické a nepociťovala jsem vůči nikomu z nich větší zášť. Výherci jsem milion přála. Každý, kdo viděl víc jak dvě řady musí tušit, jaký typ tuhle hru vyhrává. ()

Reklama

Reklama