Reklama

Reklama

Kdo přežije - Guatemala

(série)
  • USA Guatemala (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (78)

st.ranger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejhorší Survivor. V úžasném prostředí se nacházejí ty nejnesympatičtější charaktery, naprosto trapné odměny ze soutěží a naprostá absence zvratů. Další série, která navíc dokazuje, že proházení členů mezi kmeny nakonec vede k přečíslování a vyhazování "těch druhých". Divím se, že se Judd a Stephanie dostali tak daleko, jeden hádavý a uřvaný zmetek a druhá nenažraná, smůlou prokletá blbka. Poprvé se objevuje skrytá imunita. ()

Jennifer67 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější reality show, a myslím že je fér když o tom, kdo vypadne rozhodují sami trosečníci a pak i o tom kdo vyhraje. Nesnáším pořady v nichž o všem rozhodují diváci, ti totiž nemají tušení kdo jaký je a vidí jen sestříhané verze. Akorát mě naštvalo že vyhodili Judda tomu jsem fandila asi nejvíc. ()

Reklama

tom.cube 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc pěkná série Survivora, naposledy jsem viděl první dvě sezóny před dávnými lety na Nově, ale Guatemala mě dost navnadila a s největší pravděpodobností zkouknu i další neviděné sezóny (a že jich je dost). Člověk by nevěřil, jak to dokáže být napínavé a plné emocí... ------ !!! NÁSLEDUJÍ SPOILERY !!! ------ Jsem rád, že vyhrála moje favoritka Danni, jedna z mála opravdu čestných a sympatických lidí. Stejně tak by si finále zasloužil Rafe (já prostě musím fandit těm správňákům :), no a ještě se mi hodně líbil Gary... Nejvíc jsem si ale užil odchod korunované svině Judda, stejně jako jeho pohled, když Gary vytáhl na radě tu nalezenou imunitu. Památný výrok: "Řeknu vám jen tolik - rozhodně je to na zemi!" Fakt svině k pohledání.. :)) ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje Spoilery: Guatemala se povedla! Začátek byl hodně drsný, asi nejvíc za dosavadních sérií. Cast se naproti tomu z Palau opravdu povedl a bylo komu fandit. Celá finálová devítka se skládala ze silných osobností (mínus Lidie). Z finálové trojky jsem to přál všem, byť asi trochu více Stephanii, která hrála opravdu dobře. Oblíbenci: Danni, Stephanie, Rave, Gregg. 80/100 **** ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle reality show mě dostala, je pro mě mnohem zajímavější než jakékoliv zpívající a talentové soutěže. Asi těžko mohli najít krásnější a magičtější místo. Velké mínus téhle řady byli značně nesympatičtí soutěžící. Nakonec to ale vyhrál/a ještě podle mě ta lepší varianta z těch co se dostali do finále. Naprosto jsem nechápala, proč se Judd a Lydie dostali tak daleko. Lydie byla úplně k ničemu a Judd se hodil jen do těch soutěží, kde hrál celý kmen o odměnu, jakmile začal každý hrát o svou vlastní imunitu, okamžitě bych ho vyhodila, tak nesnesitelného chlapa jsem snad ještě neviděla. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Původně byl zvažován návrat hráčů Rodgera Binghama a Michaela Skupina ze série v Austrálii, nakonec však byli nahrazeni Stephenie LaGrossou a Bobby Jonem Drinkardem z předcházející série v Palau.. (PanCitron)
  • Jediná série, ve které se skrytá imunita hrála před hlasováním. Později se hrála odhalování – po nebo před přečtením hlasů. (Zix.)
  • V této řadě byla poprvé zavedena tajná imunita. (VooDoo:*)

Reklama

Reklama