Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Děti najdou starou fotografii muže s vousy a vybavením k těžbě zlata. Ukáže se, že jde o jejich pradědečka. Tento vousatý muž se před mnoha lety odstěhoval do Kanady, aby hledal zlato. Zjištění podnítí v dětech nadšení a zkontaktují se s tetou Annou, která je pozve do Kanady na návštěvu. Tam se dozvědí o starém zlatém dole a mapě pokladu. Děti postihne zlatá horečka a vydávají se na výpravu za hledáním ztraceného zlata, které by se už více než padesát let mohlo pod povrchem skrývat. Na cestě k místu těžby děti překvapí nejen místní divoká příroda a zvířata, ale i dva hledači zlata, kteří by se také rádi dostali k pokladu. (Zlín Film Festival)

(více)

Recenze (3)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Parta dánských dětí má neustále potřeby něco vlastnit, proto se jim velmi hodí, když zjistí, že v Kanadě mají vzdálenou příbuznou. Rozjedou se za ní a rozhodnou se zbohatnout na zlaté horečce. Samozřejmě to nebude tak snadné, protože zbohatnout chce každý. Navíc se v okolí pohybují nebezpeční medvědi... Kanadské dobrodružství je fajn dětský film, který dospělákům nemá moc co nabídnout. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Milé, hravé, naivné. Snažilo sa to byť rodinné a všetko tomu bolo prispôsobené. Škoda len, že tá zápletka so zlatom sa nedotiahla do konca. 2 z 5 ()

GAVIN17 

všechny recenze uživatele

Pěkný a napínavý dobrodružný příběh, který měl spád, nasnímaný v krásné kanadské přírodě s mnoha vtipnými momenty, který mne od začátku do konce zaujal a velice pobavil. Miluju dánské a vůbec mnohé severské filmy a tenhle se přiřadil k mým oblíbeným a dávám mu 90%.Říká se, že Dánové jsou velké děti a rádi si hrají, tenhle film je přesně v tom stylu, a jak můžu ze svých třech návštěv v Dánsku potvrdit, místní obyvatelé opravdu netrpí konvencemi, jak je známe u nás a cítím se tam mnohem příjemněji, než mezi neupřímnými a pokryteckými lidmi u nás, to je fakt. Mimochodem v roli Breda se objevil Frederik Winther Rasmussen, kterého známe z filmů Detektivové a zejména z jedné z hlavních rolí ve filmu "Rychlochůze". ()

Reklama

Reklama