Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herluf je spolehlivý manžel, otec a mechanik, který je po mnoho let šťastně ženatý s Ingelise. Z jejich manželství se už stala rutina a Ingelise si nedávno najednou začala románek se svým kolegou. Ingelise má plné ruce práce s přípravou třetí svatby jejich dcery, zatímco Herluf by se bez ní obešel, protože ji budou muset zaplatit oni dva. A Herluf začíná zapomínat. Jednoho dne v dílně prohlásí o autě, že je v pořádku, aniž opravil brzdy. Brzo dojde k nehodě a mistr ho pošle domu, aby se vzpamatoval. Herluf je v šoku a jednoho dne se nevrátí domů jako obvykle. Ingelise a celá rodina zjistí, jak moc jim chybí a začnou přemýšlet nad svými životy. (Severský filmový podzim)

(více)

Recenze (4)

emma53 

všechny recenze uživatele

Za komedii tenhle příběh vůbec nepovažuji, spíš naopak za smutné drama. Té beznaděje a smutku tam bylo hafo a to jsem dramédka. ()

johny89 

všechny recenze uživatele

Člověk by nevěřil, že tomu šedivému pánovi, který hraje hlavní roli je 73 let a navíc kromě hlavního herce zastával pozici scénáristy i režiséra. Sice se během filmu člověk často smál, ale vlastně to vůbec veselé nebylo. Film o tom co nehezkého přínáší stáří, který je trochu bez rozuzlení na konci, ale tak to asi v životě občas chodí. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Také nadpriemerné hodnotenia? A za čo vlastne? Nehovorím, že by to bolo výslovne zlé, ale podľa mňa to bolo dosť nevýrazné... Jediné, čo bolo v tomto prípade skutočne nadpriemerné, boli kostra deju a celkové posolstvo na záver. Ale inak to bolo dosť ťažkopádne a mdlé. Či už samotné postavy, ale predovšetkým nezáživné dialógy. Väčšina filmu bola taká akoby neutrálna, bez nejakého väčšieho vybočenia emócií... Záver to napokon ako tak zachránil, ten bol naozaj vydarený (najmä svojim posolstvom), ale film ako celok u mňa na viac ako 2* isto nie je. ()

Reklama

Reklama