Reklama

Reklama

Dokument o MS v hokeji 2011 na Slovensku. (oficiální text distributora)

Recenze (51)

TheMe 

všechny recenze uživatele

Hltám veškeré dokumenty o velkých sportovních akcích. Jsou to videa, která jsem ochoten shlédnout asi úplně nejvícekrát ze všech. Rozhovory s hráči jsou vždycky atraktivní zpestření obyčejných sestřihů a konkrétně v tomto případě s Karlem Rachůnkem, to je opravdu nářez, když si člověk vzpomene jakou chvilku potom už se Karlík odebral do říše, kde ho nebolí přetrénované nohy. ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Tak tento šampionát se mi líbyl ještě víc, než minulý. sice jsme nedosáhli na zlato, ale troufám si číct, že jsme hráli nejlepší hokej ze všech! Jen jediný zápas jsme prohráli. Měli jsme to radši prohrát ve skupině a zlato by bylo na dosah. Nicméně 2x porazit Rusy a utřít Ovečkinovi, Kovalčukovi, Arťuchinovi a spol zadek je náramný pocit + Ovečkinova bilance 5 zápasů 0 bodů. Dokument je věnován památce zahynulých hokejistů Jaroslavli, což za to také velmi chválím. Zkrtáka nádherný dokument. Můžem jen doufat, že se nám takhle bude dařit každý rok. ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Ze tří dokumentů - Návrat mistrů rok 2005, Tým na hraně 2010, a Bronzové halušky 2011. Je tenhle nejslabší. Možná to bude ale tím že to není ta pověstná zlatá, ale jen bronzová placka. Ta by v normálním případě nebyla tak oslavovaná, kdyby jsme na turnaji nehráli nejlepší hokej ze všech a hlavně neporazily dvakrát Rusko. Ještě teď si dokážu vybavit všechny naše zápasy jak šli za sebou. A hodně nezapomenutelných momentů např. mizernou hru ruska, hatt-rick Jardy Jágra ve ČF proti USA, naší "skoro" domácí atmosféru a nebo zákroky obra Arťuchina. Ovšem jedna hořká příchuť tady je, a to je letecké neštěstí z 7.11.2011. Rachůnek, Marek, Vašíček - Nikdy nezapomeneme! Já osobně pokážde když se budu dívat na hokej, tak si na kluky vzpomenu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pohled na nejrychlejší kolektivní hru a zejména úspěchy českých borců vždycky velmi spolehlivě zahřejí. Divák pak s nadšením a hrdostí sleduje hokejová esa, jak si vodí své soupeře nebo jak nenechají nic projít skrz. Houževnatá generace hokejistů, která se honí za plochým nesmyslem z vulkanizované pryže a která se jen tak opakovat nebude!! Tentokrát navíc ještě (už) s legendami Jágrem nebo Eliášem, posledním reprezentačním představením dua Rachůnek - Marek, a tím pádem trochu smutná sportovní podívaná s i tak výborným bronzem!! ()

montel 

všechny recenze uživatele

Dokument o MS v hokeji 2011, které se odehrálo na Slovensku. Nechybí sestřihy z jednotlivých utkání a výpovědi hráčů a trenéra...Opět výborná práce Roberta Záruby. Jak už tady něktěří psali, je to slabší než loňský dokument Tým na hraně. Ale i tak hezká vzpomínka nejen na výborné mistrovství na kterém jsme skončili třetí, ale také na reprezentanty, kteří tragicky zahynuli po letecké katastrofě u Jaroslavle. V dokumentu nechybí výpověď jednoho ze zesnulých - Karla Rachůnka. 75% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Tento snímek byl věnován Karlu Rachůnkovi, Janu Markovi, Pavolovi Demitrovi, Josefu Vašíčkovi a všem, kteří zahynuli při letecké katastrofě 7. 9. 2011. (Dzvandzi)
  • Karel Rachůnek, který v dokumentu vystupuje, zemřel 3 dny po natočení při leteckém neštěstí týmu Lokomotivu Jaroslavl 7. 9. 2011. (Danm)

Reklama

Reklama