Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Víte, co je to Bubo bubo? Může to být za a) výr velký, za b) velká sova nebo za c) nový pořad Televize Prima. Všechny odpovědi jsou správné! Jelikož jsou Češi národ hravý a soutěživý, Prima pro ně připravila zbrusu novou zábavnou soutěž! Utkají se vždy tři dvojice tvořené zpěváky, herci či jinými zajímavými osobnostmi. Budou hádat význam neobvyklých výrazů a odpovídat na vtipné znalostní otázky (Kde se dají nejlépe chytat lelky? Co je to drvopleň? Může si slon zlomit klíční kost? ap.). Vše bude „dirigovat“ známý herec Bob Klepl v roli moderátora a nad správností odpovědí bdít jejich autor a guru pořadu Pavel Lukeš. Správná odpověď znamená bod pro odpovídající dvojici, nesprávná pro soupeře. Hra bude mít tři kola – a soutěžit nebudou jen známé dvojice, ale i diváci. A to jak v hledišti, tak u obrazovek! Nenechte si ujít tento nový pořad na obrazovkách Primy! A pokud si myslíte, že vám podobné výrazy, jako je třeba zrovna Bubo bubo, nejsou neznámé, zahrajte si s námi! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Kýho výra! Fíha fíha... 8-o . . . Sovy teda fak nejsou tím čím si chtějí být... Bobo bobo, Papo papo, Kaka kaka, Pepo pepo, Ilo lulo a podo prdo traplo trapno ve sračce sraček aneb čeho všeho je ochoten se zůčastnit tušašský(á) čudlin čudla za trochu škváry škváry... Jo, ještě tak nějak v nějaké té >Troškovině< , ale to sem nebudeme tahat, že... . . . Prej soutěž!? Prej hra?! Sic! A Boban hádá že zábavná... Ve Stolici banda válí kálí - čili tupě čilý bezmocný náhled do mocné nemoci parazitní celevřitní sebranky, která už ve svém napapaném zblbnutí zcela ztrácí soudnost a je ochotna jakkoli blbečkovat když jde o zviditelnění se do kamer a dojení nějakých těch šekelů - a že je to na komenčním (k)análu je vcelku nepodstatné... Platíme za to všichni, protože tenhle úpadek lido debo zábavy se v důsledku projevuje v celé naší masme(r)diální kultuře, bohatě živené z berní státem okrádaného stáda... A jen tak mimochodem - uvědomte si lidičky, v jakých jiných >rolích< se leckterý z protagonistů téhle prasečiny národu tak rád prezentuje a chtěl by být vnímán! . . . Láry fáry, pochcat pochcat. %-[.. - - - P.S. A ten Šavel Lucash to má keš? . . . A kdy už Boba ze vší tý pisskultůry konečně klepne? °-o - - - - - (Nahlédnuto přiznávám jedinkráte náhodně na >tv psína< , hovnocení 117., komensrář zde jako šestadvachcátý - 25.9.2011) ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Co to přejmenovat na Přes-hubo přes-hubo? Ty naše megahvězdy a bezesporu zajímaví talentovaní lidé by tam od diváků dostávali přes hubu. Já bych se díval. Vždycky. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jiří Adamec si zřejmě hodlá sáhnout na další rozměr úplného dna.. stačí to vidět napsané v programu a divák se začne spolehlivě osypávat.. Zbytečnost holt získává díky Kleplovi a spol. nový rozměr, moc času na výslunní televizní zábavy tomu nedávám, jepičí život to bude mít!! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zaujaly mě zdejší nadšené ohlasy k této soutěži, proto jsem včera večer usedla k TV obrazovce, abych se na vlastní bulvy přesvědčila, jaké lejno to zase na TV DePrima vyprodukovali. Pohled na kulisy mě vrátil hluboko do totalitních let a vše, co se poté odehrávalo, mě v iluzi cesty časem utvrzovalo. Do studia nakráčel "sympaťák" Bob Klepl, z jehož křečovitého moderátorského projevu by diváka klepla Pepka. Dále přiskotačí půltucet sereblit a vědomostní klání může začít. Otázky typu "Kdy je nejlepší chytat lelky" - s výběrem a), b), c) - se ukázaly být nad IQ limity některých soutěžících. V závěru se sečtou body, soutěžící dostanou odpovídající počet míčků, chlapům se nasadí na řepu klobouček se síťkou a extrémně gramlavé dámy se snaží míčky naházet partnerovi do kloboučku. Úžasné, překvapuje mě, že to ještě nemá ve fucklubu žádného fanouška! Není to vtipné, není to zábavné, nedozvíte se nic moc nového nebo užitečného, sere to... co s tím? Čistě z lítosti (jsem holt citlivka) ode mě "Blbo blbo" dostává 10% a dělám tomuto pořadu definitivní pá-pááá! ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Nepochopil jsem důvod vzniku pořadu. Je to milé, že si zvou známé osobnosti, ale proč..? O co tam vlastně jde.?!! ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Banda tupých sereblit, které se ani nestydí za svou blbost, soutěží o titul Kretén večera. Poutavé... Ani Kohoutovi, který prdí blahem nad pořady Novy, se to nelíbí, a to je tedy vskutku známka punku:-)) ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Je to jenom moje Déžovo vu, nebo jsme svědky neuvěřitelně stupidní překopávky Šesti ran do klobouku? Kultura za 25. Bičem. Na holou. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Pavel Lukeš vzpomíná na dobu své slávy kopií pořadu Šest ran do klobouku. Klepl není špatný, rozhodně mne na rozdíl od pitvořících se moderátorů neuráží, má střízlivý projev, nedopouští se hurónského smíchu po svých vlastních vtípcích a nesnaží se předstírat, že je jediným důležitým člověkem v celém pořadu. Salvu smíchu ve mně vyvolala kulisa diváků, aby se zdálo místo pro obecenstvo zaplněné do posledního místečka, objevují se mezi živými lidmi sádrokartonové makety diváků. Jelikož jsem zhruba v polovině pořadu usnula a zdravě se vyspala, musím dát o jednu hvězdičku více. Takový dobrý spánek je k nezaplacení! ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je vážně špatný. Je to dost nezábavné. Nesledovatelné. Určené k rychlému stažení z vysílání. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Ajaj. Kdyby to bylo v mé kompetenci, tak bych tento pořad okamžitě stáhl z vysílání. Nejtrapnější pořad posledního desetiletí. Tak jak jsem měl dříve Bohumila Klepla rád, tak ho teď nenávidím. Nezlobte se na mě, ale jen ktetén asi mohl předpokládat, že se taková sračka může uchytit. Pro příště by nebylo na škodu nejdřív přemýšlet a pak až pouštět do oběhu. Potom bychom se vyhnuli těmto trapným okamžikům, kdy je televizní divák maximálně znechucen a celebrity ze sebe dělají ještě o několik tříd větší idioty, než za které jsou veřejně již považováni. Odpad, ale opravdový. ()

iamek

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejhorší věc jakou jsem v TV viděl. Oproti tomuhle je Zlatá mříž a podobně srágory úžasné televizní veledíla. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Nic tak stupidního a zbytečnýho jsem za poslední dobu neviděl, a to mám Boba Klepla docela rád. TV Prima by tohle měla rychle stáhnout z obrazovek, dokud je ještě čas. Byla by škoda se takhle rychle snížit na úroveň TV Nova. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když Bohumil Klepl zazářil v Účastnících zájezdu, začali se nabídky na jeho obsazování jenom hrnout. Jasně je to super herec a svým způsobem i bavič, ale jakmile má utáhnout „sám“ nějaký pořad, většinou to moc dobře nedopadá. Zvláště máte-li po ruce tým debílků, kteří vymyslí pořádnou kravinu, které se následně zasmějí jen oni sami. Nad některými rádoby zábavnými pořady zůstává skutečně rozum stát… ()

frashmaker odpad!

všechny recenze uživatele

Neinteligentní výplod nejhlubšího zoufalství několika břídilů, který nemá nejmenší šanci zaujmout ani podprůměrně inteligentní publikum. Obsah jako takový není úplně špatný. Tedy... člověk se může i něco dozvědět... Ale naprosto dementní pravidla, soutěže s házením míčků a volba vítěze... No to jsme tak v roce 68. ()

Reklama

Reklama