Reklama

Reklama

Soudkyně Barbara

(pořad)
Reality-TV / Drama
Česko, 2015, 60 min

Obsahy(1)

Skutečné příběhy ze soudních síní. Nesmlouvavá, neomylná a spravedlivá – soudkyně Barbara rozhoduje, kde je pravda. (TV Barrandov)

Recenze (263)

blekekeke odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem řešil cože to k sakru je, když tam jsou nějací herci a nějací divní lidi ... asi kompars, nebo nějaký divadlo... je to tak nebo onak? Při druhém jsem zjistil, že je to celé jedno velké divadlo ... bez soudnosti. ()

SuzieS odpad!

všechny recenze uživatele

Skoda, ze takto zkresluji situaci u soudu. Uz tak o tom lidi vedi kulove, jeste je to vic domate. Vzdyt existuje tolik pripadu a realnych soudnich spisu, ktere jsou silene. ()

endrix 

všechny recenze uživatele

Chcete-li vidět, jak to v soudní síni vypadá, koukněte radši na Rozsudek. Pokud chcete příběhy ze života, běžte ven a bavte se s lidmi. Ale pokud to běží na pozadí v kuchyni, dá se to snést a občas to i upoutá. I přes to, že s realitou ani herectvím to nemá nic společného. ()

v.indruchova odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby tady hodnotila moje babička napálila by tomu tady asi sto procent, ale jelikož babička ani uplně nechápe, jak funguje počítač, tak tady bude moje hodnocení. ()

buchannon

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem sledovat pouze pár minut tuto "velice zajímavou" sračku, víc se opravdu nedá vydržet, pokud nechcete, aby vám odumřel mozek. Tuto sračku nehodnotím, neboť jednoduše adekvátní hodnocení pro ni neexistuje (minus odpad! dát bohužel nelze). Takže si tuto sračku užijte za mě. Soukup (který jednou bude kandidovat na prezidenta) se absolutně zbláznil a nechápu, kteří choří jedinci mohou sledovat TV Hnůj. Ten ***** Soukup absolutně zkurvil tuto stanici a doufám, že se jednou bude smažit v pekle, kde nebudou vysílat nic jiného než TV Hnůj a hlavně geniální Soudkyni Bramboru. Nezbývá než mu držet palce, Mirdo drž se! ()

JindraLne odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám sice odpad, ale jinak jde o vrcholné guilty pleasure. Ať už jde o příšerné „herecké“ výkony, bizarní případy a pořádkové pokuty JUDr. Barbary. Pokud to sledujete vážně, je to na čistokrevný odpad. Pokud s dávkou sarkasmu a alkoholu, tak jednoznačně na 5*. ()

Teachman odpad!

všechny recenze uživatele

Tento televizní projekt se rozhodně nepovedl. Rozhodně ho do výuky nedoporučuji, protože je od reality zcela odlišný. ()

Wez 

všechny recenze uživatele

absolutní kopírka sůdné sieně z nějaké(teď už si nevzpomenu jaké)slovenské stanice,ale ani to není originál,kdyby si náhodou někdo myslel,že demogratická a komerční televize přišla z něčím originálním-už za socialismu v 80 letech valil v ČST pořad z názvem Kdo je vinen? a bylo to prakticky ůplně to stejný..Update:na tento pořad jsem po delším sledování přece jen změnil názor-herecké výkony jsou samozřejmě otřesné,ale spíše mě zajímají kauzy,které se u soudu projednávají a to je někdy opravdu velice zajímavé sledovat,zvlášť když se opravdu odehrály,takže tak 3-3/5 hvězdy přece jen dám ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

SuperUltraMegaHnusná sračka :-))) Ti "herci" jsou tak strašní, že i já, totální herecký poleno, bych to snad zahrál líp :-))) Divím se, že do tohohle je ochotná televize investovat peníze. Párkrát jsem viděl něco podobnýho na nějaký slovenský televizi a to tak strašný nebylo. I když - taky žádná sláva. EDIT: Mezi reklamama jsem zaslechl anonci na kástyng na tenhle pořad. Něco ve smyslu: "... přiďte na kástyng a staňte se hvězdou pořadu Soudkyně Brambora ... ". Chachacha !!! Zkusím zjistit kolik to sype a pokud to bude stát za to, třeba se taky stanu "hvězdou" :-DDD Ale spíš ne. To bych musel bejt sjetej, vožralej, přiotrávenej a praštěnej nákladním vlakem do palice, abych šel na ten kástyng. ()

DK197 

všechny recenze uživatele

Vezmu to naprosto logicky... Počinů, co rekontruuijí případy ze soudní síně už jsou (př. Rozsudek). Nechápu, proč by měl tento mít nízké hodnocení... Ano, případy jsou bizarní, ale myslím, že o bto tu ve skutečnosti jde. Ukázat, co všechno se může dostat do soudní síně... Úsměvné, či ne. ()

Reklama

Reklama