Reklama

Reklama

Soudkyně Barbara

(pořad)
Reality-TV / Drama
Česko, 2015, 60 min

Obsahy(1)

Skutečné příběhy ze soudních síní. Nesmlouvavá, neomylná a spravedlivá – soudkyně Barbara rozhoduje, kde je pravda. (TV Barrandov)

Recenze (263)

animario

všechny recenze uživatele

Konečně autentickej seriál ze soudního prostředí, nabízející skutečný (a po čertech napínavý) případy, žádný nesmysly typu Matlock nebo Perry Mason,který nám léta podsouvali kapitalisti z USA. Soudkyně Barbara je skutečná Žena za soudním pultem! A ať mi safraporte nikdo netvrdí, že ty přelíčení jsou zinscenovaný! ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Nic šílenějšího jsem v životě neviděl (až do doby, kdy jsem uzřel Neskutečné Perly Jaromíra Soukupa). Jen to vidím (a že na to skutečně docela často narážím), stačí mi dvě minuty a je mi psychicky blbě. Má to šílené dialogy, šílené herecké výkony a šílené zápletky. Jenže problém je, že se u toho i dost zasměju (a upřímně). Z celého seriálu jsem viděl asi pět minut a úryvky z deseti různých dílů a říkám, že tohle by měli zakázat. Pokud tohle opravdu někdo sleduje, klesli jsme na úplné dno a ještě níž. Odpad odpadů, strašlivý hnus, velebnosti. 1%, ()

Reklama

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Zahlíd jsem asi tak nadpopoviční část dvou dílů a ... Šmajrápano, co tohle jako je??? Soudní síň??? No to snad ne, jak tohle může někdo vůbec schválit k natočení?!? To je tak neuvěřitelně blbý, že to snad nemůže nikdo brát vážně ani jako recesi... Viděl jsem kus toho, kde se rozvádějící se manželé dohadujou o to, kdo z nich kdy bude mít dceru a na jak dlouho, do toho zasahuje nová přítelkyně manžela, no hádali se tam jak ve venkovský knajpě, nevím, u soudu jsem (naštěstí) nikdy nebyl, ale myslím, že s tímhle stylem jednání by s nima asi slavná soudní stolice vyrazila dveře i s futrama.... Jo, je vůbec legální předvést k výslechu u soudu třináctiletý dítě??? ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

V životě jsem rozhodně častěji žehlil než vyměňoval baterky v televizním ovladači, a to že nežehlím. Vážně jsem si myslel, že vybít ty dvě tužkový mrchy přepínáním kanálů prostě není možný. A kdyby přece, jaká je pravděpodobnost, že se zaseknete zrovna na Barrandově v soudkyni Báře? Já vám povím, jak velká ta pravděpodobnost je. Asi tak trojnásobně menší, než že kdyby se konala olympiáda v debilitě mezi krůtama, skončí Barča hůř jak první. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Už Súdná sieň je obšlehnutý formát ze zahraničí, a protože většina těch občansko-právních sporů je na jedno brdo, i jednotlivé díly jsou na jedno brdo. Jde vlastně o hranou rekonstrukci za účasti nějakých herců lokálních divadel, bez jakékoliv přidané hodnoty, u níž ženské hýkají radostí, že mohou komentovat, fandit ženám proti chlapům, odsuzovat ty divné kreatury, a to jim stačí. Jenže já nejsem ženská. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Za jeden natáčecí den se natočí celkem 4 díly. (ČSFD)
  • Herci Lenka Vacvalová a Jaroslav Mendel jsou ve skutečnosti původem ze Slovenska, ovšem jejich čeština je na tak vysoké úrovni, že v pořadu vystupují jako čeští advokáti. (ČSFD)
  • Nakrúcanie prebiehalo v Bratislave v kulisách totožných so slovenskou verziou. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama