Reklama

Reklama

Ninjas vs. Vampires

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Aaron (Jay Saunders) má opravdu špatný den. Poté, co jej při romantickém vyznání odkopne jeho vysněná dívka, zaútočí na oba krvežíznivý upír, který jeho milou unese. Aaronovi tedy nezbývá nic jiného, než najít temný řád ninjů, kteří již staletí bojují proti temným silám, zachránit lidstvo před vampírským lordem Sethem a získat zpátky svoji lásku. (vizek1984)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Píšu to poslední dobou dost často, ale nemůžu si pomoct, musím to napsat zas a znova: Tohle se opravdu nedalo sledovat, dokonce to bolelo vůbec dokoukat, ztráta času a nechápu proč. ()

Dir

všechny recenze uživatele

Sice som to nevidel, ale kamosov komentar na FB ohladne tohoto filmu asi hovori za vsetko: "jedna perla za vsetko: (najlepsia kamoska hlavneho hrdinu): You are so cold! (tmavovlasa upirka): That's because I am from Sweden... (najlepsia kamoska hlavneho hrdinu): Oh... That makes a sense!" ale asi si to nepozriem :D ()

Reklama

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to ne! K tomu mě nikdo nedonutí. Už když jsem si ten dementní film pustil slyšel jsem něco jako,když třicetiletý chlap zvrací doma v koupelně. Ale kdeže! To byla úvodní melodie (nebo chcete-li hudba) k tomuto "velkofilmu"! Následovala scéna,jak vampíři přepadávájí ubohý párek milenců někde u lesa.... Justin Timpane - tak toho frajera si zapamatuju. Kdybych ho náhodou potkal,tak mu plivnu do tváře! Hnus za 0% PS; Normálně takové věci nepíšu,ale kdo by měl snad zájem tento film vidět... tak jsem slyšel od jednoho svého známého,že je ke stažení na uložto.cz :-) Ale to jsem jen někde slyšel :-))) ()

Reklama

Reklama