Reklama

Reklama

Ninjago - Turnaj živlů

(série)
  • Kanada Tournament of Elements (více)
všechny plakáty
Dánsko / Singapur / Kanada / USA, 2015, 3 h 40 min (Minutáž: 22 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Ve čtvrté řade truchlí nindžové kvůli ztrátě Zanea, ale zjistí, že mají šanci ho zachránit. Stačí se zúčastnit záhadného turnaje. (Netflix)

Recenze (5)

Scanerior 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kde je Zane? To je asi ta nejdůležitější otázka v této sezóně, která rozhodně není obyčejná a i přesto, že záporáci se nemusejí zdát oproti těm předchozím moc silní neznamená to, že nindžové nebudou mít důstojné soupeře. V této řadě je totiž čeká turnaj živlů, kde zjistí, že nejen oni dokážou ovládat nějaký živel. Mezitím, co nindžové bojují o postup v turnaji, se snaží Zane utéci z vězení a i když se nakonec spolu s ostatními setká a porazí nové nepřátele, tak příběh rozhodně nekončí a přesouvá se zpět do Ninjaga, kde se završí. Celkově dobrá sezóna s mnoha novými významnými postavami, ale také novými a dokonce i starými záporáky. Mám tušení, že zítřek přinese jednu z nejlepších sezón Ninjago seriálu! ()

KGBelik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série je absolutně geniální. Téměř všechno na téhle sérii se povedlo. Příběh je zaměřený hlavně na Kaie a jeho vztah se Skylar. I přesto, má Kai nejméně zajímavou linku.  Rivalita Cola a Jaye konečně někam vedla a oproti předešlé sérii se někam charakterově posunuli. Wu a Misako v této sérii téměř nejsou což je odbrá věc, protože jejich pár chvil bylo opravdu otravných. Wu který má představovat moudrého senseie se chová jak absolutní pokrytec a jeho činy zde jsou opravdu zbytečné. I přesto, že Zane je v sérii minimálně jeho příběh je geniální. Jeho krize osobnosti byla opravdu dobře napsaná a rozhodně patří k pozitivům série. Celý příběh série značně připomíná Hunger Games či jim podobné druhy filmů. Bylo příjemné překvapení zjištění, že existují i jiní mistři živlů nežli naše hlavní pětka. Škoda, že ostatním mistrům živlů zde nebylo věnováno více času, jelikož byli minimálně designy postav byly z větší části opravdu  zajímavé. Záporáci jsou v téhle sérii téměř neškodní, ale i tak si mistr Chen ukradl každou scénu kde se objevil. Suma sumárum zattím nejlepší série Ninjaga. ()

Reklama

Lukas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To co se tu děje napřed ničí Zanovu oběť z minulé série, protože se nějak vrátil a navíc i všechen lore předchozích sérií, protože najednou je vláda živlů v rodinných liniích a je jich spoustu. ()

Bob0 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR, RECENZIA OBSAHUJE SPOILERY! Jedna z mojich obľúbených sérií, aj keď je dosť predvídateľná. Všetci sa prihlásia na Turnaj živlov, no tých čo prehrajú čaká niečo horšie než vyradenie. Vlastne taká Squid game(2021) v LEGO verzii. No, keďže vtedy ešte žiadna ,,Hra na oliheň" neexistovala, zdal sa mi dej perfektný. Potešil ma aj návrat Pythora. Nemám rád keď sa niekto vráti v dvoch sériách ako hlavný zloduch, no ako vedľajšia postava má vždy poteší. Bol som aj rád, že Zane nezomrel, pretože je môj najobľúbenejší ninja. A ten koniec, keď sa Garmadon obetoval bol dojímavý. (Zaujímavosť: Bez tejto série by neexistovali ani 8. , 9. a 10. séria, pretože by sa Garmadon nemohol vrátiť v svojej zlej podobe.) /85%/ ()

Zajímavosti (7)

  • Když Cole pronásleduje jeden z náklaďáků, má na kapuci ve dvou záběrech modrou šmouhu. (Cardo)
  • Když se ninjové dozví, že budou Jay a Cole bojovat proti sobě, tak Cole promluví na Clouse Kaiovým hlasem (v českém dabingu). (Cardo)

Reklama

Reklama