Reklama

Reklama

Ninjago - Synové Garmadona

(série)
Dánsko / Singapur / Kanada / USA, 2018, 3 h 40 min (Minutáž: 22 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nový gang, který si říká Synové Garmadona, ohrožuje ninjagskou královskou rodinu. Ninjové ji naopak chrání. (Netflix)

Recenze (4)

Scanerior 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato sezóna je snad dokonalá. Tentokrát se styl seriálu trochu mění a dostáváme několik velice zajímavých záporáků včetně návratu jednoho z těch nejmocnějších. Příběh sezóny předvádí skvělé souboje a první skutečnou prohru nindžů, kterou nelze na první pohled zvrátit. Tato sezóna je fenomenální a má vysokou kvalitu příběhu. ()

Lukas__ odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napřed mění vzhled ninjů na vizuál toho odpornýho filmu, pak ničí charakter Garmadona a navíc dělá z ninjů i totální idioty, protože jakej krypl vymyslel, že po porážce hadů, duchů a 2× i Pána temnot jim bude dělat problém zmlátit gang motorkářů!? Ale ninjové díky cestě časem z minulý série očividně prošli lobotomií, když je nenapadne souboj s motorkářema okamžitě ukončit pomocí spinjitzu, síly živlů ani draků!!! Prostě několikrát prohrajou s retardama jejihž charakter je jezdit na motorce a bojovat věcma z ulice! Vemte si že tímhle nám seriál, který měl už dávno skončit (a to maximálně v řadě s duchy) říká, že týpci na motorkách co dokážou tak někoho pobodat na ulici, vedený někým kdo má sílu "anonymita", jsou lepší bojovníci než hadi, duchové, kostlivci, nindroidi, džin, doslova lepší než nezničitelná armáda. Tady už seriál, který jsem miloval neexistuje a nahradil ho jiný stejnojmenný, který ale píšou retardi co ani neví co bylo v předchozích sériích! ()

KGBelik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně geniální série. Zprvu jsem byl skeptický k redesignu postav, ale musím uznat, že nově vypadají ninjové mnohem lépe. Animace se taky posunula na novou úroveň. Po zklamání jimž byla minulá série je zde příběh absolutně geniální. Lloyd je zde nejlepší postavou a jeho linka s Harumi, jenž pokračuje i v další sérii je velmi vydařená.  Návrat starých postav a přímá návaznost na eventy z předešlých sérií je výborná věc a celý seriál tak působí více jako jeden celek. Absence starého Wua mi vůbec nevadí a jeho návrat v sérii je zajímavý. No a samozřejmě Garmadon jenž se vrátil v plné parádě a je z něj větší záporák bez emocí nežli býval. Doposud nejlepší série. ()

Reklama

Reklama