Reklama

Reklama

Ninjago

(seriál)
  • Kanada LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (více)
Dánsko / Singapur / Kanada / USA, (2011–2022), 57 h 26 min (Minutáž: 11–23 min)

Série(16) / Epizody(212)

Kai, Jay, Cole a Zane musí ovládnout moc svých elementů a zbraně Spinjitzu, aby ochránili zemi Ninjago, která má také podsvětí. (Netflix)

Recenze (34)

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Říkám vám tohle má potenciál a budoucnost. Podle mě nejlepší lego seriál a mezi lego filmy taky. Příběh je dobrý vůbec to nenudí a taky jsem se parkrát zasmál. Doufám že bude víc dílů. Na youtube už jsem viděl díly už s hady bohužel v angličtině a jsem rád za informaci že to dávaj na Primě. Hej co to má být jakto že z 85% je z ničeho nic 57%. Asi někoho vykillim. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Začalo to jako otřesně odfláknutá rychlokvaška a neskrývaná reklama na "jdi a kupuj LEGO Ninjago", ale sérii od série je to lepší a lepší. A to dokonce tak moc, že od čtvrté série už je to regulérně dobré a od šesté více než jen dobré. Rázem to vypadá k světu, charaktery sympatické, akce nápaditá, děj postupně budovaný a i ta poučení pro děcka nejsou lámaná přes koleno za každou cenu. Jeden hned pochopí, proč je to vlajková loď narativní odnože LEGO univerza. Jsou to sice nepopiratelně pouze (původní) "Želvy Ninja" upravené pro mladší generaci, ale i ta bude v dospělosti potřebovat nějakou tu nostalgickou guilty pleasure z dospívání. A ano, Ninjago kostičky a postavičky máme doma kam šlápneš. A šlapu po nich, bohužel, dosti často. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Pouštím synovi v LEGO TV, kde je to v Blu Ray kvalitě, takže se na to celkem dobře dívá, alespoň pro mne jako pozadí. Syn to má rád a určitě lepší jak nějaké dnešní pohádky typu Spongebob a spol. Děj bych řekl, že na komerční seriál je OK. Žádný zázrak to není, ale je to pro děti .... a v dobré kvalitě :) ()

stration 

všechny recenze uživatele

Velice dobrý fórky a příněh to taky nemá úplně špatný. Navíc je zajímavý sledovat, co všechno jde postavit z Lega. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Na lego dobrý.... příběh nebyl zas tak úplně špatný:) Ale je to pořád lego, něco jiného si z tím hrát (bývávalo :) a něco jiného se na to koukat... Ale na rozdíl třeba od CHIMA.... kde absolutně není definováno o co tam sakra jde! V tomhle případě... scénárista aspoň trochu přemýšlel než to vypustil z hlavy na papír a později do telky. O stravitelné kvalitě hovoří i to že Ninjago má aspoň 2 řady... a jsou tam kouzla démoni a ninjové i když trochu kostrbatí..... to dneska letí. Dabing též odpovídá věkové hranici které byl tento seroš určen... občas se i člověk celkem zasměje což už je tak nějak u LEGO Story zvykem.Aj hudba není zlá.. Za ty tři hvězdy to celkem i stojí. :) ()

Ten_Geek 

všechny recenze uživatele

Na seriál ninjago jsem koukal už od mala, několik krát jsem přestal a začal znovu. Řekl bych že velmi silnou stránkou je to, že tento seriál se snaží ukázat že svět ninjago má historii a převážně se mu to daří. Prvních pár sérií je průměr, až na nějáké vyjímky, řekl bych že Ninjago se rozjelo v 8, 9 a 10 sérii které je temnější než ostatní, ukazuje prvky které jsme v ninjagu nikdy neviděli, ale zde je ten největší problém. Po téměř perfektních 3 sériích nastane peklo, dovolil bych si říct že 8, 9 a 10 série nasadila laťku až moc vysoko a 11 a zbylé řady stojí za starou bačkoru. Příběh v těch sériích není promyšlený a snaží se hrát na nostalgii což jim moc nejde. Seriál jsem jako špunt miloval a provázelo mě v mém dospívání, ale poslední série to kazí a připomínají mi, proč se na Ninjago už nepodívám. ()

sima275 

všechny recenze uživatele

Hezkej mini seriál, kde jsem se za těch 10 minut vůbec nenudil. Místy i trochu vtipné. Kostlivci jsou taky dobře zpracovaní.Překvapilo mě, že to je nadabované do češtiny s hezkými dabéry. Celkově je tenhle mini seriál hodně dobrý. 90% ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

Detom sa to urcite pacit bude a netrva to tak dlho, aby to dospeli nevydrzali pozerat s nimi. Ale ta komercia z toho doslova pachne - davno su prec casy bezmennych LEGO rytierov a LEGO piratov... teraz predava znacka a porriadny hype. ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Náhodou se mi poadřilo shlednout 2 díly a na základě nich jsem se musel podívat na další 2, abych se ujistil. Co k tomu říci? Chvilkami to vypadá Strážci vesmíru v podání Lega. Trapně. Občas se naskytne nějaký potenciál nanějaký pěkný vtipk, který je však náhle zabit něčím naprosto nevhodným. Jak mohlo Lego propůjčit svou značku pro něco tak strašného? ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

10 rokov seriálového Lega je celkom dosť a seriál si získal mnoho mladých divákov, o čom svedči aj to, že tvorcovia s tým idú ďalej na trh. Mne sa to len zdalo ako reklama na Lego a aj napriek tomu, že dejovo sa to postupne zlepšovalo, stále je to zamerané hlavne na detské publikum. Takže dospelák musí byť veľký fanúšik Lego postavičiek, aby sa toto stalo jeho obľúbeným seriálom. Pre mňa je to len taká priemerná ninja namotávka. 50 % ()

Blaiver 

všechny recenze uživatele

Seriál působí občas lacině a nepropracovaně.Zato příběh a vtip jsou na dobré úrovni.Film doporučuji mladším divákům. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

1. série: kolem 75% - No, tohle se mi dost líbilo. Jedna z nejlepších seasons pro děcka a je to zábavné. Postavy jsou překvapivě dobré, ostatní plusy i mínusy jsou už ale přehlédnutelné. Animace je skvělá.___ Série 2-3: kolem 65 - 70% - hodně dílů je dementních a už to není tak dobré, každopádně nějaké díly zůstávají vynikající, a vše je prostě tak nějak v pohodě. Postavy z nějakého důvodu slabší než předtím. (kvalitativně né fyzicky!).___Zbytek, kolem 40% - ztratilo to kouzlo, ztratilo to všechno, díky čemuž jsem to měl rád. První tři série dobré. Tohle je prostě nuda. První série měly něco čím byly jedinečné oproti ostatním dětským animákům, teď je z toho klasický "mainstream" animák s dementním humorem a šílenou akcí. Peníze jsou prostě přednější než fanoušci. Škoda. ()

Scanerior 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ninjago je velice povedený dobrodružný seriál. Hlavní postavy nindžů mají odlišné a pestré charaktery a jednotlivé vlastnosti jsou dobře využívány v příběhu. Krom nich je tu samozřejmě celá řada záporáků od kostlivců přes hady až k nindroidům a spousta dalším. Líbí se mi především, že hlavní záporáci každé sezóny mají výrazné charakterové rysy a to zejména pak třeba Pythor či Nadakhan a je snimi výborně nakládáno. Kompletní dobrodružství dávají smysl a vždy mají zajímavý příběh. Jak je u lega zvykem, tak nechybí ani skvělá animace. Celkově tedy skvělý animovaný dobrodružný seriál, který potěší nejen milovníky stavebnice. ()

Reklama

Reklama