Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Navazující příběh na dny, kdy se v roce 1991 v kostele sv. Anny konal koncert významného hudebníka Jeffa Buckleyho, aby vzdal hold svému otci Timu Buckleymu. Díky románku s mladou ženou, která pracuje na koncertě, se učí přijmout všechny pocity ke svému otci, který zemřel v jeho dětství. Jeff svým debutem ohromuje diváky a stane se z něj jeden z největších mladých hudebníků své doby. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tenhle film měl opravdu hodně zajímavou atmosféru. Koukala jsem na to bez očekávání a jsem mile překvapená, jak skvělé to bylo. Hudba mě strhla hodně rychle. A samozřejmě musím vyzdvihnout výborné herecké výkony. Takový typ filmů já hodně můžu. Nakonec se na to dalo koukat i bez titulků. České jsem bohužel nikde nenašla. Dávám 85%. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jedno z nejlepších hudebních dramat. Je obrovskou škodou, že se tenhle film více nepropagoval, a zde na ČSFD jej hodnotilo pouze devět uživatelů. Podle mě si tento film rozhodně zaslouží větší publikum. Děj byl poměrně zajimavý, nebyl sice příliš obsáhlý, ovšem kombinoval se i s útržky do minulosti, takže v konečném výsledku mě to určitě zaujalo a nenudil jsem se. Dále musím podotknout výborné herecké výkony. U Imogen Poots jsem čekal perfektní výkon, a ten se i dle očekávání dostavil. Zahrála to opět výborně (a černé vlasy u ní byly výborným zpestřením). No a samozřejmě neznámý Penn Badgley pěkně ztvárnil roli takového toho klasického mladého hudebníka. No zkrátka perfektní film s perfektními herci:-) ()

Troniq 

všechny recenze uživatele

Greetings from Tim Buckley...tenhle film mě držel a pak zase odcházel. Citlivě zahraný tak jak to mám rád, přirozený tak jak to obdivuji. Herecky takřka dokonalé a hmatatelné. A přesto nějak nemůže dát víc než 3....silné 3. Možná že neznám více Jeffa Buckleyho i Tima Buckleyho a jejich kraťoučké životy. Snad časem zvednu na 4, až se to rozleží. Pro nostalgické duše povinnost! ()

Reklama

Reklama