Reklama

Reklama

Uvnitř přírodních gigantů

(seriál)
  • Česko Do nitra obrů přírody (festivalový název) (více)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Tento oceňovaný seriál odhaluje vnitřní tajemství nejpozoruhodnějších bestií na světě. Ústředním motivem každého dílu je pitva, která divákům přináší zcela nový pohled na zvířata a jejich vývoj. Uvidíte, jak se tým vydává na exotická místa, aby prozkoumal to, jak extrémní prostředí utvářely zvláštní a úžasná zvířata jako je polární medvěd, vorvaň obrovský a kožatka velká. Tato ohromná stvoření jsou otevřena pro bližší zkoumání, úžasné záběry z pitvy ilustrují vývoj zvířat. Je to jedinečný způsob, který divákům umožní vidět zajímavosti a zevrubně se zamyslet nad přírodou. (Viasat)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (2)

dmk 

všechny recenze uživatele

Dokument v němž pitvají velká zvířata. Velmi originální, zajímavé a fascinující. Ovšem né každý se na to zvládne dívat. Občas je mi trochu líto studentů v publiku, neboť nevypadají, že by tam šli dobrovolně. ()

kihsleek 

všechny recenze uživatele

Musim říct, že jsem už dlouho neviděl takhle originální, naučnej a ještě zábavnej dokumentární seriál o zvířatech. U mě je to za plnej počet hvězd. Samozřejmě - jak píšou i ostatní - nedoporučuju, pokud máte slabší žaludek. Ke shlédnutí na YouTube. ()

Reklama

Galerie (7)

Související novinky

Scientific Is The New Sexy: AFO 47

Scientific Is The New Sexy: AFO 47

09.04.2012

Mezinárodní festival populárně-vědeckých filmů Academia film Olomouc (AFO, 17. – 22. dubna 2012) letos vstupuje do 47. ročníku. Hlavní programový blok se v rámci provokativního leitmotivu Utopie &amp… (více)

Reklama

Reklama