Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Predpovedaná blesková vojna zlyhala. Nemecký Wehrmacht už dva roky trčí pred bránami Moskvy bez adekvátnych zásob. V predvečer veľkej ofenzívy je Greta poslaná na východný front. Tá má vojakom robiť radosť svojim spevom. Nečakane opäť stretne svojich priateľov Wilhelma, Friedhelma a Charlotte. Viktorovi, ktorému bola zmarená emigrácia, zároveň hrozí istá smrť vo vyhladzovacom tábore, pokiaľ sa mu nepodarí ujsť. (Arsenal83)

(více)

Recenze (3)

VLADEK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To setkání přátel na frontě je kravina. Stejně tak ten vagón. V tom lese píč...A přímluvu sestřičky za kamaráda u dr. Helmutha Sovy snad raději ani nebudu komentovat... Verze 2.sv.války pro wiki-euro-německé mileniály, aby se necítili tak trapně, že jejich dědové a babičky byli v průměru takové prodejné..... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • V záběru, kdy němečtí vojáci vybíhají ze zákopů při útoku na Kurský oblouk, se mihne v popředí tank Panzerkampfwagen VI Tiger. Z jeho výfuků se line silný černý dým, který nasvědčuje nedokonalému spalování nafty. Tanky Tiger ovšem byly poháněny benzínovými motory Maybach HL210/230, takže se jejich výfuky takto projevovat nemohly. (Rudy_742)
  • Bitva o telegrafní stanici v rámci bitvy o Kurský oblouk se dle filmu odehrává ve městě Kurčatov. To by však reálně nebylo možné, neboť město vzniklo až v souvislosti se sovětským jaderným programem v roce 1968 a je pojmenováno po fyzikovi Igoru Kurčatovovi, „otci ruské atomové bomby“. (azcr)

Reklama

Reklama