Reklama

Reklama

Begin Japanology

(seriál)
všechny plakáty
Japonsko, 2007, 29 min

Režie:

Masajuki Očiai

Hrají:

Peter Barakan (průvodce)

Recenze (5)

Natascha 

všechny recenze uživatele

Pokud se zajímáte o Japonsko a jeho reálie, tak je Begin Japanology velmi užitečná a zajímavá série krátkých dokumentů, každý věnovaný jednomu produktu/jídlu/fenoménu typickému pro Japonsko. Nemůžu se ale ubránit pocitu, že to šlo udělat mnohem líp, třeba tím, že by se místo Petera Barakana našel někdo trochu živější a víc zapálený pro věc (ano, je to strašný suchar, navíc mě vytáčela jeho výslovnost japonštiny, bylo by vhodné najít někoho, kdo vám řekne názvy věcí tak, jak opravdu znějí!), případně by se zbytečně neopakovaly některé informace na začátku a na konci apod. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou dokonalé (sushi), některé méně (Tokio tower), ale Peter Barakana je prostě sympaťák a jeho hlas mi může vyprávět třeba o nosných lanech vysílače televizního signálu a mě to přijde, aspoň na pár minut, zajímavé. A pokud máte k Japonsku kladný vztah tak vřele doporučuji. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Super dokument o různých tématech týkajících se Japonska a jejich kultury. Jednotlivé epizody na sebe nenavazují, jelikož je každý díl na jiné téma. Myslím si, že téměř každý si najde téma, které ho zaujme. Pro milovníky japonské kultury povinnost! Hodnocení: 90/100. ()

Reklama

Reklama