Reklama

Reklama

Rozkošná Molly

(festivalový název)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Novomanželé Molly (Alexandra Holden) a Tim (Johnny Lewis) se přestěhují do domu zesnulého otce Molly. Ale bolestné vzpomínky na dětství začnou Molly brzy pronásledovat. (josefklimes)

Recenze (25)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Technicky na úrovni, spousta momentů má značně znepokojivou atmosféru, hlavní postava svou psychoroli zvládá s přehledem, skvělá je taktéž zvuková stránka ... ale jako celek je ten film ubíjející. Patlá to na sebe páté přes deváté, ale jasný cíl jaksi chybí. A hororově to prostě nestrhne (i přes těch pár disturbing momentů). Prozatím největší hororové zklamání roku, zvláště protože je jasně vidět, že to mělo na víc. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Promarněná příležitost. Skvělá Gretchen Lodge v psychologickém hororu protkaném zajímavými motivy, ale ani jeden z nich není uspokojivě rozvedený. Velká škoda. Sánchez se musí snažit dál, ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tomuto asi hodnotenie nezlepším, lebo nemám prečo. Obyčajná psychologická dráma bez napätia, ľakačiek či gore, ktorá ten "horor" obchádzala, ako sa len dalo (už ma začínajú podobné filmy vytáčať). Dokonca ani žiadnu atmosféru som tam nevidel. Pochváliť môžem jedine tak remeselnú zručnosť a hlavnú hrdinku, ktorá nemala problém obnažiť sa pred kamerou. Slabota, nie a nie, aby Sánchez po tom Blair Witch nakrútil niečo kvalitné. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jako součást povídkové antologie možná, celovečerák ale nikoliv. Neuvěřitelně zdlouhavá, natahovaná marnost, která vás bezpečně uspí (což je ještě ta lepší možnost). A nepomůžou ani sexuální radovánky hlavní hrdinky. Repete by mě už zabilo. Fuck with Molly! ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

No...pre mňa, je pri podobných kúskoch dôležité,že ide O NIEČO. A aj tento kúsok filmárskej snahy musím svojím hodnotením oceniť. Ak by som mala byť origi brutus, tak to vyškrabem z filmého sveta, lebo ten prepoužívaný REC na obrazovke ma irituje viac, ako pár tuzemcov ohodených mäsiarkami, komármi a anakonda-golierom. Inak ale v poho strávená filmová kratochvíľa ( žiaľ rozpitvaná na atómy a keby to Edy tušil, tak sa nepováži...) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pseudointelektuálna dráma o otravnej, úchylnej feťáčke, ktorá si po návrate do rodného domu myslí, že ju tu terorizuje niečo nadprirodzené, čo ju poznačilo už v detstve. Alebo si to iba nemyslí a niečo tu naozaj je? Kto chce, môže rozmýšľať... Film toho totiž moc nepovie a akurát trápi diváka predvídateľne trápnymi rečičkami komplet nesympatického hereckého osadenstva, v čele s emocionálnymi výkyvmi hlavnej ochechule. Strašenie v podobe divných, dlhotrvajúcich zvukov, ktoré asi mali pôsobiť záhadne, no aj tak po nich nikdy nič neprišlo, sa rýchlo opozeralo a už tu ostalo iba tajomné nič. Stará "The Entity", kde išlo (aspoň chvíľu) o niečo podobné, bola neporovnateľne zvládnutejšia a aspoň natoľko uvedomelá, aby ponúkla rozuzlenie a solídny záver, ktorý v Lovely Molly samozrejme nie je, iba sa nepriamo potvrdí to, čo bolo nepriamo jasné už na začiatku. Táto zdĺhavá, nezaujímavá a domýšľavá nuda ma teda nebavila a osobne si myslím, že za takýto nepodarok sa Eduardo Sanchez vo svojom solídnom portfóliu môže hanbiť. ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

47th KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2012 - MIDNIGHT SCREENINGS - Půlnoční filmy (Lovely Molly / LOVELY MOLLY / Rozkošná Molly) - To nejhorší z půlnočních lahůdek které letos Vary nabídly... - 2. 7. 2012 - kino Čas - Karlovy Vary + 5. 7. 2012 - kino Thermal - Malý sál - Karlovy Vary - 1/3 filmu - 5% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tvůrce slavné Záhady Blair Witch natočil psychologický horor-thriller, jehož výsledek se mu povedl tak napůl. Filmu se nedá upřít hutná atmosféra, velmi depresivní nálada (což podtrhují i exteriéry, kde se děj odehrává (ano, jsme zpátky v marylandských lesích :-)) a především skvělá Gretchen Lodge jako ona Lovely Molly. Bohužel snímek nejvíc trpí na délce stopáže a především pak na nevygradovaných akcích, což vede k neodvratné nudě, být LM o dvacet minut kratší a mít dynamičtější ráz, Sánchez by se se svým hororem opět trefil do černýho. Nějaký potenciál by tu byl, tak uvidíme, s čím přijde příště (nejlépe s novou Záhadou o čarodějnici z Blair :-)). ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je to slabší kousek který vesměs nemá co nabídnout ale zato mě prostě zaujal příběh a dobře se koukalo tak proč ne. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Gretchen Lodge výborná, ale jinak absolutně o ničem. Vydržel jsem třičtvrtě hodiny a pak jsem začal zrychlovat s čím dál tím větší intenzitou. 10% ()

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Pro mě zatím největší zklamání letošních Varů. Věděl jsem, že se může jednat jen o dobře sestříhaný trailer a nutno podotknout, že Sánchez se s Lovelly Molly na hororové výsluní určitě nevrátí. Kvůli mizernému scénáři a toporné režii uvízla Lovelly Molly někde mezi hodně nepovedeným haunted hororem (na to by to ale chtělo mnohem lepší atmosféru a především scénář, dobrá práce se zvukem imho nestačí) a béčkovým hororem s prvky slasher filmů. Jednu hvězdu za sympatickou hlavní hrdinku a druhou za zvuk. Čekal jsem mnohem víc a mrzí mě, že z v současnosti umí dobrý horor natočit pouze Španělové nebo James Wan. [MFF KV 2012] ()

Agoran 

všechny recenze uživatele

Na filmu hodnotím atmosféru, která mě přikovala do sedačky kina a nešlo jí uniknout. Oba motivy (nechci spoilovat, když to není v textu distributora) jsou velmi desivé a znepokojující a mají ve filmu své místo. Příběh se těžko hodnotí, neboť si stále myslím, že to není zpackané, nýbrž hodně divný a ironický záměr tvůrců. Po odchodu z kina se cítíte trochu podvedeni, ale přesto to stojí za opakované zhlédnutí. KVIFF 47 ()

Zyne 

všechny recenze uživatele

(MFF KV 2012) poměrně zdařilé psychologické drama s prvky hororu. na poměry Sáncheze spíše nadprůměr, jinak průměr, který extrémně nenadchne, ale rozhodně nijak neurazí. a odvážná frontal nudity hlavní představitelky/debutantky je jen jedním z mála důvodů, proč film stojí za to vidět ()

KUFI 

všechny recenze uživatele

U rozporuplnych filmu u kterych hodnoceni lita od odpadu az po 4-5 hvezd je pomerne velka jistota, ze se mi budou libit. A ani tenhle neni vyjimkou. Diky BW jakozto mymu nejoblibenejsimu hororu, sleduju kazdej Sanchezovo krok a porad jsem si rikal, ze neni sakra prece mozny aby tvurce tak genialniho filmu tocil samy sracky. Prece to nebyla jenom nahoda. A Lovely Molly je konecne dukazem, ze nebyla. Ackoliv je film z uplne jinyho prostredi a o necem uplne jinym, tak lehkej zavan BW atmosfery jsem tam cejtil. A je to videt i na satanisticky ladenym logu. Tak ted rychle dotocit FF s Bigfootem a honem se vrhnout na slibovanej BW2, dokud Sanchez chyta druhej dech. ()

PATJA 

všechny recenze uživatele

Film poněkud sráží mysteriózní doslovnost, hutnou atmosféru strachu to nicméně nijak neumenšuje. Popravdě nerozumím nízkým hodnocením. ()

Met... 

všechny recenze uživatele

Skvělá hlavní herečka - o jejím zmagoření jsem fakt byla přesvědčená. Hutná atmosféra - neodvažovala jsem se pohnout. Nečekaný vývoj - pořád jsem čekala, co přijde a jak to teda nakonec skončí a o co tam teda vlastně šlo. Ano, mohlo to být kratší a možná se to mohlo ubírat jen jedním směrem (nebudu spoilerovat), ale bylo to sakra dobrý a jen tak na to nezapomenu. Trochu mě nas.ala ta scéna, kde Molly pouští její zaměstnavatel záznam z kamery... Trochu dost přitažený za vlasy. 3,5 hvězdy za to, jaký byl film a půl hvězdy za ty odpady tady! ()

srncek 

všechny recenze uživatele

Ohromný mysteriózny horor,ktorý vás minimalistickými prvkami a skvelým herectvom hlavnej predstaviteľky dostane až na dno..hodnotenie 47% tu vnímam ako dočasný skurvený vtip...Gretchen Lodge je skvelá! 90% ()

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě to ale vůbec nebavilo!Pár lekaček,dusná atmosféra,toť vše-nemastné,neslané,roztahané!Děkuji,nechci!!! ()

Reklama

Reklama