Reklama

Reklama

ABBA Gold: Greatest Hits

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Videoklipy najznámejších hitov švédskej skupiny ABBA:

1. Dancing queen
2. Knowing me, knowing you
3. Take a chance on me
4. Mamma mia
5. Lay all your love one me
6. Super trouper
7. I have a dream
8. The winner takes it all
9. Money, money, money
10. SOS
11. Chiquitita
12. Fernardo
13. Voulez - vous
14. Gimme! Gimme! Gimme! (A man after midnight)
15. Does your mother know
16. One of us
17. The name of the game
18. Thank your for the music
19. Waterloo (kosticka7)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

To nejlepší z toho nejlepšího, co kdy (z mého úhlu pohledu) nejlepší popová kapela světa natočila, nemohu hodnotit méně než plným počtem hvězd. A to i přesto, že některé klipy nejsou nijak zvlášť povedené, protože tady jde o celkový dojem a ten se u mne podezřele blíží k nadšení. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Naprosto famózní. Popík, který už nikdo nepřekoná. Po neskutečných desítkách let stále stejně zábavné, povznášející, radostné. ABBA holt byla jen jedna. ()

DarthArt 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší sbírka popových písníček, která kdy vznikla. Famózní melodie, strhující rytmika a neodolatelný dvojzápřah ženského zpěvu už možná nikdy nikdo nepřekoná a písničky, které v sedmdesátých letech bouraly hitparády, do roku 2015 nezestárly ani o den. Obrazová ztvárnění skladeb se rodila ještě v době před rozmachem pozdějších mónstrózních videoklipů, ale jak vidno, dobře naladění muzikanti a šarmantní holky s přirozeným sex-appealem dokážou strhnout diváka mnohem víc, než současné velkotovárny na hudební zábavu a přehnaně vlezlé zpěvule blížící se k laciné pornografii. ABBĚ nikdo s pozdějších popových projektů nedosáhl ani po kotníky a při srovnání destíky let starých hudebních diamantů Made in Sweden se současnou nadprodukcí á la MTV je úplně jasné, kdo se zrodil jako král, kdo je i dnes králem a kdo zřejmě ještě hodně dlouho králem zůstane! ()

Reklama

Reklama