Reklama

Reklama

Hi-so

(festivalový název)

Obsahy(1)

Ananda se vrátil domů ze studií v zahraničí. Není si jistý, co by chtěl dělat, tak zkouší prosadit jako herec v novém filmu slavného režiséra. Během natáčení v přímořském městečku ho přijede na týden navštívit jeho přítelkyně z univerzity, Zoe. Změna země je na Anandovi ale znát a Zoe začne být ze situace frustrovaná. O několik měsíců později je film dokončen a nastala zima. Ananda si v Bangkoku začal vztah s May, která pracuje ve filmové produkční společnosti – ona se ale brzy cítí jako dříve Zoe. Jako by nepatřila do Anandova života. Nebo je to naopak. On nepatří do toho jejího. (Ostrava Kamera Oko)

(více)

Recenze (2)

jonny 

všechny recenze uživatele

Thajska kinematografie asi nebude ma oblibena. Po "Loong Boonmee raleuk chat" dalsi film, ktery se hrozne moc snazi neco rici ale nejde mu to, nechytne divaka. Film na me pusobil jako snaha o thajsky "Somewhere" od Sofie Coppola (i kdyz filmy vznikly ve stejnem roce). Neztracejte 102min sveho casu, pokud mate lepsi veci na praci. ()

charlosina 

všechny recenze uživatele

Ananda je tak trochu "Lost in translation", ale v jiném duchu - jazykovou bariérou začíná pocit neporozumění, jenž vyvrcholí v poznání, že "do tohoto světa napatřím a nikdy patřit nebudu". Vstupní brána je uzavřena, jen ten klíč putuje od jedné ke druhé... a je docela jedno, jestli to je směrem východním či západním (Zoe je z Ameriky a May místní). // Hi-so rozhodně má co říct, ale říká to docela utahaně. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama