Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá a nepředvídatelná Bullet (Yukari Oshima) právě vyšla z vězení poté, co byla obviněna za spolupráci s drogovým kartelem, jejímž šéfem je Mao (Karel Wong Chi-Yeung). Přivítá ji její kamarádka z dětství Chitty (Moon Lee), posléze i její odcizený otec (Jason Pai Piao) s horkokrevnou partnerkou Big Aunt (Sibelle Hu). Bullet si klade za cíl nový začátek života, ale věci se rychle změní poté, co si vyřídí účty se svým bývalým šéfem Maem. (Epistemolog)

(více)

Recenze (3)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Velmi dobry girls with guns film, ktory ma hlavny problem v tom, ze obsahuje prilis vela linii, ktore sa pretnu len obcas a ziadna z nich nevynikne dostatocne natolko, aby divaka strhla. Su to len take obohrate klise. Je tu schopna policajtka Sibelle Hu, ktorej partak Jason Pai Piao neustale riesi problemy so svojou dcerou, ktoru prave pustili z basy (Yukari Oshima). Ta sa zase kamarati s Moon Lee, ktora klame svojmu strykovi, ze poctivo chodi do skoly aj ked sa poflakuje so svojou partou. Zaporakov tu je tiez niekolko skupin. Byvaly sef Yukari Oshimy, kvôli ktoremu sedela. Priekupnik zo sperkami, ktory robi aj pasaka a hlavne zlodeji sperkov a priekupnici zbrani, ktorych vodca sa snazi tvarit drsne, ale vôbec mu to nejde. Nakoniec pozabija par kladnych postav, aby sa mu vo finale mohli dievcata krvavo pomstit a vystrielaju a pobiju mu celu bandu. Aj ked dejova omacka nudi a postupne chcipanie kladnych postav vam je u prdele, tak to vo velkom vynahradia akcne sceny a hlavne bitky, ktorych tu je neurekom a tentokrat sa fakt vydarili. Uz uvodna prestrelka je natocena kvalitne. Nie je to len tupe strielanie do kamery a protizaber na postreleneho protivnika, ale ma to aj nejaku koncepciu. Bitky su dynamicke, pôsobia kontaktne, perfektne prehladne a castokrat sa dockame viacerych kvalitne prevedenych uderov a kopov bez strihu. Nie su to nejake samovrazedne alebo bolestive kusky, ale pôsobi to velmi dobre. Vsetky tri hlavne hrdinky maju dostatok prilezitosti sa predviest naplno. Hlavne Moon Lee tu predvadza asi najlepsie a najkomplexnejsie bitky svojej kariery. Takze fanusikom tohto zanru tento film rozhodne odporucam. Komu nevadi nudnejsi dej, tak da urcite aj styri hviezdicky. 7/10, ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Rozvržení postav je úplně stejné jako v Dreaming the Reality. Lee a Ošima parťačky až za hrob, Sibelle Hu v roli nekompromisní policajtky, stejné je dokonce i to, jak jednotlivé postavy skončí. Z hlediska děje je však tento kousek mnohem soudržnější, a přestože v rámci žánru existují režijně ambicióznější kousky, dávám akční non stop jízdě s mými oblíbenými akrobatkami za pět. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

WE'RE BUDDIES, I CAN'T LET BULLET DIE THIS WAY!!! Akční riot, kde se drtivou většinu stopáže bojuje nebo střílí. Moon Lee a Jukari Óšima kopou jako koně, který právě označkovali rozpáleným pohrabáčem a navíc to druhé jmenované s tou emo patkou neskutečně sluší. Sice ve filmu jsou klasické klišé té doby, jakože zloduši jsou běloši a šestiraný kolty mají nekonečně nábojů, ale to nám ovšem nevadí, protože takhle to má být. ()

Reklama

Reklama