Reklama

Reklama

Bobby (Peter Facinelli) je newyorský kapsář, který se jako burzovní makléř poflakuje po městě. Osud ho ale svede dohromady se spravedlností, když se snaží ukrást odznak newyorskému detektivovi (Michael Madsen), což hrozně naštve jeho zlomyslného a manipulativního překupníka (Vincent Gallo). Při hraní nebezpečné hry na kočku a myš se Bobby žene do ještě větší výzvy: nedávno jednu noc strávil s Lucy (Jaimie Alexander). Tři měsíce po jejich vášnivé aférce musí Bobby čelit skutečnosti, že Lucy je těhotná. Náhle se v jeho životě střetnou dva zcela odlišné světy a Bobby tak musí přehodnotit svůj dosavadní život plný chybných kroků. Ve městě, kde býval dříve neviditelný, je nyní velmi na očích a jde po něm policie. (Filmbox)

(více)

Recenze (47)

emma53 

všechny recenze uživatele

"Někdy musíme, co máme skoro ztratit, abychom si uvědomili, jak šťastný za to můžeme být." Moc příjemná podívaná na Petera s Jaimií. Jednoduchý, nenáročný, prostě odpočinkový filmek. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemně rychle strávených 89 minut. Hodina a půl utekla hodně rychle, hlavně díky první třetině, kdy se prakticky neděje nic jiného, než krádeže hlavního hrdiny. S přibývající stopáží už tempo radikálně opadá, ale na hodinky jsem se nepodíval ani jednou. Peter Facinelli ani Jaimie Alexander se na mém radaru nikdy neobjevili (a to se po Loosies také nezmění), ale jejich pasáže byly překvapivě o mnoho líbivější než části s Williamem Forsythem a Michaelem Madsenem, u kterých se nedá hovořit ani o "cool faktoru", který se většinou s přítomností podobných osobností dostavuje. Na Loosies se určitě rychle zapomene, tu hodinu a půl ukrojenou z mého volného času ale nelituji. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Komedií bych to nenazval, bylo to takpvé krimi-nekrimi. Zlodějíček to byl šikovný, utíkat taky uměl skvěle. Jenže mě nedokázal pobavit, a tím pádem se mi moc nezavděčil. Ale dokázal se problému otočil čelem, tedy v rámci možností, a to se mi na tom asi líbilo nejvíc. A samozřejmě i ten konec, ten se povedl. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Ona z profilu vyzerala ako polmesiac a upíra som zafarbeného nemohol spoznať, ale uletené romantiky mi občas padnú a špeciálne v pondelok o tretej nad ránom. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

To je tak dezkej pocit, když si pustíte film, nic od něj nečekáte, a on se z něj vyklube sice nijak zvláštní nezávislák, který vás ale baví, který má být komedií, ale zas tolik se nezasmějete, ale sem tam má nenásilně vtipnou atmosféru a neobsahuje žádné umělé vtipy. Akční je tak akorát, jen co vyžaduje děj, lehočce říznutý romantikou, a ještě jim to všem žeru; nebál bych se říct, že mi to dlouhou dobu připadalo jak příbeh ze života. Nakonec se dostane i na klišé, trochu pohádku, pár zápletek už jsem viděl někde jinde, něco je dost na vodě, 90 % času je ticho (ale jinak je hudba pohodová) - ale dohromady si odnáším příjemný zážitek, za který dám průměrnému filmu 4*. # příběh 7 | hudba 3 | humor 3 | akce 5 | napětí 2 | pustil bych si znovu 7 ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

No já si myslím, že je to hodně v pohodě podívaná. Já jsem se bavila, dokonce jsem se i zasmála. Akorát bych to asi nedoporučovala lupičům a podobným lidem, jelikož se akorát přiučí nějakým technikám. Peter Facinelli je opravdu charismatický chlap a docela mě zaujal, i ty jeho laskavé oči. :D Musím ale uznat, že i Christy Carlson Romano má něco do sebe. Rozhodně jsou všichni herci příjemní a jsou skvěle vybráni. Kdo by řekl, že z "kusovky" se vyklube něco víc.. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Pohodová jednohubka se sympatickou dvojicí a jednoduchou zápletkou. A vtipnou! Ano, i na pár fórků se zde našel prostor a tak oněch 89 minut uteče jako voda. Ale celkem nenásilně vám zůstane v paměti každá minuta, a i když je děj dost čitelný, ani chvíli jsem se nenudil. Od teď si však hlídám své kapsy jako ostříž... 70% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Ta část, kdy Bobby plení ulice, je opravdu výtečná - vtipná, rychlá, dobře sestříhaná, akční. Pak ale nastupuje prvek romantiky, morálka, zodpovědnosti, a celé je to v háji (jsme zase v zaběhlých kolejích). Skvěle provedenou zlodějinou mi to dost připomnělo Kapsáře. Od poloviny filmu jsem měl nevím proč za to, že Jaxe hraje skvěle namaskovaný Woody Harrelson (ve skutečnosti je to Vincent Gallo). Druhý zhlédnutý film v krátké době s Michaelem Madsenem (toho chlapa nemůžu vystát, herecky mu nevěřím ani půjčený brejle). ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Romantická jednohubka, ktorá na prekvapenie pobaví. Má dobrý dej, spád, zaujímavé zauzlenie a skvelé vyriešenie prekérnej situácie. Dramatická zložka je doplnená interestantným romantickým prvkom dvojice, ktorá mi neprišla dvakrát atraktívna, ale chémia tu nejak fungovala. Hoci nejde o veľkohollywoodsky trhák, zaujme dostatočne. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Poměrně nepříjemný film. Od začátku kamerou, filtry a střihem, trochu i hudbou, posléze i rozplizlým tématem, podivnými záběry a podivnými scénami, vyloženě nesympatickými herci... Přišlo mi, že postavy se chovají tak nějak... jak to říct slušně? Jako ze zvláštní školy? Tak nějak. Tenhle film mne tedy minul nejen obloukem, ale i jinou galaxií. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taková pohodová romanťárna řízlá zlodějskou kriminálkou. Nci zvláštního, už vůbec překvapujícího a třeba závěr je hodně předvídatelný, ale na druhou stranu vah se dá položit příjemná stopáž, slušné tempo a celkem solidní obsazení. Je sice fakt, že bych si dokázal v hlavní roli představit někoho lepšího, než teplopíra z Tvajlajtu, ale zase tak moc mě neiritoval, v čemž výrazně pomáhalai Jaimie Alexander, která mě prostě baví, a vlastně i Michael Madsen, který tu má sice jen pár štěků, ale i tak potěšil. 65% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tuctovy film o jednom vreckarovi, ktory nabucha zensku a tak sa rozhodne, ze sa polepsi. Film neprinasa nic nove, len milionkrat obohraty priibeh, ktory nie je nicim ozvlastneny. Od ucasti hercov ako su Michael Madsen, Joe Pantoliano a William Forsythe som ocakaval viac. Ale znova sa len na chvilu znudene mihnu, aby si zarobili na najom. 4/10. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddychovka s krásnou Jaimie Alexander a pro mě neznámým Peterem Facinellim, ze které se vyklubalo něco, co bych navzdory plakátu nečekal. To "něco" je lehce krimi, lehce komediální, lehce romantické a lehce drama - prostě směska žánrů. Kamera a herecké výkony jsou jako vystřižené z nezávislého snímku a tedy pokud vám civilní styl a nevyumělkované dialogy vadí, tak se vám to asi moc líbit nebude. Zápletka je jednoduchá, ale její provedení mě zaujalo, zejména poslední třetina. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Film o malym zlodějíčkovi, kterému trochu zkomplikuje život fakt hezká holka. Oba herci byli sympaťáci a nešlo o velkej (prvoplánově) romantickej film. Vlastně oba čekali, že to za ně celé vyřeší OSUD, a on nakonec opravdu zasáhl. Loosies se mi fakt líbilo - hlavně v obchodě s diamantama strejdy Carla. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

To autoři nemohli myslet vážně...?! Nána holka se nechá zbouchnout zlodějíčkem, pak si ho najde a on se pro ní zcela změní, navíc vyšplouchnou místního "mafióza". Jenže všechno je to tak tapně debilně neuvěřitelné, že i jko DVD film je to škoda placky. Neuvěřitelná nuda. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Snímek vrhá diváka do života sympatického kapsáře, který sází při svém "umění" na hezkou usměvavou tvář a na už ne tak dobře padnoucí oblek uspěchaného byznysmena. Vše se láme v momentě, kdy znovu potká dívku, se kterou strávil jeden den a jednu vášnivou noc, jež nezůstala bez následků. Krátká stopáž je zde ku prospěchu, sociální drama tu totiž moc nefunguje. Ani herci nezáří a vše se tváří dost nedotaženě. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Romantický film, který začíná plánováním potratu, takovéhle originály se mi líbí. Oba hlavní představitelé byli sympaťáci a přála jsem jim šťástaný konec. Klasická poslední zlodějská akce se zvrhne jinak než je obvyklé, čímž z tohohle klišé dělá něco víc. Navíc se oba chovají velmi uvěřitelně, jsou naštvaní, když mají důvod, chovají se krutě, i když důvod nemají, jsou zmatení, soucitní, zamilovaní. Prostě paráda. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Vôbec by nezaškodilo ak by urobili lepší scenár ! Myšlienka filmu dobrá, romantická časť tiež slušná, i keď klišé jak riť ! a od komédie to malo asi tak ďaleko ako ja od učiteľa slovenčiny ... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Take jednoduche, nenarocne, netreba ani u toho rozmyslat, chlap osuka samicu a o tom to vsetkom je... este sa tam mihnu nejake znamejsie drzky a tym to hasne ...... 40 % ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Toto malo čisto taký anglický štýl. Odľahčená krimi s drámou, kde sa dejú zvraty v závere a do vtedy sledujete život jedného vreckára, ktorému prídu do cesty situácie, ktoré nečaká. 2 z 5 ()

Reklama

Reklama