Reklama

Reklama

Bobby (Peter Facinelli) je newyorský kapsář, který se jako burzovní makléř poflakuje po městě. Osud ho ale svede dohromady se spravedlností, když se snaží ukrást odznak newyorskému detektivovi (Michael Madsen), což hrozně naštve jeho zlomyslného a manipulativního překupníka (Vincent Gallo). Při hraní nebezpečné hry na kočku a myš se Bobby žene do ještě větší výzvy: nedávno jednu noc strávil s Lucy (Jaimie Alexander). Tři měsíce po jejich vášnivé aférce musí Bobby čelit skutečnosti, že Lucy je těhotná. Náhle se v jeho životě střetnou dva zcela odlišné světy a Bobby tak musí přehodnotit svůj dosavadní život plný chybných kroků. Ve městě, kde býval dříve neviditelný, je nyní velmi na očích a jde po něm policie. (Filmbox)

(více)

Recenze (47)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nečekaně vtipné a svižné krimi. Hlavní hrdina je sympaťák, co sice nehraje ničím jiným než úsměvem, ale sedí mu to. Na slečnu se pěkně kouká a Michael Madsen je na podobné role jako stavěný. Celkově obsazení je velká neznámá pro mě, ale všichni mi skvěle sedli do rolí. Zábavná věc, která sice není ničím výjimečná, ale příjemně a rychle uteče. Klidně bych to mohl vidět znovu. ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Nejde o nějak náročný film. Loosies je o muži, který se musí rozhodnout zda zůstane ve spárech zločinnosti nebo se pokusí o návrat do normálního života. Nachází se na trnité cestě, postupně musí řešit několik překážek, které jsou nevyhnutelné. Jak strastiplná cesta dopadne... ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Ne moc originální podívaná o nápravě malého zlodějíčka. Vyždímali z toho maximum takže se při sledování nenudíte, nicméně na nic jiného naž na nedělní odpoledne to asi není. ()

Lewisek 

všechny recenze uživatele

Konečně romantická komedie plná adrenalinu. Film působí celkem příjemně, ale nečekejte žádné umění, jde spíše o takový mainstream, ale rozhodně by vás neměl zklamat. Herci jsou fajn, příběh taky, jen je škoda toho nelogického jednání vyšetřovatelů a policajtů, kteří se chovají absolutně iracionálně, ale nejde o krimi film, takže to jim celkem odpouštím. ()

Piggsy 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedený film ze života se sympatickými a neokoukanými herci. Jedná se o mix drama, romantiky, krimi a thrilleru, se špetkou komedie a ždibíčkem akce. Zní to sice jako příšerný maglajz, který ale ve výsledku chutná opravdu dobře, neboť jednotlivé ingredience jsou namíchány s citem. Docela jsem si pošmákl. :) ()

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to standardní příběh se spoustou klišé, je to velice koukatelné, milé a zábavné. Peter bez bílého pudru a s mimikou a akcí je úžasně sladkej a zábavnej. Na něm to celé stojí a on to táhne velice dobře. Ostatní báječně sekundují a celek je prostě moc fajn film. ()

peto580 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie ☼☼☼☼+ Keď som to šiel pozerať absolútne som nevedel do čoho idem. Ale čím dlhšie som nato pozeral tým viac som bol prekvapený... Ozaj príjemná oddychová podívana... ()

jorgus 

všechny recenze uživatele

sympaticky film se sympatickou ustredni dvojici...dej svizne utikal plus jedno male dejove prekvapeni na konci..idealni film do prace:) ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Nenáročný film na piatkový večer, keď som unavená. Vyložím nohy, otvorím víno a čakám príjemný film so sympatickými hercami, nenáročným dejom, troškou humoru a romantiky. A tento film mi ponúkol všetko čo som chcela. A však to je všetko. Nič viac nič menej. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Netradiční dramedy s příměsí romantiky. Je tu od každýho něco - trochu akce, dramatickejch a romantickejch scén a dojde i na pár vtípků. Ale mám tak nějak pocit, že tu těch žánrů bylo smíšenejch až zbytečně moc. Dál se mi zdálo, že sám režisér občas nevěděl, jak má ve výsledku snímek vypadat, takže žádná dějová linka neni uplně dotažená do konce. Jenomže i přes tuhle kritiku je to díky sympatickejm hercům v hlavních rolích a slušnýmu tempu (díky rozumný stopáži) pořád slušnej žánrovej průměr. Nic víc než zábavu na jeden večer ale nečekejte. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý příběh, příjemně se na to dívalo a uteklo to. To je ale všechno. Hezká jednohubka, víc v tom nehledejte. 3* ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Ako sa z kapsára stane poctivec a ako sa ku kapsárčeniu vlastne dostal. Celkom milé, aj keď je vidieť značná jednoduchosť a prvoplánovosť. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Asi budem čudný, ale hlavný hrdina mi prišiel strašne pekný. Toho herca nepoznám a je mi dosť ukradnutý, ale toto je dojem, ktorý som nabral v prvej minúte a nestratil sa až do konca. Čo sa filmu týka, za prvé mi vadila kamera, za druhé mi to prišlo, že sa strašne snaží byť kultovým, iným. A to najmä postavami až postavičkami (kung-fu vekslák, drsný policajt). Lenže kult z toho nebude. Totálne na nervy mi išla tá tehotná puča. On si fakt vedel vybrať do koho ho vloží, no a tu ešte aj vložil na dlho. Myslím, že osobnostne už väčšia krava v ten večer v bare nebola. Koniec to celkom slušne vytiahol, ale ten film má stále mnoho chýb. Ale kto kuva napísal jej postavu ty kokos, a prečo by ju dakto miloval. Mu to musí hrabať. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Film, který se mě kupodivu docela líbil, nejen kvůli sympatákovi, kterýho hraje Peter Facinelli,pro mě dosud neznámý herec, ale třeba si ho odted více zapamatuji, si zahrál kapsáře, který se potřebuje protlouci podle svého životem, a nečekaně se mu do cesty dostane dávná letmá avantýrka s následky, které nečekal, a právě zde začíná koloběh různých událostí, ano, je to hodně přitažené za vlasy,protože v reálu by se těžko člověk změnil v jeden okamžik, ale když si člověk uvědomí, že to může být odkaz i na nás, že i v nejhorších chvílích se přeci jen můžeme chtít vést lepší a normální život, a nemyslím, si že by tento film byl rozhodně nudný, to určitě ne ()

Dslike 

všechny recenze uživatele

V pohode jednohúbková oddychovka, ktorá vyplní večer pred tým než idete spať. Je to ten typ filmu nad ktorým nepremýšľate keď skončí, za nejakú dobu na neho zabudnete no zároveň ten film dokázal daný večer schopne vyplniť a nenudil. ()

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý film,i když místy trošku hlušší,ale jinak dobrý námět,sympatičtí herci,taková příjemná jednohubka! ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Co co co co? Tak vysoký hodnocení? Já to našel na filmboxu mezi akčníma filmama. Je to prostě romantická komedie, která je prorostlá kýčem. Naprosto naivní film, který není vůbec v ničem originální ani "fajn". Je to těžkej průměr, který upadá velmi rychle do ztracena. Je tak průměrnej, že si nezaslouží ode mě ani fajn komentář! ()

Figuska 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie o sympatickém kapsáři z Wall Street, která má spád, jednoduchý děj, normální délku a není jen pro holky. ()

Reklama

Reklama