Reklama

Reklama

Bobby (Peter Facinelli) je newyorský kapsář, který se jako burzovní makléř poflakuje po městě. Osud ho ale svede dohromady se spravedlností, když se snaží ukrást odznak newyorskému detektivovi (Michael Madsen), což hrozně naštve jeho zlomyslného a manipulativního překupníka (Vincent Gallo). Při hraní nebezpečné hry na kočku a myš se Bobby žene do ještě větší výzvy: nedávno jednu noc strávil s Lucy (Jaimie Alexander). Tři měsíce po jejich vášnivé aférce musí Bobby čelit skutečnosti, že Lucy je těhotná. Náhle se v jeho životě střetnou dva zcela odlišné světy a Bobby tak musí přehodnotit svůj dosavadní život plný chybných kroků. Ve městě, kde býval dříve neviditelný, je nyní velmi na očích a jde po něm policie. (Filmbox)

(více)

Recenze (47)

Mr.Hackels 

všechny recenze uživatele

Facinelli je švihák! Byl výbornej. Slečna zbouchnutá měla hodně pevný nervy :) Celkově se mi to moc líbilo. Jednoduchý příběh, který by normálně musel být scénářem pro potrhlou komedii, ale tady to fungovalo i jako krimidrama. Škoda, že drsňák Madsen nedostal víc prostoru. Facinelli doufám natočí další takto kvalitní film, protože ukázal, že umí víc než sinalou upírskou masku. ()

fabregas1 

všechny recenze uživatele

Pro mě takový nijaký film.Sračka to nebyla, ale do kina bych na to nikdy nešel.Uvidíme ,kdy se tohoto snímku ujme NOVA.Jinak co se týče herců, tak Facinelli dobrý a zbitek potřebovalo vydělat nějaké ty peníze na kafe a tak. ()

Xmarc 

všechny recenze uživatele

70 % | Pohodový film se stopáží tak akorát, v němž není třeba hledat nic extra a přitom se s ním dá strávit příjemná hodinka a půl, která uteče jako voda, což jen podpořila příjemná a pohledná Lucy. ()

Lamz0r 

všechny recenze uživatele

Z výplně na všední odpoeldne se vyklubala príjemná záležitost, která sice potěší někoho jen zlehka a někoho možná víc, rozhodně ale nemůže urazit. Nejlíp se to dá vystihnout as tak, že je to prostě "tak trochu jako ze života". Hlavní postavy si nevedou hodiny monology nebo dialogy o svojí situaci, protě nějak jednají - i přes hraní hluboko ve vodách průměru, byli uvěřitelnější a civilnější, než kdyby v tom byla nějaká holywůdská stár. Ty dva policajti ale stáli oba za dvě z prdu kuličky. Scéna s žádostí o ruku, ta je u mě skoro na pátou hvězdu. Chlap konečně neklečí s nějakou příšernou romantickou hláškou na koberci, nehrajou mu k tomu famfáry nebo podobná zrůdnost, holka nad ním nestojí vyjevená jak sedmikráska v slzách, aby po chvíli óchání a áchání od komparzu/publika a dráámatické pauze šponující všechny jak strunu na kytaře konečně řekla to vytoužené ÁNO.__ P.S. Jaimie Alexander nám od dob Kyle XY vyrostla do krásy, snad se bude objevovat častěji. ()

Cezar209 

všechny recenze uživatele

namet fajnovy, len nevyuzity potencial - alebo sa to komentuje :o) ...leitmotiv - ako sa z maleho zlodejicka stal tatko zodpovedny... otazkou je ako by to dopadlo ak by nahodou nevrazil do baby ktoru 3 mesiace predtym nabuchal ...nejako sa mi nechcelo uverit ze ona mu to spapala ...:o)) ..natahovalo sa to ako soplik v 2hy den nadchy...skooooda. ()

evita_ 

všechny recenze uživatele

Film chcel byť jednoznačne puťkovský. Po celý čas som v ňom vnímala snahu byť proste trendy, aby sa páčil širokej mase ľudí, ale nemyslím že sa mu to úplne podarilo. Nič to však nemení na tom, že trocha rozháraný dej bol zachránený dosť parádnym záverom s ktorým som bola nadmieru spokojná. Skutočne ide o taký priemer ktorý ani neurazí, ani nespôsobí výbuch eufórie. ()

Reklama

Reklama