Reklama

Reklama

Rocky Horror Picture Show: Návrat v čase

(TV film)
  • USA The Rocky Horror Picture Show: Let's Do the Time Warp Again (více)

Obsahy(1)

Nové provedení kultovního komediálního muzikálu z roku 1975 sleduje milence Janet (Victoria Justice) a Brada (Ryan McCartan), kteří narazí na podivný příbytek doktora Frank-N-Furtera (Laverne Cox). Frank-N-Furter, koketní transvestita a šílený vědec zrovna pořádá výroční transylvánské vědecké shromáždění, aby se pochlubil stvořením Rockyho Horrora (Staz Nair) – svalnatého exempláře určeného výhradně k naplnění Frankových tužeb. (HBO Europe)

(více)

Recenze (10)

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní nepochopení, urážka, nevkus. Scénu po scéně (mínus timing, vedení herců, práce se střihem) překopírovaný parazit převádějící rockové sexuální šílenství do popové dětem přístupné blitky. Je skoro až nepochopitelné, že se někdo rozhodně něco vykrást a zřejmě vůbec nechápe, co je na tom vlastně dobré. Jen jestli v tom ten Ortega a všichni ti podprůměrní břídilové okolo nebudou pro laciný prachy! To by byl šok. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Laverne Cox dokázala film, aj naprieč rozdielom utiahnuť. Bohužiaľ pokazila Sweet Transvestite, čož je ten najlepší song z celého filmu. Inak sa nemám prečo sťažovať. Mne sa to páčilo, na remake tak ťažkého filmu to splnilo moje očakávania, Rocky mi bol dokonca sympatickejší než v pôvodnom filme, krásne dojímavo si uctili pamiatku Tima Curryho, ktorý ma dokázal, znovu, dojať k slzám. Stratený párik bol roztomilý, Elvis ma rozosmial, travesty show nabudila na ďalší týždeň. Zároveň ale chápem to nízke hodnotenie a keby si mám vybrať, tak, samozrejme, beriem ten pôvodný film. ()

Reklama

Zmrv odpad!

všechny recenze uživatele

Kde jsou muži v černém když člověk potřebuje vymazat paměť !? Hanba těm kdo tohle stvořili, a z******i takovou legendu. Oproti originálu je všechno naprosto špatně, herci a jejich provedení postav a to tak že s výjimkou páně Curryho je to opravdu peklo, jehož vrcholem je provedení Dr. Scotta. Druhým zásadním problémem jsou pak strašlivě zparchantělý verze všech písniček, z nichž taky ani jedna není ani zdaleka hodna prznit moje ušní bubínky, tady mě pro změnu naprosto iritoval Frank'n'Furter. Na týhle ohavnosti prostě není nic hodný pochválení a shlídnutí. -10% ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Jako bych se dívala na ročníkové video střední školy pro netalentované děti bohatých a ambiciózních rodičů. Herecké výkony jsou vpravdě otřesné. Proč do hlavní role obsadili ženu, je nepochopitelnou pitomostí. Victoria Justice má ještě k tomu sice velký rozsah, ale pro mě nepříjemné zabarvení hlasu. Snímek kopíruje předlohu do detailů, vlastní nápad téměř žádný. Snad jen ten úvod ve starém kině a náhrobek Mary Shelly na hřbitově, kde se hrdinové zasnoubí. Tohle neměli nikdy pustit do světa. Musela jsem si na spravení chutě hned pustit originál. ()

victim42 

všechny recenze uživatele

Stejně provedené, hůře zapamatovatelné. Určitě tomu chybí kouzlo originálu. Tohle pro vás jedině pokud doopravdy nesnesete pohled na čtyřicet let starý film. Neuděláte chybu, když dáte šanci aspoň tomuhle. Za mě meh, ale vzhledem k specificky úchylné předloze je meh obrovský úspěch. V roce 2016 je k šokování diváka udělat víc. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Brad (Ryan McCartan) se zasnoubí s Janet (Victoria Justice) před náhrobním kamenem s vytesaným jménem Mary Shelley. Stejné jméno i data narození a úmrtí měla spisovatelka, která napsala klasický horor „Frankenstein“, jehož hlavním námětem je stvoření umělého člověka. Podobné téma obsahuje také  film, ve kterém Frank-N-Furter (Laverne Cox) oživí Rockyho (Staz Nair). Dalším odkazem na slavný román je písnička „Over at the Frankenstein Place“, kterou zpívají Brad a Janet, když jdou v dešti lesem. (rikitiki)

Reklama

Reklama