Reklama

Reklama

Epizody(16)

Nečekané setkání padlé popové hvězdičky a nejatraktivnějšího muže v Koreji vyústí v komplikovaný milostný čtverec, do něhož se zaplete i její bývalá konkurentka. (Netflix)

Recenze (7)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

The greatest love jsem si zamilovala hlavně proto, že z herců sálala až neskutečně pozitivní energie a při každé scéně šlo vidět, jak moc si natáčení užívají. Tolik překvapení a úžasných cameo jsem snad ještě v žádném seriálu neviděla. Ale ať už se tam objevil kdokoli, největší hvězdou tady byl bez váhání Dokko Jin, kterého považuji za jednoho z nejlepších postav, co se kdy v korejských seriálech objevily. Má perfektní, extravagantní charakter a tvrdě bojuje za lásku. A přesně o to divákům u romantických komedií jde, ne? Hyo Jin v roli Ae Jung taky rozhodně patří k těm lepším hrdinkám. Pamatuji si jen na jedinou situaci, při které jsem jí nefandila, protože udělala takovou tu klasickou blbost, která zbytečně věci zkomplikovala. Jinak byla skvělá. Nemůžu říct, že by se tenhle seriál vyhnul všem klišé, které se v nich pravidelně objevují, ale aspoň diváky nenudil těmi nejohranějšími. Líbilo se mi, že se postavy navzájem zbytečně netrápily a chovaly se většinou docela pochopitelně. Na dobití energie je tenhle kousek ideální. 4,5* ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Asi měsíc a kus před jsem viděla Protect the Boss a to se mi tedy líbilo o dost víc. Hlavní hrdina byl taky ujetý (tenhle možná o něco víc), ale je tu velký rozdíl v hrdinkách. Ta v Protect the Boss byla o mnoho lepší. Hodně dlouho mě to nudilo. A pak přišel konec 5. epizody a začátek 6. a já si konečně řekla jo, vypadá to zajímavě. Jenomže tohle netrvalo ani do konce té 6. epizody a už jsem se zase nudila. Stále do kola to samé. Ale jsem vcelku vytrvalý člověk, tak jsem koukala dál, ačkoliv jsem se u toho výsostně nudila. Konec 10. epizody byl zase zajímavý, ale pak se to zase dalo k nudě. V 11. epizodě konečně došlo k nějakému tomu cukrování a vypadalo to vcelku pěkně, ale pak zase nuda. A 14. epizody se mohly ronit slzy. Ale proč 15. a 16. epizoda byly takový... zbytečný. Jak tak koukám na zdejší hodnocení, spoustě lidem se to líbilo, mně ne, bohužel. Nudilo mě to a i ten hlavní hrdina se mi za chvilku okoukal (navíc mi ze začátku byl děsně protivnej a nesnášela jsem ho). Takže jsem dlouho fandila doktůrkovi alternativní medicíny a pak mi bylo jedno, kdo si vrzne. Nejvíc, co mě pobavilo, byli doktoři. Jak šli léčit Dokka, v předu ten "nejsilnější", jako Strážci vesmíru (nebo spíš jako Kammen Rideři :-D). A všiml si i někdo jiný, že ke konci se bílý mobil změnil za černý? A i když jsem to viděla celé, trochu lituju toho času (mohla jsem si třeba číst Stmívání, myslím, že tím bych čas strávila smysluplněji). Nic moc 2* za občasné dobré momenty. Ale to je můj názor, zbytek tu šou miloval (ale pořád nevím proč :-D). Přeloženo. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Ako vždy veľmi dobre natočený krátky seriálik. Hlavná hrdinka je úplne úžasná. Páči sa mi jej prístup k životu, ako za prežitie urobí hocičo. Nie, nie je jedna z tých typických hrdiniek, ktoré radšej budú mrznúť na ulici a hladovať aby si udržali svoju česť a hrdosť. Naopak, odhodí všetko aby prežila. To je realita. Možno je príbeh nadnesený a situovaný v akejsi "vymyslenej realite" nijako mu to však neuberá na skutočnosti. A Dokko Jin si získal moje srdce, už pri jeho prvom trápnom výstupe. 85% ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Tak tohle ne-e. Za prvé - vůbec, ale vůbec mě to za celou dobu nijak neoslovilo a vyloženě jsem se nudila. A za druhé - Hyo-jin Kong je tady tak hrozně vyblitá, až jí snad přestanu mít ráda! Mezi ústřední dvojicí jsem neviděla ani náznak chemie a jediné, co si z tohoto seriálu budu pamatovat, jsou dvě špatné ofiny. ()

Zelilu007

všechny recenze uživatele

Mám vážně moc ráda Hyo-jin Kong. Nikdy mne jako herečka nezklamala a i tady byla důvod proč jsem se dívala. Ale prostě oni k ní snad nikdy nedají nikoho o kom bych věřila, že ho miluje. Prostě to byl skoro jediný seriál, který jsem nedokoukala kvůli hlavnímu herci, prostě se mi nelíbil. Nemůžu za to, tohle by jinak byla skvělá komedie. ()

Aluminium 

všechny recenze uživatele

Ten, kto vymyslel postavu Dokko Jina, musí byť génius. Dlho som sa tak nezasmiala. Avšak plný počet hviezdičiek nedám, lebo ku koncu to už strácalo dych. ()

Reklama

Reklama